Çocuğumuz olmuyor :(

Garip Hanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
8
11
3
45
Merhaba,
Araniza yeni katildim.36 yasindayim,6 senelik evliyim.evlendigimin 2.senesi hamile kaldim,kontrole gittigimizde bebegin karnimda olmus oldugunu soyledi doktor 2 aylikken.apar topar ameliyata alindim daha gec gitseymisim kana karisirmis.Sonrasinsa ise hic hamile kalamadim.bircok tedavi oldum mantar tedavisi,yumurta catlatma igneleri,ilac tedavileri vs.Doktorlardan sogudum diyebilirim.Toplamda 6 sene oldu esimde de bende de herhangi bir sorun cikmadi.esim de kendi tahlillerini yaptirdi,kontrollerini oldu benim gibi.yas olarak ta geciyor gibi dusunuyorum ve bi cocugumuzun olmasini istiyoruz.Allah ol derse olur ve sabrediyoruz herseyden once.Ama sizce ne yapmaliyim,Tup bebek tedavisine baslamalimiyim?bu arada bic asilama yapilmadi bana.bana bir oneride bulunabilir misiniz?

Merhaba arkadaşim bence once âşilama yaptir bir kez olmuş demek ki olabiliyor Allah yardimcin olsun

vardır elbet illaki vakti zamanı ama insan düsünmeden edemiyor.ne kadar süredir evlisin?Amin insallah herseyin hayırlısı olur insaallah

Hsg çektiler mi onunda faydası oluyor, bende düşük sonrası beş sene hamile olamadım, eşim de de bende de hiç bir sorun yoktu en son hsg çektirmemi istedi ler, aynı ay hamile kaldım sende Dr bi sor istersen ,Rabbim gönlüne göre versin...

Hsg çektiler mi onunda faydası oluyor, bende düşük sonrası beş sene hamile olamadım, eşim de de bende de hiç bir sorun yoktu en son hsg çektirmemi istedi ler, aynı ay hamile kaldım sende Dr bi sor istersen ,Rabbim gönlüne göre versin...
amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim cektirdim 2 kere hemde :(
hamilesin şu anda sanırım rabbim hayırlisı ile kucağına almayı nasip etsin :KK46::KK9:

Merhaba,
Hsg çektirdim sol tüp tıkanık değil fakat geçiş az çıktı.doktor yapısıklık varsa da geçmiştir dedi.Benim düşük sonrası 4 sene olacak,aynen eşimde de bende de herhangi bir sorun yok.evleneli 6 sene oldu.Amin Allah cocugu olmayan herkesin gönlüne göre versin.

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin.:)

amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim cektirdim 2 kere hemde :KK43:
hamilesin şu anda sanırım rabbim hayırlisı ile kucağına almayı nasip etsin :KK46::KK9:
Anladım herşeyi yaptıysan sabırla duayla bekliycen , ewet canım Rabbimin izniyle hamileyim ,Amin canm allah razı olsun ve sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
9 yıdır cnm 2 ay sonra 10 olcak hayırlısı ile inşaAllah çok yoruldum beklemekten 15 yaşımda evlendim bn 16 yaşımdan beri hastanelerdeyim
Kıyamam canım ya imtihan işte nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .

Merhaba,
Hsg çektirdim sol tüp tıkanık değil fakat geçiş az çıktı.doktor yapısıklık varsa da geçmiştir dedi.Benim düşük sonrası 4 sene olacak,aynen eşimde de bende de herhangi bir sorun yok.evleneli 6 sene oldu.Amin Allah cocugu olmayan herkesin gönlüne göre versin.
Bendede tıkalı çıktı ameliyat olcaktm , gün almak için hastaneye gittim sürpriz oldu son dakika yağni, ama Dr büyük ihtimalle ilaç kasmıstr o yüzden tıkalı çıkmıştır dedi , nasip işte

Anladım herşeyi yaptıysan sabırla duayla bekliycen , ewet canım Rabbimin izniyle hamileyim ,Amin canm allah razı olsun ve sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Kıyamam canım ya imtihan işte nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
Amin canim inşaAllah

Amin
inşaAllah Allah razi olsun canım

Back