et canim et unutma... allah seni bir nefeste kurtrsin insallahakasyam dogumuma az kaldi..o andada sana dua edicem...allah insallah seninde kucagina hayirli saglikli bir bebek verir..:Saruboceq:
basla kusum okuyunca burayay yaz ben eklerim listeyeiyi ki söylemişsin.listene beni de eklekaydirigubbakcemile5
okumaya başlıyorum akasyam
Tabi ki. "Allah'ım, akasia arkadaşımıza hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip et" diye başlayacağım
Yalnız kızlar, dua sayısı konusunda da hassas olalım, bu çok önemli :ecrin_bebek:
akasyam bu duayi ezberlemekmi lazim yoksa burdanda okunabilirmi bi kac defa...ve seninle beraber bi kac arkadasin isminide anarak okusam olurmuki...
gercek ısmın ne gız olmaz böle akasya la falansempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook
anladim ayburcumakaisam ben okumaya başladım ama
parça parça bildirmek istemiyorum
azıcık biriksin sana bildircem
zikirmatikle okuyorum sayı şaşırmıycam inş
amin insallah allah razi olsun5 tane okudum
Rabbim hayırlısını versin hayırlı evlat versinn
Akasia Rabbim tez vakitte hayırlı evlat versin sana ben de 20 tane okudum.
+5gel bebiş gel
akasiam şimdilik 50 tane okudum
devamı gelicek
oku da oyle yaz canimcanım Allah yardımcın olsun 50 tanede ben okuyayım inşallah hayırlısıyla gelsin bebişin
akaisam şimdi 50 tane daha okudum
Bende bu gece okucam yarın yazarım sonucunu keşke ismini felanda yazsaydın niyet ederken şu arkadaşımın niyetine die okurdum...
akasiam dualarımız seninle bitanem,
bende okurum Allah nasip ederse,
Allahım sana ve tüm bebek hasretiyle yaşayan arkadaşlarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah :Saruboceq:
Özel msjnı aldım canım
İnşlh okumaya çalışıcam
Rabbim inşlh kabul eder okunan duaları...
Hakkıyla okumak hakkıyla dilemek nasip olsun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?