M mihra3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 82 8 1 26 23 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mihra3 #1 Çevreme söyleyemediğim için onlara okutamiyorum lütfen Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz? bir kişi bir tane Yasin okuyacak okuyanlar bana geri dönüş yapabilirler mi şimdiden Allah razı olsun..
Çevreme söyleyemediğim için onlara okutamiyorum lütfen Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz? bir kişi bir tane Yasin okuyacak okuyanlar bana geri dönüş yapabilirler mi şimdiden Allah razı olsun..
Y yasmn_ Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2012 1.720 1.952 333 Antalya 23 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mihra3 #2 Rabbim tez günde anne olmanızı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.1 tane ben okuyabilirim ne zamana kadar okuyacağız süre belirlediniz mi?
Rabbim tez günde anne olmanızı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.1 tane ben okuyabilirim ne zamana kadar okuyacağız süre belirlediniz mi?
M mihra3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 82 8 1 26 24 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mihra3 #3 yasmn_ .!.: Rabbim tez günde anne olmanızı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.1 tane ben okuyabilirim ne zamana kadar okuyacağız süre belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlümüzde ne muradiniz varsa versin. Herhangi bir süre belirlemedim
yasmn_ .!.: Rabbim tez günde anne olmanızı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.1 tane ben okuyabilirim ne zamana kadar okuyacağız süre belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlümüzde ne muradiniz varsa versin. Herhangi bir süre belirlemedim
Y yasmn_ Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2012 1.720 1.952 333 Antalya 24 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mihra3 #4 mihra3 .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlümüzde ne muradiniz varsa versin. Herhangi bir süre belirlemedim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkür ederim. Yasini yarın okurum inşallah.
mihra3 .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlümüzde ne muradiniz varsa versin. Herhangi bir süre belirlemedim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkür ederim. Yasini yarın okurum inşallah.