- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi Guzideakyol
Bence sarııııSence hangi renk olur Judy_K
Ben mor diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sarııııSence hangi renk olur Judy_K
Ben mor diyorum
Çekilin muazzam biyoloji bilgimle cevap veriyorum. Ehem.Merhaba, aklıma takılan dert ettiğim bir şeyi sizlere sormak istedim. Çocuğum olursa gözleri renkli olmasını çok istiyorum. Tabii olmasa da olur önemli olan sağlıklı olması.
Ben mavi gözlüyüm daha doğrusu turkuaz. Yeşil mi mavi mi anlaşılmıyor ama bakınca mavi olduğunu görürsünüz. Eşim orta kahverengi gözlü. Babasının gözleri ela gibi. Annesinin de eşim gibi.
Benim babamın tarafı hepsi renkli gözlü. Annemin gözleri ela ailesinde ela çok. Eşimin babaannesi renkli gözlüymüs.
Sizce çocuğumun gözleri renkli olabilir mi?
Buradan Mendel ve bezelyelerinin ruhuna bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.Çocuğunuzun önemli olan gözlerinin sağlıklı doğmasıdır ,renkli göz güzel gelebilir ama çoğu renkli gözde sorunlu görmeler oluyor koyu gözlerde gayet güzeldir ben koyu kahve siyaha çalan gözlere sahibim gayette memnunum siyah gözükmesinden . Eğer sizin gözünüz baskınsa kızınıza geçebilir ama baba genu baskınsa babadan geçer siz çekiniksiniz renkli gözlüler çekinik olur.
Ayyy çok güldümBen de diyordum ki nerde bu Güzide kaç gündür anlamsız konular açmıyor