Görüşlerinize saygı duyuyorum. Ben dikkat eksikliğinin aynı kolesterol gibi ilaç sektörü tarafından uydurulmuş bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Bizim büyüdüğümüz dönemde böyle bir rahatsızlığın esamesi bile okunmuyordu. Evet çocukların zihinleri gelişti, evet teknoloji gelişti ama bu demek değil ki bizim çocuklarımızın %70’i hastalıklı doğuyor? Bence biz onları yetiştirmesini bilmiyoruz. Zihin gelişimlerine ayak uyduramıyoruz. Görüşünüzün aksine ben de gelişim döneminde olan bunca çocuğa bu kadar kırmızı reçete ilaç kullandırılmasını hayretle izliyorum.
Ben çocuğumu psikologa götürdüm, psikiyatriste götürdüm, ilaç kullandı hiçbir sonuç yok. Ben ankarada yaşıyorum. Bursada bulunan ablamın tavsiyesi ile bursa’da bir merkeze götürdüm. Ismi başarıyı arttırma merkezi. Burada çocuğum kendi ile tanıştı, özgüveni arttı ve kendini sevmeyi öğrendi. Okul başarısı yükseldi, dikkat eksikliği kalmadı hatta evde biz daldığımızda bizi uyarıyor şu anda. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Umarım çocuğunuza iyi gelir.