Çocuğumun burnu sürekli tıkalı

Burun etleri şişmiş olabilir sürekli tıkanıklık sonucu o da tamamen tıkamıştır
KBB uzmanı görmeli
İliadin adlı Damla'yı verecektir etlerin şişi insin diye
Geçmiş olsun

martta olduk biz ameliyatımızı.. Nerdeyse 1 yıl olacak. Ama geniz etini aldırdık ya şu an şu soğukları rahat geçiriyoruz çok şükür

Canım benim ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadım ben. İnsan avrusunu o ameliyat masasında düşündükçe çok daha kötü oluyor. Ama öyle basit bi ameliyat ki. Ben ameliyathaneye teslim ettim. 20 dakkika sonra aldım. Ve kucağımdaydı yani düşün. Gözünü açar açmaz acıktım dedi. Ya yerken kanarsa diye korktum ama anne hassasiyeti işte gayatte iyi yuttu. Sanki ilk kez yemek görmüş gibiydi. Tat duygusu değişmişti çünküo iştah hala devam. Ve bu ameliyattan sonra inan bana, kızım inanılmaz bi gelişme gösterdi. Kreşteki arkadaşlarından ay olarak küçüktü zaten. Şimdi hepsinin ablası gibi duruyo. Derslere ilgisi ve öğrenmesi arttı. Çünkü çocuğun vucuduna da beynine de oksijen giriyor. Hasta da olmuyor eskisi gibi. Ameliyattan önce sürekli hastanedeydik biz. Sakın endişe etme tatlım. Çok şükür ki dermansız derdimiz yok..

Benim oglumda vardi geniz eti bu yila kadar beklettim ama cok hastalandı bu sene bi cesaret yaptirdim suanda cok rahatiz bu arada 3 yasinda

Burun spreyini tekrar alayım kullanayım diyorum o da kıkırdak erimesi yaparmış burnunda. Tecrübeleriniz varsa lütfen bir yol gösterin.
illiadin ve o tarz damlalar kortizonlu olduğu için 1 ayda 5 günden fazla kullandırmazlar ki. Yani bize oyle deniyordu. sadece 5 gün diyolardı. hatta bazı doktorlar 3 günden fazla kullandırmıyodu.

Çok teşekkürederim. Yaşayan anlar ancak. Sizin adınıza çok sevindim sağlığınız daim olsun. Darısı başımıza

Benim komşumun kızı da aynı sıkıntıdan müzdaripti doğduğundan beri. Çok doktor gezdiler yaz kış çocuğun burnu tıkalıydı, özellikle ufak bir soğuk algınlığında nefes alamaz oluyormuş çocuk gece uyuyamıyormuş. Şuanda 1,5 yaşında bir kaç ay önce geniz eti ameliyatı oldu. Anneside sizin gibi çok çekiniyodu ameliyattan ama şimdi ara ara hala kızının rahat rahat nefes almasından nasıl mutlu olduğunu söyler. İyi ki yaptırmışım diyor. Bence sizde ertelemeyin.

Ev
illiadin ve o tarz damlalar kortizonlu olduğu için 1 ayda 5 günden fazla kullandırmazlar ki. Yani bize oyle deniyordu. sadece 5 gün diyolardı. hatta bazı doktorlar 3 günden fazla kullandırmıyodu.
Evet öyle beş günden fazla kullanmayın diyorlar ben de çok mecbur kalınca kullanıyorum ama onu bile kullanmayı tercih etmiyorum sonradan daha fazla tıkanmaya sebep oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…