- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
alerjik rinit astım başlangıcı olabilir
5 saatlik yola değil daha yakın bir yere gidin siz de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gideceğiz bakalım. Öksürük te eklenince astım aklıma geldi benim dealerjik rinit astım başlangıcı olabilir
martta olduk biz ameliyatımızı.. Nerdeyse 1 yıl olacak. Ama geniz etini aldırdık ya şu an şu soğukları rahat geçiriyoruz çok şükürAmeliyat olalı ne kadar oldu acaba?
martta olduk biz ameliyatımızı.. Nerdeyse 1 yıl olacak. Ama geniz etini aldırdık ya şu an şu soğukları rahat geçiriyoruz çok şükür
illiadin ve o tarz damlalar kortizonlu olduğu için 1 ayda 5 günden fazla kullandırmazlar ki. Yani bize oyle deniyordu. sadece 5 gün diyolardı. hatta bazı doktorlar 3 günden fazla kullandırmıyodu.Burun spreyini tekrar alayım kullanayım diyorum o da kıkırdak erimesi yaparmış burnunda. Tecrübeleriniz varsa lütfen bir yol gösterin.
Çok teşekkürederim. Yaşayan anlar ancak. Sizin adınıza çok sevindim sağlığınız daim olsun. Darısı başımızaCanım benim ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadım ben. İnsan avrusunu o ameliyat masasında düşündükçe çok daha kötü oluyor. Ama öyle basit bi ameliyat ki. Ben ameliyathaneye teslim ettim. 20 dakkika sonra aldım. Ve kucağımdaydı yani düşün. Gözünü açar açmaz acıktım dedi. Ya yerken kanarsa diye korktum ama anne hassasiyeti işte gayatte iyi yuttu. Sanki ilk kez yemek görmüş gibiydi. Tat duygusu değişmişti çünküo iştah hala devam. Ve bu ameliyattan sonra inan bana, kızım inanılmaz bi gelişme gösterdi. Kreşteki arkadaşlarından ay olarak küçüktü zaten. Şimdi hepsinin ablası gibi duruyo. Derslere ilgisi ve öğrenmesi arttı. Çünkü çocuğun vucuduna da beynine de oksijen giriyor. Hasta da olmuyor eskisi gibi. Ameliyattan önce sürekli hastanedeydik biz. Sakın endişe etme tatlım. Çok şükür ki dermansız derdimiz yok..
Evet öyle beş günden fazla kullanmayın diyorlar ben de çok mecbur kalınca kullanıyorum ama onu bile kullanmayı tercih etmiyorum sonradan daha fazla tıkanmaya sebep oluyormuş..illiadin ve o tarz damlalar kortizonlu olduğu için 1 ayda 5 günden fazla kullandırmazlar ki. Yani bize oyle deniyordu. sadece 5 gün diyolardı. hatta bazı doktorlar 3 günden fazla kullandırmıyodu.