- 30 Ekim 2016
- 69
- 23
- 3
- 50
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
-
Benim sıkıntımı yaşayan annelerin tecrğbelerşndoğru yerdemisin acabaa
Teşekkürederim. Benim de öyle içim sızlıyor.Spreyler çok zararlı bildiğim kadarıyla uzun süre kullanımda.
Ameliyat yaptırmayacaksanız en azından çok tıkalı olduğu zamanlara geceleri sıkın.rahat uyusun
Ama ameliyat olmasını tavsiye ederim.Aynı durum kuzenimde olmuştu, doktor yaptırmayın büyüyene kadar dedi.Ama dayım dayanamadı, nefes alamayışını izledikçe içim sızlıyor dedi ve yaptırdı.Bir sıkıntıda olmadı şükür.
Çok rahatsız oluyorum. Üstüne düşmeyen babası. Benim de burnum hep tıkalı diyor. Ama aynı şey değil. Yaşadığım yer küçük bir yer doktora beş saatlik yola götürmek te zor. Ama babası böyle düşünmese götürürdü.tecrübe ile olacak iş mi bu? tekrar gidin doktora. bu ne rahatlık.
Teşekkür ederim. Bu ayrım çok önemli gerçekten. Neyin tetiklediği.Doktora elbette gidin. her kiside hastalik farkli seyredebilir.
Geniz eti büyümesini mesela ne tetikliyor. bogaz enfeksiyonu mu alerji mi sinüzit mi vs..
Benim 5 yaşında iken bademcik ameliyati yapılirken geniz etimi de aldilar.
Ne oldu?tekrar büyüdü. 24 yasindayim tekrar da aldirmam.
Alerjiden kaynaklanan geniz akintisi geniz etinin büyümesine yol aciyormus megerse..
Bir arkadas yorumda yazmis spreyler cok zararli diye..
Her sprey ayni zararda degil. ben mesela kortizonlu spreyler kullaniyorum doktor recetesi ile. Kullanmadigim takdirde daha kötü bir sonuçla karsilasiyorum çünkü.
Doktorum ara ara spreyi kesip burun banyosu veriyor.
Bunu bizlerin yada sizin doğrudan verebilecegi bir karar değil.
Aile hekiminizle dahi olsa görüşmelisiniz muhakkak.
çocuğu doktora götürmek söz konusu iken hangi konuda babaya bağımlısınız?Çok rahatsız oluyorum. Üstüne düşmeyen babası. Benim de burnum hep tıkalı diyor. Ama aynı şey değil. Yaşadığım yer küçük bir yer doktora beş saatlik yola götürmek te zor. Ama babası böyle düşünmese götürürdü.
Var götürdük ama çözüm bulamadık. Çok ilgilenmiyorlar. Yarın yine götüreceğiz bakalım. Ağrı doğu Beyazıt. İmkanlar kısıtlı. İyi doktorla karşılaşmadım maalesef.5 saatlik yoldan daha yakin doktor yok mu?
Haklısın. Ben hemen gitmek isterim ne gerekiyorsa yapmak isterim.Sağlık işleri buralarda bizlere danışarak olmaz.
internetten yaptığın araştırmalar da kafanı karıştırır şuan olduğu gibi
herşeyde olduğu gibi bu konuyu da uzmanlarına bırak
evladın için 5 saat değil 55555555 saat gitsen ne olur
yolunuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?