• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları çocuğumun anaokulu öncesi sosyalleşmesini istiyorum

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
3
643
42
merhaba hanımlar
kızım 2005 doğumlu ve yeni başlıycak eğitim döneminde anaokuluna başlıcak
eşim ve ben kızımız anaokuluna başlamadan önce hem kalabalık ortamlarda bulunmaya alışsın hem eğlensin hemde ev dışında bişeyler yapmaya alışsın istiyoruz
yakın çevrem kreşe göndermemi söyledi hatta yaşıtlarının çoğu gidiyo ama biz kreş düşümüyoruz sonuçta oda okul
benim kızım yanlız büyüdüğü için kalabalık ortamlarda çok sesiz ve sinirli oluyo
arkadaş grubuna girdiğinde ise herkesin üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyo buyüzdende fazla arkadaş edinemedi
benim size sorum okul öncesi çocuğumu götürebileceğim KURSLAR ve SOSYAL FAALİYETLER hakkında ne düşünüyorsunuz .sizin gittiğiniz yerler varmı
bilgi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

arkadaşım özel anaokullarının çeşitli etkinlikleri oluyor(drama, dans, bale, müzik, çeşitli spor etkinlikleri) bunlara katılabilir haftada birkaç saat katılacağı bu etkinlikler onun için faydalı olabilir. sana yakın olan güzel bir okula danış istersen seni yönlendireceklerdir

canım çocuğunun alışması için en iyi yer ve ortam anaokulu artık zaten yaşı da gelmiş keşke bu sene gönderseydin baştan biraz çekiniyolar ama daha sonra o ortama çok güzel ayak uydurmaya başlıyolar ben mesela keşke diyorum geçen sen gönderseymişim o yüzden hiç düşünme canım alışabilirmi diye . ama istersen yaşıtları olan bir oyun grubu kurabilirisniz tanıdıkalrın varsa haftanın belli günlerinde o zamanda çocuk paylaşmayı kalabalık ortamda nasıl davranması gerketiğini öğrenebiliyoo Şeniz

merhaba hanımlar
kızım 2005 doğumlu ve yeni başlıycak eğitim döneminde anaokuluna başlıcak
eşim ve ben kızımız anaokuluna başlamadan önce hem kalabalık ortamlarda bulunmaya alışsın hem eğlensin hemde ev dışında bişeyler yapmaya alışsın istiyoruz
yakın çevrem kreşe göndermemi söyledi hatta yaşıtlarının çoğu gidiyo ama biz kreş düşümüyoruz sonuçta oda okul
benim kızım yanlız büyüdüğü için kalabalık ortamlarda çok sesiz ve sinirli oluyo
arkadaş grubuna girdiğinde ise herkesin üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyo buyüzdende fazla arkadaş edinemedi
benim size sorum okul öncesi çocuğumu götürebileceğim KURSLAR ve SOSYAL FAALİYETLER hakkında ne düşünüyorsunuz .sizin gittiğiniz yerler varmı
bilgi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhaba, benim kızımda Aralık 2005 doğumlu. yalnız büyüdü arkadaşı yoktu maalesef iletişimde sorun yaşıyorduk biz yazın ağustosta okula verdik yaşıtları var ama ay olarak küçük olduğu için ilk başlarda çok sorun yaşadık okulla iletişime geçtik ne olursa olsun devam etsin deyince bizde göndermeye devam ettik şimdi alıştı arkadaşlarını öğretmenlerini çok seviyor.
anaokulu olmasa bile sosyal faaliyetlerde bulunması için kurslara gönderebilirsen gönder eksisi yok artısı var derim.

arkadaşlar çok teşekküe ederim cevaplarınız için 1 haftadır evde olmadığım için takip edemedim ne yazıkki
aslında ben anaokuluna vermek istemiyorum nasılsa seneye başlıcak şimdiden okula bağlanıp sıkılmasını istemiyorum ama gerçekten biraz sosyalleşmeye ihtiyacımız var
benim tercihim kısa süreli kurs veya etkinlikler
araştırmaya devam ediyorum

arkadaşım özel anaokullarının çeşitli etkinlikleri oluyor(drama, dans, bale, müzik, çeşitli spor etkinlikleri) bunlara katılabilir haftada birkaç saat katılacağı bu etkinlikler onun için faydalı olabilir. sana yakın olan güzel bir okula danış istersen seni yönlendireceklerdir

tavsiyeniz için teşekkür edrim
bugün yakınımızdaki anaokuluna gitmeyi düşünüyorum
en iyisi bunu anaokulu öğretmeniyle konuşmak sanırım bakalım ne tavsiye edicekler

dün mahallemizdeki anaokuluna gittim öğretmenle konuşmak için kızımıda götürdüm
biz öğretmenle konuşurken kızım çocukların arasına daldı onlarla oynamaya başladı
tabi bende şaşırdım öğretmende sanki hep ordaymış alışkınmış gibi
kızımın orda okadar eğlendiğini görünce okula yazdırma fikrine biraz daha ısındım bakalım araştırmaya devam

dün mahallemizdeki anaokuluna gittim öğretmenle konuşmak için kızımıda götürdüm
biz öğretmenle konuşurken kızım çocukların arasına daldı onlarla oynamaya başladı
tabi bende şaşırdım öğretmende sanki hep ordaymış alışkınmış gibi
kızımın orda okadar eğlendiğini görünce okula yazdırma fikrine biraz daha ısındım bakalım araştırmaya devam

bak gördünmü canım hiç korktuğun kadar değilmiş çünkü çocuklar hemen ayak uydurabiliyolar ortama ama bazıları geç alışıyor buna bazıalrı hemen bencede sen okula yazdırma işini düşün derim çok faydasını görüceksin biz bile diyoruz keşke geçen senden göndermeye başlasaydık diyeea.s

bak gördünmü canım hiç korktuğun kadar değilmiş çünkü çocuklar hemen ayak uydurabiliyolar ortama ama bazıları geç alışıyor buna bazıalrı hemen bencede sen okula yazdırma işini düşün derim çok faydasını görüceksin biz bile diyoruz keşke geçen senden göndermeye başlasaydık diyeea.s

aslında sen tecrübelisin bu konuda seni dinlemem lazım
ama işte düşünüyorum nasıl olsa seneye zaten başlıcak anaokuluna
şimdiden başlarsa sıkılırmı diye
babamız ikna olmuş durumda yazdıralım diyo
bugün gidip okula konuşayım diyorum nasıl yazdırırız diye

aslında sen tecrübelisin bu konuda seni dinlemem lazım
ama işte düşünüyorum nasıl olsa seneye zaten başlıcak anaokuluna
şimdiden başlarsa sıkılırmı diye
babamız ikna olmuş durumda yazdıralım diyo
bugün gidip okula konuşayım diyorum nasıl yazdırırız diye

valla canım inan bizde öyle sıkılır diye düşünüyoduk ama yanılmışız gayet memnun bizimki şuan.bencede yazdır derim ama tabi bu senin bileceğin şey yani faydasını görürüsün zararını görmezsin diyebilirim. a.s

hanımlar eşimle araştırmalarımızdan sonra kızımızı anaokuluna yazdırmaya karar verdik
pazartesi okula başlıcak
inşallah doğru karar vermişizdir
hakkımızda hayırlısı artık

hanımlar eşimle araştırmalarımızdan sonra kızımızı anaokuluna yazdırmaya karar verdik
pazartesi okula başlıcak
inşallah doğru karar vermişizdir
hakkımızda hayırlısı artık

ayy çok sevindim opuyorumnanaktancanım senin adına da kızın adına da işallah hayırlısı olur.:Saruboceq:

Mohiniyi öneririm.Bunun dışında bazı siteler var takip edebilirsin

cocukvizyon.com - Etkinlikleri bulabilirsin
cocukyuvaniz.com -okul ömcesi ile ilgili herşeyi bulabilirsin

Back