çocuğumu ya öldürürsem !

first_freedom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
136
1
46
İstanbul
Selam kendimi iki gündür çok mutsuz ve huzursuz hissediyorum iyi bir eşim mutlu bir evliliğim dünyalar kadar çok sevdiğim bir çocuğum var henüz bir yaşında çok zor bir hamilelik sürecim oldu 35+2 de acil sezaryen ile doğum yaptım şu iki gündür durup dururken ya çocuğumu öldürürsem onu boğarsam diye obsesyona (takıntı) ya kapıldım hatta elimi boğazına değdirmekten bile korkuyorum bazen boğazını tutuyor bak boğmuyorum diye kendi kendimi avutuyorum ben bir sosyal çalışmacıyım insanların bozulan aile düzenlerini mutluluklarını tekrar kazanması için çalışıyorum ama bugün ben çok mutsuzum böyle düşünen arkadaşlar varsa lütfen yazsın çok rahatlamaya ihtiyacım var

Tövbe estağfurullah Bunca zamandır kk dayım boyle konu görmedim açıkçası..Mutlu evlilik sevilen istenen bebek ve obsesif kompülsif bir durum
Psikoloğa degil psikiyatriste gitmelisiniz acil..Ruh sağlığınızdan endişe ettim

zaten gidicem bukadar korkulacak bir durum yok çocuğuma asla zarar vermem sadece korkularımdan bahsettim bu konuda cahil bilgisiz bir insan değilim ben bir sosyoloğum benzer korkular yaşayan kişilerle görüşmek istedim ama sanırım yanlış yaptım

vesvese yapmışsınız bence kendinize bir konudan etkilenmişsinizdir muhakkak siz annesiniz incitebilirmisiniz bebeğinizi bol bol felak ve nas okuyun bu benim fikrim ve anneliğinizin keyfini çıkarın sevgiler ..

Mesleginizden dolayı böyle bir süreçte olabilirsiniz. Onları düşünmek yerine daha çok mutlu evliliğinizi ve çocuğunuzu düşünün. Zor bir hamilelik döneminden sonra bebeğinizi kucağınıza almışsınız onun mutluluğunu yaşayın ve asla dilinizden duanızı eksik etmeyin. Ve bu durumunuzu çok fazla düşünmeyin düşündükçe tedirgin olursunuz.

muhtemelen okb
içinden geçirdiğin saçmasapan olduğunu bildiğin ama engelleyemediğin, engelleyemediğin için de vicdan azabı çektiğin düşünceler
peki kompülsiyonların var mı?
şöyle yapmazsam böyle olacak dediğin şeyler filan?
düşüncelerini geçiştirmeye çalışma
saçma olduğunu sen de biliyorsun zaten
başka şeylerle ilgilenebilirsin
ve de psikiyatriste görün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…