COCUGUMU VE NAFAKAYI NASIL ALABILIRIM.ACIL YARDIM NOLUR

yarin bi dilekce vereyim ondan sonra kadin kuruluslarina gidecem arastiracam nadil oluyor diye.rabbim bi kapi acar elbet.kimseye yuk olmak istemiyorum hele de aileme.herkes rahatini bozmak istemiyor.halam olacak kadin diyorki;gelin seni ve cocugunu cekmek zorundami diyor.bundan sonra benim boyle bir halam yok.
olmaz olsun oyle hala.yerin dibine girsin.esimin ve kp derin yaninda bana saldiracakti nerdeyse ustelik annemde var.bosanmak istiyorum diye hayat benim hayatim kimene.kendi kizlari da geldi bosandi.onlara bakmiyor gelmis burda benle ugrasiyor.rabbime siginiyorum onlardan.

Halana ben seni cekiyorum ya onlar da beni ceksin deseydin.
Sonucta halan da evlenip gitmis ne karisiyor o zaman islerinize? Onun mantigina gore dis kapinin dis mandali o. Kendi mantigiyla celismesin, terbiyesiz.

ya aynen oyle.
Halana ben seni cekiyorum ya onlar da beni ceksin deseydin.
Sonucta halan da evlenip gitmis ne karisiyor o zaman islerinize? Onun mantigina gore dis kapinin dis mandali o. Kendi mantigiyla celismesin, terbiyesiz.
dis kapinin dis mandali buyuk diye cagirdilar.abimi dusunuyormusda sanane ya .onun huzuru bozulacakmisda .neymis eski kadinlar annesi de dayak yemis falan filan.
onlar cektiyse ben cekmek zorunda miyim.gectim onu zaten ne hali varsa gorsun o istiyor diye hayatimi mahvedemem.
geldiler annemi abimide kiskirttilar.onceden kabul ediuorlardi.simdi onlarda gitme tarafi oldular.rahatlik bize batmis ne cekmisim.sacma kadin benim vucudumdan motluklar eksik olmadi.neler cektigimi bi ben bilitim .gecmis karsima baan laf yapiyo kendini akilli zannediyor, guya.

Canim onlari ne ilgilendiriyo ki? Bu saatten sonra hersey sana kaldi artik, yeniden bir hayat kurman gerekiyo kendine. INan bana zor degil Rabbim büyük insallah herseyin usteainden geleceksin ben buna inaniyorum. Zamanla duzenini kurar, cocugunla ayri eve cikar calisirsin. Sansin bol olsun insallah tatlm...

ilinize bağlı barodan avukat talep edebilirsiniz.

çocuğunuz kaç yaşında? şiddetle ilgili kanıtınız var mı, rapor gibi? gören duyan varsa şahit olarak yazın. ailesinin size destek olması için, gerekirse şahit olmaları için ikna edin.

eşinizin sigortası olduğunu ya da geliri olduğunu (kirada olan ev, ortak olduğu iş vs) kanıtlarsanız tedbir, yoksulluk, iştirak nafası talep edebilirsiniz.
ayrıca manevi tazminat da isteyebilirsiniz.

sana birde sunu sormak istiyorum.ben kadin siginma evine gidince baktim orda dayanamdim ordan cikma ihtimalim var mi?
yoksa bir omur boyu orda kalmak zorunda miyim?
Hayir boyle bisey yok istedgn zaman cikarsin zaten kadin sgnma evinde en fazla 6ay kalinabilir devaminda zorunlu durumlar varsa bi sure daha uzatilir

Cocugun kucukmus alacaklarini sanmıyorum vermek istemedgni belirtirdin almazlar canm. Evet sosyal hzmetlere gdip konuyla ilgili ayrntili bilgi alabilirsin ama kadin sgnma evnde yasamini surdurecegni dusunme orada kaldgn surede is bul ve calis snra sana destek verrler kndine bi hayat kurarsn orasi sadece gecis donemleri icin barinma alani sadece

cocugum 2.5 yasinda.sahit kimse olmuyor aikmemden ben tek basima ne yaparsam ugrasacam esim olacak adam nafaka olarak 200 tl odeyecekmis ya allah askina 200 tl ye ne alinir ya.BoSANAN BAYANLAR NERDESINIZ.SIZ NAFAKA NASIL NE KADR ALDINIZ.NASIL OLUYOR BANZ YARDIMCI OLSANIZ KESKE.

darp raporu nasıl alabilirim demişssiniz en son ne zaman darba uğradınız? nafaka kısmı eşinizin geliriyle orantılıdır ayrıca veririm dediğini de vermeme ihtimali var maaştan kesinti olmassa.

ben boşanmadım, avukatlık bürosunda çalışıyorum.

çocuğunuz çok küçük. çok çok yüksek ihtimal sizde kalacak. nafaka kafasına göre belirleyeceği bir miktar değil, mahkeme buna karar verir. ne kadar maaşla çalıştığına, sizin ekonomik durumunuza göre.

önce il barosu ile görüşün. onlar sizi yönlendirecektir.

yarin gidecem il barosuna bazi islemleri istediler ikametkah faln .ins bir avukat verirler.

birde su sorun varki aliemden cogu kisi ve etrafimdaki herkes bana cocugu babadina ver ilerde bana yuk olurmus.hep sikinti olurmis.evlilikte karsima cikacak kisi cocugu istemezmis veya ona kotu gozle bkarlarmis.
daha neler nelr ...
bana ya cocugu verceksin diyorlar ya da geri donecekmisim esimin yanina.o kadar vicdansizlar ki.. aklim almiyor ben nasil brririm o minik yavrumu.
hasretine nasil dayanirim.demesi kolay .onun bana ihtiyaci varken yavrumun,ben nasil onu o adi vicdansiz insanlara teslim ederim nasil????

cocugu unuturmusum ziyarteine gidermisim.kolay mi unutmak evlat bu .esya degil ki...

nafakanı alırsın, ziynet eşyaları(altınları) alırsın, bir işe girersin ayrı bir ev tutup çocuğu kreşe gönderirsin. kendine bir yaşam kurarsın. cesur ol. hepimiz yokluktan geldik. benim de sahip çıkanım, cebimde beş kurum yoktu. borç gırtlağa kadardı. ama inanıp sım sıkı sarılırsan herşey düzeliyor ve allah öyle büyük ki çok yardım ediyor. kimseye minnet etmeyince allah kendi hazinesinden kepçe kepçe veriyor. inancın güçlü olursa tüm dünya ayağının altına serilir.

cok sagol arkadasim guzel dileklerin icin.dogru rabbim kimseyi acikda koymaz elbet .elim ayagim tutuyor calirim elbet.bende bu durimlari biran once atlatirim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…