• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumu sevmiyorum

hiara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
5
0
86
İstanbul
3 ve 9 yaşlarında iki çocuğum var.büyük olan erkek kızım doğuncaya kadar oğluma kötü bir kelime dahi söylemedim,hiç incitmedim.kızım doğduktan sonra sanki ona karşı sevgim azaldı eskisi gibi öpüp koklamak bile istemiyorum.inanılmaz üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye o yanıma iyi geceler öpücüğü vermeye geldiğinde içimden gelmeyerek öpüyorum seviyorum.ama bunu anlarsa diye çok korkuyorum.kendime çekidüzen vermeliyim ne önerirsiniz.

3 ve 9 yaşlarında iki çocuğum var.büyük olan erkek kızım doğuncaya kadar oğluma kötü bir kelime dahi söylemedim,hiç incitmedim.kızım doğduktan sonra sanki ona karşı sevgim azaldı eskisi gibi öpüp koklamak bile istemiyorum.inanılmaz üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye o yanıma iyi geceler öpücüğü vermeye geldiğinde içimden gelmeyerek öpüyorum seviyorum.ama bunu anlarsa diye çok korkuyorum.kendime çekidüzen vermeliyim ne önerirsiniz.

Bir meslektaşıma başvurun. Bu duygulanımların neden oluştuğuna bakın psikologunuz ile birlikte. Ne tür özdeşleştirmeler yapmış olduğunuzu keşfedin. Kızınızdan sonra oğlunuzun size neden daha uzak geldiğini keşfedin. Sonrasında ilişkileriniz düzelecektir.

Back