• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumu dövdüm arkadaşlar lütfen yardım

gamze xoxzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
31
1
86
Elazığ
2 gün evvel 3 yaşındaki oğlumu dövdüm hiç suçu yokken keşke orada felç olaydım böyle birşey yapan varmı pişmanolanlar veya aranızda daha sornra arayı düzeltebildinizmi unuttumu çocuğunuz lütfen yargılamadan cevaplayın ben bir hayvanım pisliğim biliyorum pişmanım oğlumun kalbini nasıl tekrar kazanıcam lütfen yrdım edin

ayyy sen çok üzülmüşsün belli.ama niye dövdün acaba...
neyse canım iyi etmemişsin ama merak etme al koynuna sarıl ve
özürdile emin ol unutucak zaten çok ufakmış daha.sinirlerine hakim ol canım.

insanız hata yapıyoruz bazen kendine bu kadar yüklenme sinir anında olmuştur
bazen birikiyor herşey
özür dile affeder seni
uzun zamandır istediği bişey varsa yaparsın barışırsınız :teselli:

özür dilemen ve sarılman yeterli....siz anne-oğul sunuz , onu ne kadar sevdiğini ifade et...üzülme bu kadar ama öfkeyle de kalkma bir daha. sinirlendiğin zaman ya onu başka odaya gönder yada sen oda değiştir... yatışınca bir araya gelin...ben öyle yapıyorum, işe yarıyor...

bence ona niye dövdüğünü anlat
kendi yaşadığın duyguları o anda yaşadığın stresi o hale nasıl geldiğini yani sadece kendini suçlarsan tekrar eder ama çocuğunun hatasını söylersen çocukda hatasını bilir seni daha kolay affeder

bence ona niye dövdüğünü anlat
kendi yaşadığın duyguları o anda yaşadığın stresi o hale nasıl geldiğini yani sadece kendini suçlarsan tekrar eder ama çocuğunun hatasını söylersen çocukda hatasını bilir seni daha kolay affeder

nasıl olcak ki ya kocası üstüne gitmiştir inçiltmiş,kalbini kırmış olabilir
yada kaynanası veya eltişi birşeyler deyip yapıp bunalmıştır arkadaşta
yapmıştır bu hatayı
bende de böyle şeyler olunca çocuklara vurmamda çok bağırırım ve sonra pişman olurum ve kalplerini kazanıp dolaştırmaya cıkartırım
bunalım diyebiliriz:çok üzgünüm:

öncelikle kendinize dahi olsa böyle sözler söylemeniz hoşuma gitmedi belliki duygusal birisiniz ve kendinizi kontrol edemiyorsunuz.sonuçta hepimiz insanız hatalarımız oluyor.önceleri anneme çok kızardım benim iyiliğim için olduğunu söylediği şeylerde bana çok sert davrandığı için ama şu an bende anneyim ve bazen çocuğuma şurubunu içmiyor yada yemeğini tükürüyor diye hattinden fazla bağırıyorum ama bu onun iyiliği için bile olsa faydadan çok zarar getiriyor.yinede oğlum bana sarılmak istiyor .bu yüzden bence ona sadec sarılmanız yeterli...

canım sen zaten kendinin canını daha fazla yakmışsın bak nasıl üzülmüşsün ama şiddetle hiç bir şey çözülmez en azından bir daha yapma canım
bir de özür dile ve anlat ona neden yaptığını yaptına cok üzüldüğünü küçükte olsa anlayacaktır

evet insaniz oluyor iste
bende kiyamiyorum ogluma
annesi kurban olsun ona ve yaradan allaha ona bi sey olunca icim gidiyor zaten benim ama iste bazen sinir tepege ciktimi olmuyor
ogluna saril ozur dile op kokla nasil da unutur inan buna

2 gün evvel 3 yaşındaki oğlumu dövdüm hiç suçu yokken keşke orada felç olaydım böyle birşey yapan varmı pişmanolanlar veya aranızda daha sornra arayı düzeltebildinizmi unuttumu çocuğunuz lütfen yargılamadan cevaplayın ben bir hayvanım pisliğim biliyorum pişmanım oğlumun kalbini nasıl tekrar kazanıcam lütfen yrdım edin

benim 17;5aylık oğlum bana karşı çok yaramaz( ben yokken babaannesi çok uslu olduğunu söylüyor)dayanamayıp aşırı sinirlendiğim zaman popişine ufak bi tokat atıp kucagıma alıp niye yaptığımı anlatıyorum ve ona sarılıp onu sevdiğimi söylüyorum inan bana anlayıp beni öpüyor:nazar: sende oğluna sarıl sevdiğini hissetsin neden yaptığını anlat eminim anlıyacaktır Şeniz

Gamzecim bazen insanların yorgun düştüğü yanlız kalmak istediği bide destek görmek istediği anlar vardır. Böle bir anda en ufak bir konsantrasyon bozukluğu yapmamamız gereken bazı şeleri yapmamızı tetikler.Oğluşuna anlamasada anlat sonada sıkı sıkı sarıl. Şunu bilki asla hatırlamayacaktır yaptıgın şeyi 5 yaşına kadar çok nadirdir ama hiç bişi hatırlanmaz.

yazılan yorumları şaşkınlıkla okudum ve üzüldüm.insanız işte oluyor diye bir mazeret asla kabul etmıyorum ben
çocuklarımız sanki bizim stres toplarımızmış gibi konuşmuşsunuz:1no2:
çok sinirliyseniz kendi canınızı yakın,gidip savunmasız çocukları döverek sıkıntınızdan kurtulmaya çalışmak niye:kızgın:
sorduğun soruya gelince canım
nasıl kendini affettireceğinin bir önemi yok sanırsam.çünkü dövdüğün kişi henüz 3 yaşında minicik savunmasız bir çocuk.çocuklar o kadar sevgi dolu oluyorlar ki eminim ki hemen sarılacaktır sana
ama çok merak ettim acaba sen kendini nasıl affedeceksin

ICINDEKI BI BIRIKIMIN BI YANSIMASI OLABILIR BU BOYLE PATLAK WERMISTIR.HINCINI COCUKTAN ALMISIN Sende
uzulme sewdıgı seylerı yaparak gonlunu alabılırsn

sakın ha bir daha aynı hatayı yapma derim. O çocugu dövmen için hiç bir haklı gerekçen olamaz. Yargılamıyorum. Yanlış anlama. Bundan sonra yine aynı duyguya kapılırsan farkında olmadan elin havaya kalkarsa o an çocugunun yanından ayrıl. Elin havadan inmeden acilen ayrıl.

Ya arkadaşlar nası yorum bunlar böyle birşey bencede çok çok çok üzücü. O daha herşeyi yeni öğreniyor sizin kadar herşeyi bilmiyorlar buna acı korku üzüntü kavramlarıda dahil. Iyi ya hatırlamaz diye günde on posta dayak atalım. Saçmalamayın lütfen. Arkadaşım sende birdaha onu böyle kırmamaya çalış senin yüz ifadenden yanlış taptığını anlasın. Tepkini böyle şeylerle koy 😉

bu tür şeyleri okuyunca içim yanıyor.ben anne olamıyorum tüp bebeğim bile tutmadı.evladım olursa el bebek gül bebek büyütürüm inşallah.sende üzülme olan olmuş...ama kıymetini bil evladının bak burda ben gibi nice insanlar var :43:

Back