Çocuk Hastalıkları Çocuğumda pulmoner arter başında darlık var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Perihan_elyesa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
4
1
1
27
Merhabalar benim çocuğum 30 günlük kalbinde üfürüm var dediler doktora götürdüğümde her iki pulmoner arter başında darlık saptandı doktor herhangi bir açıklama yapmadığı 1 ay sonra kontrole çağırdı çocuğunda bu şekilde bir rahatsızlığı olan varmı bir tehlikesi varmı çocuğunda bu şekilde rahatsızlık olan varmı

Maalesef bilgim yok.
Ama doktorunuz size bilgi vermediyse bir ay beklemek yerine başka bir hekime daha danışın.

Ben özeldeki doktoruma danıştım ama oda takipte kalması gerekiyor dedi acaba çocuğuna bu şekilde bir hastalığı olan varmı onu merak etmiştim başından geçen anneler belki bir bilgi sahibidir diye düşündüm başına böyle bir şey gelen varsa mesajlarını bekliyorum lütfen... Ayrıca sizede teşekkür ederim

Benin oğlumda da üfürüm var, 2 yaşını geçti sadece takip ediliyor. Ama diğer dediğinizi bilmiyorum Allah şifa versin. Gönlünüzü ferah tutun. Çok sıkıntı edilecek bir durum olsa açıklardı doktor.

Arkadaşımın bebeğinde de vardı.

Darlık derecesi onemliymis. Onunkini hatırlamıyorum ama düşüktü, dr bir sıkıntı olmayacağını, takipte kalmalari gerektiğini söylemişti 2 yaşında ve sıkıntısı yok.

Üfürüm var dediklerine götürdük kalp ekosu çektiler orda belli oldu pulmoner arter başında darlık var dediler ölçümü de yazılı ama darlık sınırı ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum

Bebeğinize ne gibi bir tedavi uygulandı acaba baya olmuş siz postu acali benim kizimadda pulmoner darlık var 1 ay sonra tekrar eko cekicez dediler darlık 25 olarak gözüküyor sizinki kaçtı

Back