- 4 Şubat 2021
- 25
- 71
- 3
- 32
- Konu Sahibi yoruldumya
-
Sizin çocuğunuz var mı?Maalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Ben ve eşim isteyerek yaptık çocuğumuzu aradan çoksun diye değildi ve gerçekten ilgisiz bir anne değilim babası da öyle oyunlar etkinlikler yapıyoruz geceden hazırlıyorum sabah biraz yapıyor sonra başlıyor curcuna sakinliği özledim ya düzeni özledim uykuyu özledimMaalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Bıraktım zaten ben öğretmenim ara tatilde çıksın aradan dedim ama vazgeçtimKışın tuvalet eğitimi zor. Bekleyin yaz gelsin, halı falan herşeyi kaldırın. Biraz daha büyümüş olsun, o zaman yapın tuvalet eğitimi. Sakinleşin...
Yalnız ben böyleyim sanıyordum bende tükendim bıkkınlık bunalmışlık var doğum inzinde işten çıkarılınca tüm suçu çocuğa attım ah uh dese kıyametler koparıyordum çok hareketli sağolsun sabah 9 gece 23 e kadar uyumaz hiç kimsede demezki çok yoruluyorsun ilgilenelim iş teklifi aldım tekrar işe başlamak istedim eşimin sülalesi linç etti sanki çocuğu sokağa atmışım pandemide ne çalışması diye boğuluyorum resmen allah sabır versin bu cahillerden de korusun ve uzak tutsunMerhaba hanımlar benim 2,5 yaşında bir çocuğum var ve gerçekten çok fazla hareketli yorulmak oturmak nedir bilmeyen bir çocuk bebekliğinden beri bu böyle. Hamilelikte 21 kilo almıştım doğumdan çıkınca 3 kilo vererek eve dönmüştüm ve bebeğim 9. Ayına girdiğinde ben 20 kilo vermiştim bile anlayın diye diyorum tek başıma baktım hiçbir akraba yanımızda yoktu ücretsiz izindeydim ve sürekli koşuşturma içinde geçen 2,5 yıl. Eşim sağolsun ilgilenir ama tüm gün bir arada olunca ve pandemiden sonrada eve hapsolunca iyice bunaldım bir haftadır tuvalet eğitimi yapalım dedim iyice kahroldum halılar battaniyeler parkeler çiş kaka bağırmadım kızmadım hep tatlı dille hadi tuvalet dedim yok lazımlık dedim yok en sonunda pes ettim beze döndük ama çocuğuma tahammülüm gitti inanın ki vicdanım sızlıyor ama kendime engel olamıyorum bazen görmek dahi istemiyorum çocuğumu ben nasıl böyle kötü bir anne oldum bu halim düzelir mi bana bir akıl verin lütfen.
Psikolojikmen hazır olmadığım için anne olmuyorum bağıran anne olmamak için pişman olmamak içinSizin çocuğunuz var mı?
ne alakasi var simdi siz hangi uzmanlikla bu yorumu yapabiliyorsunuz bayan mukemmel anne !!!Maalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Çok belli zaten anne olmadığınız.Psikolojikmen hazır olmadığım için anne olmuyorum bağıran anne olmamak için pişman olmamak için
Mükemmel anne olduğu kanısına nereden vardınız üstelik ne bu ünlemler falan Bi sakin olun sadece psikolojik olarak anneliğe hazır olmayan KADINlar ne yazık ki tahammülsüz anne oluyor bunu demeye çalışıyorum kimse mükemmel değildirne alakasi var simdi siz hangi uzmanlikla bu yorumu yapabiliyorsunuz bayan mukemmel anne !!!
Bir de bu var demi anne olmayan anlayamaz moduÇok belli zaten anne olmadığınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?