Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuğuma Annem Bakıyor ama...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nergiz_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
242
4
46
Azerbaycan
10 aylık kızıma annem bakıyor hemde çok iyi bakıyor. ben çalışıyorum bazen kızımı eve götürüyorum eşim nöbetde olunca annemlerde kalıyorum. annem bundan çok rahatsız oluyor. kızım evine git bebeğine ben bakarım diyor, ben yapamam kızımsız hiç bir yere gidemem diyorum. ama kızımıda götüremiyorum bir kaç kez otobüsle götürdüm hastalandı. evde yalnız kalıncada çıldıracak gibi oluyorum. çalışmak mecburiyyetindeyim yoksa kızımdan hiç ayrilmazdım, psikolojim bozuldu artık bakıcı aramak istiyorum, amma annem gibi iyi bakmıyacağından çok endişeliyim. annem bebeğimi el üstünde tutuyor. lutfen söyleyin napsam acaba???????????????

beni görmek istemiyor heralde. sen hep burdasın diyor.

nasıl yaa anneniz neden sizi görmek istemiyor hiç anlamadım
ama anneniziyi bakıyorsa ne bilim bende annem varken başkasına
bırakmayı hiç düşünmedim ama bebeğimdende ayrı kalamazdım heralde
evett annenizin tutumu çok ilginç geldi doğrusu bana

anneniz size gelip baksa olmaz mı?? ona da değişiklik olur, bebeğinizi bırakmak istemeyişiniz çok doğal ve de yerinde bir tutum. neticede sizinle birlikte olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…