• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma 15 dakika bakmadı ?sizce kim?

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Herkese iyi akşamlar
Bir rahatsızlık ile doktorum hem mr hem kan tahlili istedi.ben de çocuğumu sabah hava soğuk üşümesin hem de uykulu diye kayinvalideme bırakmak istedim zaten hastane ile arasında 10 dakika mesafe var
Bakabilirmisin dedim başka zaman olsa tamam dedi ama hasta değil mi dedi?ben de anne 3 gün önce hafif geçirdi şuan bir şeyi yok dedim
Bilmiyorum ki kem küm etti tanışma öncesi hastalık kapmayalim dedi işlerim var çünkü hasta olursam yapamam gibi şeyler söyledi
Hayır ikisininde hiçbir rahatsızlığı yok bağışıklıkları desem yani 50 60 yaş arası
Bilmiyorum canım annem torunları salya sümük olsa bile bir iş varsa lafını bile etmez bunu da suistimal etmiyoruz yanlış anlaşılmasın ki annem de kalp tansiyon kilo vs var
Açıkçası bu durum beni uzun düşünenlere sevketti kendimi burda kimsesiz hissettim
Hafi diyelim ki ağır grip olsun çocuğum bir şey olsa demek ki öncelik başka şeyler olacak.?bir de demez mi sen ikinci yap ben buna bakarım diye
Şimdi de hastane işlerim olduğunu biliyordu sabahtan beri
Beni aramak yerine eşimi arıyor soruyor ne oldu diye:) bu da tüy dikmek oldu ne diyorsunuz?

Tanışma dediği söz nişan gibi bir durum anladığım kadarıyla, eğer böyle hazırlık gerektiren bir durum varsa bence anlaşılabilir. Nişan önü gelin ya da damat adayı da hasta olabilir ki hazırlıkların eksik olmasından daha önemli bence bu. Onlar hasta olacak belki misafirlere bulaşacak, hazırlıklar yarım kalacak.
Çocuk ahstaligi atlatmışsa yanınızda götürebilir ya da eşinizle farklı bir çözüm bulabilirdiniz.

Herkese iyi akşamlar
Bir rahatsızlık ile doktorum hem mr hem kan tahlili istedi.ben de çocuğumu sabah hava soğuk üşümesin hem de uykulu diye kayinvalideme bırakmak istedim zaten hastane ile arasında 10 dakika mesafe var
Bakabilirmisin dedim başka zaman olsa tamam dedi ama hasta değil mi dedi?ben de anne 3 gün önce hafif geçirdi şuan bir şeyi yok dedim
Bilmiyorum ki kem küm etti tanışma öncesi hastalık kapmayalim dedi işlerim var çünkü hasta olursam yapamam gibi şeyler söyledi
Hayır ikisininde hiçbir rahatsızlığı yok bağışıklıkları desem yani 50 60 yaş arası
Bilmiyorum canım annem torunları salya sümük olsa bile bir iş varsa lafını bile etmez bunu da suistimal etmiyoruz yanlış anlaşılmasın ki annem de kalp tansiyon kilo vs var
Açıkçası bu durum beni uzun düşünenlere sevketti kendimi burda kimsesiz hissettim
Hafi diyelim ki ağır grip olsun çocuğum bir şey olsa demek ki öncelik başka şeyler olacak.?bir de demez mi sen ikinci yap ben buna bakarım diye
Beni aramak yerine eşimi arıyor soruyor ne oldu diye:) bu da tüy dikmek oldu ne diyorsunuz?
Kayınvalideniz ile aranız nasıl?

Yani hastanede MR a giricek olmasaydınız kimse cocugunuza bakmak zorunda değil derdim ,ama şu durumda iyi olmamış yine de çok çok zirve bi konu değil normalde iyiyseniz bu konu için arayı açmayın .

Herkese iyi akşamlar
Lafla peynir gemisi yürümüyor işte. Yap bakarım demekle olmuyor. Millete güvenip çocuk yapılmaz. Tipik kaynana ölsen umrunda olmaz neyin var hasta mısın falan fistan.

Siz kv'nize laf sokmak için forumdan akıl isteyen üye değil misiniz ? Ben mi yanlış hatırlıyorum, gelin programındaki bir şeyi aldı diye sinirlenmiştiniz. Bence kv gayet iyi bir tepki vermiş.

Bence haklısınız ya iş yerinde otobüste orda burda sanki hiç hasta birileriyle yanyana gelmiyor muyuz? Onlara güvenip doğurmak değil zaten olay mr di hastaneydi kısa süreliğine çocuğu idare etmek. Bunu da babaanneden anneanneden rica edemeyeceksek yandık valla. Aile kavramının bu kadar yok sayılmasını normal karşılayamıyorum ben

Sen ikinciyi yap buna ben bakarım kısmına kadar iyi gidiyordunuz ama orada olmadııı.
Hastalık vs. Gibi mecburiyetler dışında kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Herkes bakabileceği kadar yapsın.
Hastaneye gitmeniz konusunda ayıp etmiş ama

Bu kadar korkuyorsa 1 saat bakmaktan maske takabilirdi.
Evi havalandırırdı falan.
Yani çok büyük salgın var şuan ondan korkmuştur belki.
Neyse siz bırakmadınız hallettiniz işinizi anladığım kadarıyla.
Panik yapmış o da sanırım işleri var tam bu arada hasta olmak istememiştir.
Ama bu gibi şeylerde de idare edilmeli.
Neyse çok üzerinde durmayın.

Bu arada cok bulasici hastalik var. O yuzden haksiz bulmadim kvyi. Mesela komsum hasta cocugunu birakmak istese kabul etmem. Burda cocuga bakmasi gereken kisi cocugu beraber yaptiginiz kisi.

Herkese iyi akşamlar
Ben kayınvalideye şu açıdan hak verdim; sanıyorum tanışma, söz, nişan vb bir durum olacak. Eğer hasta olursa gereken karşılamayı ve ağırlamayı yapamamaktan cekinmis olabilir çünkü her gün gelip giden akraba, eş dost değil gelenler..Siz de zor durumda kalmışsınız anlıyorum ancak belki başka bir yol bulabilirsiniz amaciyla söylemiş olabilir. Kötü niyetli gelmedi bana..

Siz kv'nize laf sokmak için forumdan akıl isteyen üye değil misiniz ? Ben mi yanlış hatırlıyorum, gelin programındaki bir şeyi aldı diye sinirlenmiştiniz. Bence kv gayet iyi bir tepki vermiş.
Arada bir bebek var siz.bu önemli detayı görmeyecek yok sayacak kadar ne yaşadınız acaba hayatınızda bak.simdi merak ettim iyi mi?

Back