- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Kardeşim eczacı yarın ona sorayım onda var mı diye.. çok geçmiş olsun. Uzun süredir var malesef salgın şeklinde uyuz...Kwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorum
Bı yakınım geçirdi sürekli sirke sürdüler sırtına ve kaşınan yerlere..Yazan olmuş şimdi gördüm doktor öyle dediyse doğrudur çok geçmiş olsunHerkese sağlıklı günler.
Türkiyede yeni salgın mış uyuz salgını..
Kreşe gitmiyor korona var diye evden çıkmıyoruz perşembe günü doktora gittik uyuz teşhisi konuldudaha kotüsü ilaç yok eşimin bakmadığı eczane kalmadı depoda ilaç yok deniyor. Uzman, araştırma Dr. Dr gezdik çözümü losyonu kremi kullanmak ama yok .
Zaman çok kötü, nefret ediyorum yaşadığım şu zamandan.
Başına gelen çözüm bulan varmı kaşımaktan uyuyamıyor yavrum. Eldivenle dokunuyorum ben pismiyim anne diyorellerim yara bebeğim benden sana bulaşmasın diyorum. İçim yanıyor başına gelen duyan bilen var mı?
Bende yaşadığım şehirden bı bakayım bulabilirsem kargoyla gönderirim inşallah faydası olur biran önce çocuğunuz sagligina kavuşur.cok üzüldüm Allah sica versinKwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorum
Merhaba bız 4 yıldır sebepsız kasıntı cekıyorduk gıtmedıgımız doktor hastane kalmadı özel devlet hepsı o kadar test vs bısey yok dıyıp yolladılar hep çocuğumun kaşınmaktan Derisi kalmamıştı hergun o kasınıp kanattıkca ben aglıyordum acı cekıyor bısey gelmıyo elımden dıye gecenlerde bı eczaneye gıttım sıkayetımızı soyledım uyuz olabılır dıyıp son çare bunları kullanın dedı uyuz için şampuan ve krem verdı bır de antıstamınık şurup mutlaka ılacını bulmaya bakın bız uyuz muyduk bılmıyorum ama şampuanı kremı kasıntı gıderıcı şurubu hepsını 2 ay düzenlı kullandık gecelerı yatmadan şurubunu ıcırıyorum kasıntımız gectı cok şükür size tavsıyem bulana kadar advanten krem var banyodan hemen sonra mümkünse akşam çocuğa tüm vücuda sürün ve antıstamınık şurup mutlaka alıp ıcırın en azından kasıntısı dursun yavrucagın cok gecmıs olsunHerkese sağlıklı günler.
Kreşe gitmiyor korona var diye evden çıkmıyoruz perşembe günü doktora gittik uyuz teşhisi konuldudaha kotüsü ilaç yok eşimin bakmadığı eczane kalmadı depoda ilaç yok deniyor. Uzman, araştırma Dr. Dr gezdik çözümü losyonu kremi kullanmak ama yok .
Başına gelen çözüm bulan varmı kaşımaktan uyuyamıyor yavrum. Eldivenle dokunuyorum ben pismiyim anne diyorellerim yara bebeğim benden sana bulaşmasın diyorum. İçim yanıyor başına gelen duyan bilen var mı?
Çok gecmıs olsun.Herkese sağlıklı günler.
Ktemin ismi ne bende bakayım bulursam yollarım 2 komşun ecza depolarında çalışıyor belki yardımım dokunurHerkese sağlıklı günler.
Çok geçmiş olsun bende bakicam inşallah buluruz buralardanKwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorum
muadilleri yok mu ?Kwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorum
Advantan krem kortizon icerir ve ozellikle cocuklarda genis yuzeyde uzun sure kullanilmamasi gerekir. Bu sekilde tavsiye vermeyin lütfen. Kortizon bilincsizce kullanilabilecek bir ilac degil. Antihistaminik surup da hakeza. Yardim etmek istediginizi biliyorum ama irtada minicik bir cocuk var ve saglik riske gelmez.Merhaba bız 4 yıldır sebepsız kasıntı cekıyorduk gıtmedıgımız doktor hastane kalmadı özel devlet hepsı o kadar test vs bısey yok dıyıp yolladılar hep çocuğumun kaşınmaktan Derisi kalmamıştı hergun o kasınıp kanattıkca ben aglıyordum acı cekıyor bısey gelmıyo elımden dıye gecenlerde bı eczaneye gıttım sıkayetımızı soyledım uyuz olabılır dıyıp son çare bunları kullanın dedı uyuz için şampuan ve krem verdı bır de antıstamınık şurup mutlaka ılacını bulmaya bakın bız uyuz muyduk bılmıyorum ama şampuanı kremı kasıntı gıderıcı şurubu hepsını 2 ay düzenlı kullandık gecelerı yatmadan şurubunu ıcırıyorum kasıntımız gectı cok şükür size tavsıyem bulana kadar advanten krem var banyodan hemen sonra mümkünse akşam çocuğa tüm vücuda sürün ve antıstamınık şurup mutlaka alıp ıcırın en azından kasıntısı dursun yavrucagın cok gecmıs olsun
Evet, geçen sene Ocak ayında özellikle İstanbul'da uyuz salgını alarmı vardı, AVM'lere vb yerlere dikkat edin deniyordu.Çok üzüldüm geçmiş olsun.
Covid patlamadan önce uyuz salgını vardı fena. Covid çıkınca gündem değişti.
Çok zor atlatildigini duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?