- 24 Şubat 2021
- 141
- 130
- 18
- 36
- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Kwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorumKremin ismini söyler misiniz? Yakınımdaki eczaneye sorayım, bulursam yollarım. Forumda uyuz olanlar vardı, belki ellerinde fazladan bahsettiğiniz kremden vardır görürlerse yazarlar. Umarım bir an önce bulunur
Kwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorumİlacın adı nedir? Eczanede çalışan bir tanıdığım var. Ona sorabilirim ben de. Allah şifa versin.
SoracağımKwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorum
Doktor sirke uygulamayın azar dediÇok geçmiş olsun bir su bardağı beyaz sirke ile suyu homojen bir hale gelene kadar iyice karıştırın daha sonra bir pamuk yardımıyla bu karışımı 5 dakika kadar kaşınan bölgenin üstünde tutun 15 gün boyunca günde 3 kez bunu yaparsanız inşallah bir faydasını görürsünüz çay ağaçı yağınında iyi geldiğini duymuştum kremi bulana kadar deneyebilirsiniz
Ben doktor bu kremi verdi ama yok yok hiçbir yerde yokÇok fazla yorum yazan biri değilim ama bu zor bi hastalık kayıtsız kalamadım annem babam atlattı 3 ay falan çektikler çok zordu birsürü dr ilsc pomad losyon.denediler uyuyamdilar en son 3 er kutu "wilkonson" pomad kullandılar sadece bu krem tamamen gecirdi
Kwellada losyon wilkinson pomat krem bu ikisi bulamıyorumkwellada şampuan ,permetrin (metrin) krem, bulunduğum şehirde çokça reçete ediyoruz, ben bakacağım sizin için :)
yollamaya çalışacağım bulunca :)
Evet doktor çok yayıldı bu vaka dedi otobüs metrobuste dahi bulaşacak kadar hızlı bulaşan bir illetmişÇok geçmiş olsun evde yapılabilecek bir çözümü varmı acaba? bilmiyorum hiç duymadim ve yaşamadım ama Allah kolaylık versin zor olsa gerek Çok üzüldüm yavrunuza. Yeni salgın derken birde uyuzmu başlamış yani
Öyle mi uygulamayın o zaman 2 sene önce dedem uyuz olmuştu ona iyi gelmişti belkide tesadüf çünkü ilaçta kullanıyorduDoktor sirke uygulamayın azar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?