- Konu Sahibi Denizhuzurum
Biliyorum kortızonlu olduğunu fakat doktor yazdı onu bıze sureklı kullanmıyorum benım çocuğumda küçük ben haftada bir kez banyodan sonra tüm vücuda sürüyorum yetıyor antıstamınık şurup ıle bırlıkte doktor tavsıyesı ile kullanıyoruz kulaktan dolma degıl hanımefendı çocuğumuzu tabıkı bizde düşünüyoruz aksı mümkün olamaz geçmeyen kasıntı yaşamadıysanız bilemezsınız neyin iyi gelip gelemediğini 4 yıldır kasıntı ıle çocuğumda derı kalmadı doktor kortızonlu krem yazıyorsa ve bu ıyı geliyorsa tabı mecbur kullacagız talımatına.uygun sekılde yapacak baska bişey yok ben çareyi onda buldum deneyımımı paylaştım en azından ılac bulana kadar konu sahıbı kullanırsa cocugu kaşınmadan rahatça uyur haftadavbır uygulasa hıcbır zararı olmuyor tecrübeyle sabittir cahil cühela değiliz sevgılerAdvantan krem kortizon icerir ve ozellikle cocuklarda genis yuzeyde uzun sure kullanilmamasi gerekir. Bu sekilde tavsiye vermeyin lütfen. Kortizon bilincsizce kullanilabilecek bir ilac degil. Antihistaminik surup da hakeza. Yardim etmek istediginizi biliyorum ama irtada minicik bir cocuk var ve saglik riske gelmez.
Denizhuzurum cok gecmis olsun. 2 senedir var galiba salgin. Ben su ara calismiyorum ama eczaciyim. Sinif arkadaslarim sabah aksam uyuz merhemi yapiyoruz diye yakiniyorlardi. Yapimi biraz zahmetli bir merhem. Benim de en buyuk korkularimdan kapmak. Parka krese cikmadan nasil kaptiniz acaba. Ben benim oglani parka cikariyorum mecbur ama yuregim agzimda. Ben de yakin zamanda dogum yaptim. Iyi bir ozel hastaneye gittim ama nst cihazindan bile huylandim. Uyuz kaparsam diye dogumdan cok uyuz olmaktan korktum. Ilac bir sekilde bulunur. Ama tedavide sebat etmek lazim. Dr un tavsiyelerine mutlaka uyun Allah sifa versin sizlere.