Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüzleri uyutuyumusunuz2 yaşında kız çocuğum geceleri çok zor uyuyor. Ne yapmam lazim. Yardımcı olur musunuz?
Önerileriniz var mı?
Bitkisel ilaç vs?
2 yaş atak dönemi zaten çok normal. Onlar daha çok ufak ve herşey dikkatlerini dağıtıyor, ilgilerini çekiyor.2 yaşında kız çocuğum geceleri çok zor uyuyor. Ne yapmam lazim. Yardımcı olur musunuz?
Önerileriniz var mı?
Bitkisel ilaç vs?
Eylül un o galibaBay bay nigt bitkisel ilacı kullanam varmı
Zor uyuması dışında gece sık uyanıyor mu? Oğlum da 16 aylık gece çok sık uyanıyor. Doktor 2,5 yaşında uykular düzene girer genelde dedi
Benim kızım 2 yaşında geceleri uyumuyor. Gündüz bazen 1 sa, baZen 2 baZen hiç.Benim kızım da 3 yaşında 11 gibi uyanıyo gece 2 den sonra tekrar uyuyo öğlen de uyumuyo artık . Yatmadan önce ballı süt içiyo biraz hızlandırıyor uyumasını. Ender saraç vişne kurusu papatya kurusu ve anason karışımı önerdi ama miktarlarına bi bakın netten emin değilim.
Sabahları kaçta kalkıyor ?Benim kızım 2 yaşında geceleri uyumuyor. Gündüz bazen 1 sa, baZen 2 baZen hiç.
Gece genelde 4 TE uyuyup, sabah 9da kalkıyorSabahları kaçta kalkıyor ?