çocuğum olmuyor

lilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2007
26
0
44
ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:

Dualarim seninle ablacim. Insallah senin bebisin olur. Ümidini kesme. Korkmana da gerek yok. Allah yardimcin olsun.

daha 8 ay olmuş evleneli bu kadar canını sıkmana gerek yok inşallah en kısa zamanda iyi haberi alırsın canım bizleride haberdar edersin dimi?
Link Silinmiştir.

hiç bir sorunu olmadan 3 yıl çocucuğu olmayan arkadaşım var. 3. yılın sonunda oldu. hayırlısı olsun olmuyor demek için erken bence

lilara olmuyor demek için çok erken benim bir arkadaşımın hiç bir engel olmamasına rağmen 5 yıl olmadı bebeği.. artık ümidi kesmişti hiç beklemiyorken hamile olduğunu öğrendik...
o ne zaman geleceğini bilir sen sakin ol...
dualarımız seninle...

kendini üzme Canim Hem Daha 8 Aylik Evliymişsin Senelerce çocuğu Olmayan Daha Soradan Bebek Sahibi Olan Bi Ton Insan Var Canim Bu Kadar Yipratma Kendini Inş Herşey Normaldir Takma Kafana Fazla.

henüz 8 aylık evlisin lilara...içini rahat tut..şimdiden strese girme stres tedaviye ihtiyacin olsada olmasada işleri zorlaştırır...kafanı dağıtmaya bak sevdiğin seylerle meşgul ol..Allah yardımsın olsun..dilerim hayırlı zamanda hayırlısıyla bi bebeğin olur...Rabbim bana yıllar sonra bir çocuk nasib etti...senin endişe etmen içinn çok erken...kendine dikkat ett..strese dikkat....

sakın böle şeler düşünüpte takma kafana.allah büyüktür.eminimki sonuç her ne olursa olsun senin için hayırlısı olacaktır.dularım seninle ve dileğim senin bi çocuk sahibi olman allahın ziniyle.bendede poliksitik over sendromu var ama bekarım henüz.dr biri bana zor hamile kalacağımı sölüyo diğeri istersen şimdi kalırsın diyo.o yüzden hiç canını sıkma.bende zor günler geçirdim.sonuç her ne olursa olsun herşeye karşı hazırlıklı ve güçlü ol arkadaşım

selamben de 3 yıllık evliyim şu anda 8 aylık hamileyim biz de doktora gitmiştik bende de eşimde de problem yoktu.ama bir türlü olmuyordu.psikolojikmiş oysa ki bayan kendisini rahat hissederse oluyormuş.biz de hayatın akışına bıraktık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bende 4 senedir bekliyorum çok yenisin umudunu yitirme ..

ah be guzelim uzuldugun seye bak:)..bende ayynen senin gibi dusunuyordum eger korunmazsam sip diye hamile kalirim saniyordum ama kazin ayagi oyle degilmis:)yeni evlenen ciflere iki yil muddet veriyorlar ve bu sure zarfinda olmazsa doktor gerekli tetkikleri yapiyor ciftlerden birinde sorun var mi diye:1yes2:simdi siz Turkiyede yasadiginiz icin genelde doktorlar aa gel hemen test edelim diyorlar giden paralara yazik cogu insan bence hic gerek yokken tedavi goruyor..en onemli sey nedir biliyor musun?bebek istemeyeceksin!dusunmeyeceksin!vee stres yapmayacaksin arkadasim!ben esimle iki sene ha bu sefer oldu ha bu sefer olacak diye paralandim hatta cocugum olmazsa esim beni bosar diye sacma sapan seyler dusundum doktorum surekli bana rahat olmami soyluyordu ama takan kim!en sonunda dedim ki amaaan hayirlisi ise olur bosver gitsin dedim..o ay hamile kaldim:1yes2:
sen simdi keyfini cikar kendini sevdigin islerle mesgul et cunku ben oyle unutmustum..bak sonra nasil hamile kaliyorsun..biraz uzun yazdim emme ise yarar tavsiyeler hadi bakalim:))

18 yıl sonra bebeğimiz (kuzenim ) oldu. Yaradanın vermeye gönlü varsa meraklanma zamanı gelince sende anne olursun inşallah. Daha çok yeni evliliğin. Bu günleri değerlendir 1 sen'nin söylediği çok doğru psikolojini bozma ve hep bebek olacak diye kendini şartlama. Sen herşeyin keyfini çıkar. Sevgiyle kal.

Canim once evliligini kutlayayim, daha cok yenisin bence biran once bu gunlerin tadini cikar bu guzel gunleri dert ederek gecirme zamana birak sekiz ay uzun bir zaman degil, bebek istemekte haklisin ama olmayinca olmuyor iste stres yaparsan daha kotu hem sen hem esin uzulur, olayi biraz oluruna biraksan, senin icin zaten bir bebis varsa bunun dunyaya gelis zamaniysa olur, rahat ol biraz hemen doktora kosmyin bence suan kendini rahat hisset,

kızlar herbirinize öyle çok teşekkür ederim ki tek tek.tek tek hepinize dua ettim allah gönlünüzde ne dilekler varsa kabul etsin.öyle duygulandım ki.:1rolleyes: gözlerim dolu dolu oldu,ne güzel yazmışsınız herbiriniz.neçok umut doldu içim.sağolun kızlar vallaha gerçekten.arkadaşlar,ben küçükken bi travma yaşadım.şöyleki.:çok üzgünüm:ilkokul bire başladığımın ilk günleri,bir gece halam divana uzanmış 2 yaşındaki kız kardeşimi seviyordu.bende divanın yanında bulunan demir sehpanın üzerine çıkmışım kardeşime bakıyordum.halam beni kıskandırmayı çok severdi.daha doğrusu öyle bi hayal dünyasında yaşardı.kardeşime çok ilgi gösterir,olmayacak vaatlerde bulunur,sonra gidip önüne gelen herkese benim kardeşimi nasıl kıskandığımı anlatırdı.bende çok ağlardım gizli gizli.nasıl kanıtlayacağım derdim kardeşimi çok sevdiğimi ve asla onu kıskanmadığımı:uhm: :sm_confused: gene o gece ben kardeşimin gülücüklerine sehpanın üzerinden karşılık verirken,halam beni çekil şuradan be vb...diyerek itti.ve ben inanılmaz feci bi hızla o denir sehanın köşesine düştüm.ve alttarımda inanılmayacak bi ağrı hissettim,yerimde duramıyordum,bayılmışım.ayıldığımda altımdan bişiylerin aktığını hissettim,tuvalete koştuk annemle bi baktık kan var.oan feryat etmiştim annem babannem ve diğer küçük hhalam ağzımı kapıyolardı babam ve dedem duymasın diye.annem babama kız adet oldu galiba hemen dr a gitmeliy gibi bi yalan uydurdu oanda.atladık taksiye.o anları asla unutamam hıçkıra hıçkıra ağlıyodum.BEN DAH KÜÇÜK Bİ ÇOCUĞUM KADIN OLDUM ŞİMDİaklımda sürekli bu cümle.okula gidemem onlar çocuk ben kadınım,bebeklerimlede oynayamayacağım şimdi kadın oldum diye diye gene bayıldım.bi gözümü açtım jinekolojik muayene oluyorum.bi canı yanması bi korku bende.adam öcü gibi.inanılmaz utanmışlık var.dr giyinsin dedi.ben fırladım bacaklarına adamın dr amca kadınmı oldum ben şimdi diye.hayır dedi.dışta düşmeyele bi çizik mi yırtık mı ne olmuş kremler verdiler.o hafta gene okula gitmedim.utancımdan odamdan dışarı çıkmadım.kızlar ve o günden sonra asla ve asla jinekolojik muayene olmadım.hep oan aklımda.şimdi annem zorla ctesi saat 5 e kadın bi dr dan rendevu almış.o çatala yıllar sonra gene yatıcam.çok acıyacak gibi geliyor.acaip korkuyorum.ama bebek için dr a gitmem lazım.iltihap bile bebği önlüyormuş.yinede psikolojikman yaşadığım travmadan sonra yarın nasıl sakin durucam bilemiyorum.düşündükçe geriliyorum.annem alttan muayene okadar can acıtmıyor diyor.bende ne dememk O KADAR diyorum:uhm: demek ki azcıkta olsa acıtıyor:sm_confused: inşallah bugünler gelip geçer ve ben sizlere hamişim diye müjdeli haberler verebilirim:emir_bebek: hepinizi gönülden öpüyorum kızlar...

bitanem herkes bebeği olsun ister ama herşeyde bi hayır vardır bence sen illede çocuk değilde Rabbimden hayırlısını iste ve bu karamsarlık neden daha 8 aylıksınız 10 sene sonunda bebişi olan arkadaşım var Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin:1yes2:

amin kızlar.her şerde bir hayır gizliymiş bende buna inanıyorum.bana 5 yaşımdan beri ne zaman sorsalar büyünce ne olucan diye anne olucam derdim.aşık oldum ve 7 yıl süren çok güzel bi dostluğun ardından ilk aşkımla evlendim.ben bazı nedenlerle annemden uzak büyüdüm.annem 2 kardeşime inanılmaz sevgi ile büyüttü.ben dedemlerle yaşadım 19 yaşına dek.eşim ise 4 yaşında babasını kaybetmiş.ve baba sevgisi nedir bilmeden büyümüş.şimdi babamı babası gibi seviyor.istiyorum ki yaşamımızda tek eksik kalan duyguyu ben analık eşim babalık duygusunu evladımızda yaşayalım ve ona herşeyin en güzelini yaşatalım.çok şey istemiyorum hayattan bundan başka.hayırlısı ile tabiki.geçen ay burada bi abla 10 yıl çocuğu olmadı ve 4 aylık bi bebek aldı esirgeme kurumundan.öyle tatlı bişiyki.eşim dedi ki bak bizimde olmazsa evlat alırız,sen ve ben muhabbet kuşumuza bile bu denle sevgiyle bakarken,sırf bizim kanımız değil diye başka bir bebeğe mi sevgi duymayacağız,barımıza basamayacağız,umut hep var dedi.iyi ki eşim böyle sevgi dolu ve iyi ki sizleri tanıdım burda.dünden beri içim sıcacık.sayenizde.allah bana ve tüm olmayanlara hayırlı bi evlat versin.:asigim:

Lütfen üzülme evli bir çiftin düzenli ilişki de bulunmasına rağmen 1 yıl çocukları olmazsa tedaviye başlamaları gerekir diye biliyorum. bence bu durumu kafana takma herşeyden önce sakin olmaya çalış. Allah gönlüne göre versin.

X