- 27 Nisan 2024
- 7
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi elifff2393
-
Bende tam bunları yazacaktım. Neye göre, kime göre olmuyor,ne zamandır olmuyor acaba? Öyle şeylere de hiç inanmam şahsen hangi devirde yaşıyoruzkac yillik evlisin? Hic hamile kalamadin mi? Hangi tedavi yontemleri uygulandi? Bilmediginiz garip seyleri yemeyin bence.
Yani madem aci karpuz cozuyor millet hic ugrasmasin tup bebek fln herkes hacdan umreden aci karpuz siparisi versinBende tam bunları yazacaktım. Neye göre, kime göre olmuyor,ne zamandır olmuyor acaba? Öyle şeylere de hiç inanmam şahsen hangi devirde yaşıyoruz
Bilimin cozemedigini bir acı karpuz çözdü. Ne kadar acı olduğu farkeder mi acabaYani madem aci karpuz cozuyor millet hic ugrasmasin tup bebek fln herkes hacdan umreden aci karpuz siparisi versinembriyologlar mutsuz
4 yıldır evliyim 4 kez kimyasal gebelik geçirdim pcos var birde yani 4 yıldır olmuyorNe kadar süredir?
4 yıllık evliyim 4 kez kimyasal gebelik geçirdim klomenn ve ovitrel kullandım 3 ay yumurtam büyüyor ama yine de olmuyor eşim de de herhangi bir sıkıntı yok bir kez de aşılama tutmadıkac yillik evlisin? Hic hamile kalamadin mi? Hangi tedavi yontemleri uygulandi? Bilmediginiz garip seyleri yemeyin bence.
Pihtilasma testi yapildi mi4 yıllık evliyim 4 kez kimyasal gebelik geçirdim klomenn ve ovitrel kullandım 3 ay yumurtam büyüyor ama yine de olmuyor eşim de de herhangi bir sıkıntı yok bir kez de aşılama tutmadı
Pihtilasma testi yapildi mih
Hsg çektirdim tüpler açık bir tek genetik test yaptırmadım dediğiniz pıhtılaşma olayınıPihtilasma testi yapildi mi
O kadar kimyasal gebelik sonrasinda yaptirmaniz lazimdiHsg çektirdim tüpler açık bir tek genetik test yaptırmadım dediğiniz pıhtılaşma olayını
Doktorlar hiç söylemedi yaptır diye birde işimiz gereği ilçe de yaşıyoruz imkanlar çok kısıtlıO kadar kimyasal gebelik sonrasinda yaptirmaniz lazimdi
Yok bende yemedim zaten yemeyi de düşünmedim bir umut sormak istedim yani insan böyle durumlarda her umudu değerlendiriyor acaba olur mu diyeBilimin cozemedigini bir acı karpuz çözdü. Ne kadar acı olduğu farkeder mi acaba
Bileydim aci karpuz yerdim. Ugrasmazdim tup bebekleYani madem aci karpuz cozuyor millet hic ugrasmasin tup bebek fln herkes hacdan umreden aci karpuz siparisi versinembriyologlar mutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?