- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
-
- Konu Sahibi Karakaderm
Canim nedir nasil yapilir bilmiyorum, bir akrabamin da yumurtalari yokmus, doktor ona kok hucre tedavisiyle yumurta olusabilecegini soylemis. Arastir istersenİnan bana birçok doktora gittim hiçbiri olur demiyor istersem Kıbrıs'ta başka bir kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor Muş ama benim çocuğum olmuyor genetiği yüzü bana benzemiyor o yüzden istemiyorum
Merhabalar. İngilterede bunu tedavi eden bir merkez hakkında makale okumuştum. Yaptıkları iki şey vardı. Biri akupunktur, diğeri de geleneksel çin tıbbına ait bitki karışımları. Akupunkturun doğurganlığa etkisi çok yüksek. Yurt dışında bu konuyla alakalı yapılmış çalışmalar var. Akupunktur yaptıran ve yaptırmayan kadınları kıyasladıklarında akupunktur yaptıran kadınların gebe kalma süreleri yaptırmayanlara göre iki kat daha kısa olduğu tespit edilmiş. Gelenkesel çin tıbbını da hemen hemen her ülkede var mutlaka bir bilen. İstanbul gibi büyük şehirlerde rahatça bulabileceğinizi düşünüyorum.Çocuğum olmuyor yumurtam yokmuş benim gibi olup hamile kalan yada bildigi bir yöntem olan varsa yazsın lütfen cok üzülüyorum
Amh kacYaşım 28 soğan kürü denedim iki kere Aşılama yaptırdım Tüp bebek tedavisine durmak istediğimde olmayacağını söylediler yumurtan kalmadı dediler birçok ot denedim yıllar önce birçok şey denedim olmadı Kader mi kısmet mi bilmiyorum Hakkımda hayırlısı olsun hayırlısıyla olmasını çok istiyorum çocuğum
Tatlım sıkıntı yapma dicem ama bu elinde olan bise değil biliyorum. Sadece bunun çözümü gerçekten var umutsuz bir vaka değil kendini toparlamaya çalış. Beslenme duzenini kesinlikle degistir hergun spor yapmaya calis biraz kafani toparladiktan sonra iyi bir merkeze git inancini hic kaybetmeYaşım 28 soğan kürü denedim iki kere Aşılama yaptırdım Tüp bebek tedavisine durmak istediğimde olmayacağını söylediler yumurtan kalmadı dediler birçok ot denedim yıllar önce birçok şey denedim olmadı Kader mi kısmet mi bilmiyorum Hakkımda hayırlısı olsun hayırlısıyla olmasını çok istiyorum çocuğum
Fsh benimde 9.9 du ama beslenme olayı vitamin eksiklerini giderme derken 6.9 a düştü çok şükür olcak inşallah olcak merak etme inşallah seninde olcakE2 21 fsh 11.2 TSH 1.72 LH 0.68 progesteron 0.18
Fsh degisen birsey zaten stres vs cok etkiliyor.Fsh benimde 9.9 du ama beslenme olayı vitamin eksiklerini giderme derken 6.9 a düştü çok şükür olcak inşallah olcak merak etme inşallah seninde olcak
İyi akşamlar benimde yumurtalarım yok denecek şekildeydi ama rabbim verecek ya bir kızım varÇocuğum olmuyor yumurtam yokmuş benim gibi olup hamile kalan yada bildigi bir yöntem olan varsa yazsın lütfen cok üzülüyorum
İlaçlar denk gelince oluyo Rabbim büyük sakın pes etmeHerkese soruyorum çok araştırıyorum benim durumumda olup hamile kalan hiç kimse yok belki burada vardır diye yazdım bana umut olur diye Ama yok
buay bende yapiyorum onu kacgun yaptiniz acabaCanım bu ay çörek otu bal tarçın uclusunu karıştırıp her gün ac karnına yemeni tavsiye ederim bende de yumurta tembelliği vardı. 1 tane ya olurdu ya olmazdı 2 yıl bebeğim olmayınca ben bunu denedim ve o ay 5 tane yumurtam olmuştu. O ay doktorum bile gözlerine inanamadı. Çoğul gebelik olabilir dedi ama o ay hamile kalamamistim çünkü esimde de sorun varmış. Ikimiz de sagligimiza kavuşup stresten uzaklastigimiz ay hamile oldugumu öğrendim
Adet olmama 14 gün kala bıraktım . Bu hususa dikkat et yeterbuay bende yapiyorum onu kacgun yaptiniz acaba
tamamdir tesekkurlerAdet olmama 14 gün kala bıraktım . Bu hususa dikkat et yeter