- 11 Şubat 2020
- 24
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi Karakaderm
Kac yasındasun fsh amh e2 kaç kac yıldır evlisin hamile kalmaya calısoysun.denemen odu muÇocuğum olmuyor yumurtam yokmuş benim gibi olup hamile kalan yada bildigi bir yöntem olan varsa yazsın lütfen cok üzülüyorum
cnm uzme kendiniBuradan herkese tavsiyem çocuk istiyorsanız bu 1 yıl olsa da olmasa da tedavinizi başlayın hemen tüp bebek yapın ben birçok tedavi uyguladım birçok doktora gittim Belki ilk başta tüp bebek yaptırıp saydım çocuğum olurdu benim gibi geç kalmayın sonra Çok canım acıyor pişmanlık işe yaramıyor beklemeyin ben bekledim Allah beni sınıyor dur sabır etmem gerekir diye bekledim ama çok pişmanım keşke zamanı geriye alıp tüp bebeği 2 yıl önce yaptır saydım çok pişman ne olur vakit kaybetmeyin
Allah yardımcın olsun tabiki de ama sakın yaptırma, sen doğurmuş olacaksın, genetik olarak hiçbir alakan olmayacak bebekle. Biraz alternatif tıbbi araştır. Rabbim nasip ederse olmayacak şey yokİnan bana birçok doktora gittim hiçbiri olur demiyor istersem Kıbrıs'ta başka bir kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor Muş ama benim çocuğum olmuyor genetiği yüzü bana benzemiyor o yüzden istemiyorum
Peki adet görebiliyor musunHerkese soruyorum çok araştırıyorum benim durumumda olup hamile kalan hiç kimse yok belki burada vardır diye yazdım bana umut olur diye Ama yok
Menapoza girip de hamile çok duydum. Allah'tan ümidini kesme35 40 günde 2 yada 3 gün
Tatlım amh değerim nedir, rahimde bir sıkıntı var mi yaşın kaç daha önce herhangi bir kür denedin mi kaç kere tüp bebek yaptırdın hangi merkezlerle görüştün? Hepsini biraz daha detaylı anlatirmisin. Bide tabiki cocugun olur yaa çok farklı teknikler var artık kök hücre tedavisiyle menopoz düzeyindeki insanların bebekleri oluyor hiç moralini bozma yeterli Allah ol desin ve sen çabalamaya devam et elinden geldiğinceBeni anlamıyorsunuz Ben çocuğumun bana Kocama benzemesini istiyorum bizi mi olduğunu bilmek istiyorum etrafımdaki herkes yavrusunu öyle çok seviyor ki ben de İmreniyorum o duyguyu istiyorum kendi çocuğumun kokusunu içime çekmek istiyorum