cocugum neden olmuyor?

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
Merhaba kizlar.Kokulu akintim iliski sirasinda yanma sikayetim vardi .Doktora gittim cocugum olmuyor dedim akintimda var mantar galiba dedim 2 antibiyotik 1 fitil yazdi kokten cozum dedi.sonrada smear icin muayene etti. Adetin 2.gunu gel dedi.Ilaclari kullandim sikayetlerim gecti.adetin 2.gunu gittim.smear sonucumu alip gosterdim normal bisey ciknamis dedi.(halbuki 2 hafta ince ozaman mantarim vardi nasil cikmamis hayret !) hormon kan testi falan istedi onlari yaptirdim sonuclar gec cikacakmis.Eger hormonlardada bisey cikmazsa nolcak ? Sorun ne ?

Eşinde Sperm testi yaptırcak canım, senin tüplerin için hsg isteyebilir aşama aşama anlıycan,bizimde hiç sorunumuz yoktu ama beş sene olmadı, nasip işte..

esınde sperm testı yaptırmalı
1-1.5 seneden once doktorlar tedavıye bıle baslamıyor vucudun alısma surecı var

annemı ornek verım hıc bı sorun olmamasına ragmen 2 yıl cocugu olmamıs ılaclarla abıme hamıle kalmıs
5 yıl sonra yıne ılaclarla bana hamıle kalmıs
ben 6 aylık bebekken benı emzırıyoken kendılıgınden hamıle kalmıs şoka gırmıs

olur oyle yanı sıkıntı yapma

Benimde iliski sırasında yanma ve acı oluyordu 3 sene tedavi gordum çocuk için en son aşılama yapmaya karar verdik rahim filmi istediler cektirdim ne yanma ne acı kaldı üstelik aşılamaya gerek kalmadan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür şimdi bebisim doğdu ve 3 aylık :*

Allah bagislasin canim insallah benimde olur

Hormonlarda ne çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…