- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.230
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Çocuk psikoloğuyla görüşmedim ama gerektiğini düşünüyorum. Bu davranışı uzun süredir tekrar ediyor geçici olduğunu düşünmüştümBu konu da bir pedagog dan yardım aldınızmı yada youtube de çok faydalı kanallar var izlemenizi tavsiye ederim en azından çocuga yaklaşım tarzınız açısından fikir edinebilirsiniz
Ödülü çok kullanıyorum alışkanlık yaptı istediğini alınca gidip yine soyuyor. Son zamanlarda çok da sabırla karşılamaz oldum kızdığımı fark ediyorDaha çok küçük annesi kızma, kırma seni tam anlamıyla anlayacak kadar büyümedi.
oyun sanıyor olabilir. siz de kıyafet giymeyi oyun haline getirebilirsiniz ne bileyim mesela bunu giyersen seni ödüllendireceğim, eğer bunu giyersen süper kahraman olacaksın vs gibi.
ha bir de sanırım cinsel organını ve kendilerini keşfetme dönemine girdiler. daha dikkatli olmanız da da fayda var bu dönemde.
Pedagog yardımı şart o zamanÖdülü çok kullanıyorum alışkanlık yaptı istediğini alınca gidip yine soyuyor. Son zamanlarda çok da sabırla karşılamaz oldum kızdığımı fark ediyor
Siz bu çocuğu zamanında böyle alıştırmış olabilir nisiniz? Ya da çocuğa bmyle bir algı verecek şekil de mi yaşıyorsunuz evde? Mesela baba evde üstsüz mü geziyor?4 yaşında erkek çocuğum var. Kıyafetsiz kalmak istiyor çamaşırlarını tamamen soyup evde dolaşmak istiyor. Bir an yanımdan ayrılsa soyunmuş buluyorum. Günde en az 10 defa tekrar tekrar kıyafetini giydiriyorum.
Hep böyleydi daha küçükken kıyafet giydirdiğimde ağlar kaçardı sonra soyunmaya başarınca çıkarıp atmaya başladı.
Başkasının yanında yapmaz sadece evdeyken yapar.
Kırmadan korkutmadan anlatıyorum ama yok tekrar tekrar saklanarak yapıyor bunalıyorum bu sefer de kaşlarım çatık emir ederek yaptırıyorum üzülüyor.Bu durumu yaşayan oldu mu geçici diyordum ama geçmiyor
Bnm kızımda 2yasina girecek bir ay sonra oda aynı çorap asla tutmuyor ayağında külotlu çorap giydirmekte buldum çareyi onada sinirleniyor çıkartmaya uğraşıyor ama yapamıyor pes ediyorbenim kızıminda ayaklarinda çorap durmuyor
biraksam oda her daim çıplak gezer sanırim ama cani o kadar tatli ki hasta olacagimda dr a goturecekler diye cikaramiyor.
gecen kis boyle soyundu yine artik pilim bitmis oldugu icin iyi kal oyle ozaman dedim şansami diyim ne diyim ceviz yiyince alerji oldu dr a goturduk.
ciplak gezdin sogukta bak hasta oldun oyuzden gidiyoruz dedim
bir dahada soyunmadi
neden ille corap giymek zorunda gibi dusunuyorsunuz? cocuklar bizim gibi alismak zorunda dehiller ki. benim en sevmedigim.yonlerimden biri hava 45 derece bile olsa corapsiz gezemem. o yüzden 4 hasindaki cocuguma teklif sunuyorum ama zorla giydirmiyorum. kucukken de giydirirdim, cikartirsa zorlamazdim.Bnm kızımda 2yasina girecek bir ay sonra oda aynı çorap asla tutmuyor ayağında külotlu çorap giydirmekte buldum çareyi onada sinirleniyor çıkartmaya uğraşıyor ama yapamıyor pes ediyor
bende kis gelsinde kulotlu corap giydireyim diye bekliyorum bazenBnm kızımda 2yasina girecek bir ay sonra oda aynı çorap asla tutmuyor ayağında külotlu çorap giydirmekte buldum çareyi onada sinirleniyor çıkartmaya uğraşıyor ama yapamıyor pes ediyor
bunun bir de kışı var ondan korkuyoruzneden ille corap giymek zorunda gibi dusunuyorsunuz? cocuklar bizim gibi alismak zorunda dehiller ki. benim en sevmedigim.yonlerimden biri hava 45 derece bile olsa corapsiz gezemem. o yüzden 4 hasindaki cocuguma teklif sunuyorum ama zorla giydirmiyorum. kucukken de giydirirdim, cikartirsa zorlamazdim.
sahsi fikrim cocuklar ne kadar ince giyinmeye alisirlarsa o kadar rahat oluyor, onlar icin de.
Sizin kızınız benim galiba ya. Ben de çorap giyermiyorum . Donmayı tercih ederim. Evimde çorap bileyokbenim kızıminda ayaklarinda çorap durmuyor
biraksam oda her daim çıplak gezer sanırim ama cani o kadar tatli ki hasta olacagimda dr a goturecekler diye cikaramiyor.
gecen kis boyle soyundu yine artik pilim bitmis oldugu icin iyi kal oyle ozaman dedim şansami diyim ne diyim ceviz yiyince alerji oldu dr a goturduk.
ciplak gezdin sogukta bak hasta oldun oyuzden gidiyoruz dedim
bir dahada soyunmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?