Çocuğum ilaç içti

Sabaha 06.00 da konu açıyorsun konuyu açtığında 6-7 saat önce içmiş diyorsun gece 11 de köy yerinde ekmek mi yapıyorsunuz baban gecenin 11 12 sinde mi bağda üzüm topluyor? Kim içirdi o çocuklara ilaçları? Yalan söylüyorsun

Çocuğunun fotoğrafını bile attı manyak bakın uyandı iyi diye

Durum korkunç bir hal alıyor

Cok haklısın bacım. Kendi de yazmış zaten psikolojik rahatsızlığım var diye. Hersey beklerim artik

Tedbiri mi aldın ölmemesi için buraya yazmak yerine ambulans çağırma köyü ayağa kaldırma tedbirini almamışsın ama Kazen
sizden lütfen rica ediyorum şu üyeyi arasanız gerçek mi şakası bile korkunç

Sen nasıl insansın ya. Elinden alacaklar diye çocuğun hayatını riske atıyosun sen nasıl insansın nasıl annesin sen. Sabah sabah sinirim tepeme çıktı. İnşallah o çocuklar senin elinden kurtulurlar. Eminim daha güvende olur hayatları.

Adı soyadı olsa bende gerçek ise hemen yetkililere bildireceğim ne demek daha önce de oldu

İyi gibi demek ne rahatsınız şuan var ya bak dişlerimi sıkıyorum

Canım kardeşim çocuğunu elinden alamaz kimse muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz bu 1 ikincisi de buradaki herkes anne ve annelik duygularıyla sana yorum yaptı herkes itici dediğin cevaplar o çocuğu kurtarmak için yazılan yazılar ya millet çocuğunu kurtarmak için seferber oldu senin dediğin lafa bak ayrıca sırf jandarma polis sana sorular sorup seni suçlayacak diye çocuğun evde ölmesini bekliyorsun resmen ihmalkarlık senin yaptığın kusura bakma çocuklarının ikisininde aynı şekilde ilaç içmesi konusuna hiç ama hiç girmiyorum bile !!!!

Adı soyadı olsa bende gerçek ise hemen yetkililere bildireceğim ne demek daha önce de oldu
Fark etmiyo canım. Ekran görüntülerini yazdığı yazıları ss alıp site adını da vererek şikayet edebilirsin. Emniyet sayfa yoneticisine ulaşıp adres bilgilerini aliyo sonra işlemler başlıyor.

İnşallah büyük beyninle bizimle dalga geçmiyorsundur pek değerli(!)konu sahibesi!

Ne demek kimse elinden alamaz bal gibi de devlet elinden alır! Oh be çocuk ilaçları içsin sen evde buraya konu aç tabii canım kimse elinden almaz.

Çocuk elinden alinir. Hemde baya baya alinir yani. Cunku bu ilk değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…