Çocuğum ilaç içti

Onlar zaten başka bir kafa başka bir mesele, dileyen dilediği kadar doğursun ama çocuk ne kocaya ne anaya ataya güvenerek doğurulmaz, koca sahibi olmak kocayı eve bağlamak için de doğurulmaz, kadın maddi manevi, fiziken ve ruhen kendine güveniyorsa doğuracak, ayrıca herkes istemeden ev kazaları yaşıyordur lakin özellikle 0-5 yaş grubu çocuklara ekstra ihtimam göstermek gerekiyor, oraya nasıl çıktı bunu nasıl aldı demeyecekler çocuk bu alamaz sandığınızı alır yapamaz sandığınızı yapar, daha birkaç gün önce bisikletle turlarken sokakta 2 yaşlarında kız çocuğu bulunmuş onun anonsu yapılıyordu, çocuk ismini söyleyemeyecek kadar küçük ki üzerindeki kıyafetleri saç ve göz rengini söyleyerek anons geçtiler, annesi babası ne yapıyordu da el kadar bebe sokakta başı boştu?
Araba çarpar, pedofili bir sapığa denk gelir, biri kaçırır benim çocuğum der, kusura bakılmasın kaba kaçacak ama ben köpeğimin tasmasını bile saniyelik dahi olsa bırakmıyorum, çocuk yalnız bırakılır mı?

Normal bir anne baba böyle bir durumda zehir hattını ya da ambulansı arar. Asla çocuğu yatırmaz. Ve bir çocuk bir ilaçtan üst üste almaz. Çünkü ilaçların tadı çok kötüdür. Ve onları açıp yiyene kadar üzerinden çok uzun zamanlar geçmesi lazım. Bu da yine ayrı bir istismarı ortaya seriyor.
Çorbasına, yemeğine vs kattığını düşünüyorum. Hareketsiz kalınca da ölüp ölmeyeceğini buralara yazıp teyit etmek ve eğer adli bir süreç olursa “bakın yardım istedim” demek için kendine kılıf hazırlamak istiyordur.
İlk çocuğu da aynı olayı yaşamış. O yüzden bu öyle basit bir “çocuğum ilaç yuttu, ne yapmalıyım” olayı değil.

Korkunç gerçekten. Sağlıklı bi insan bile bu kadar derin plan yapıp ince düşünemez. Bu inanılmaz bi kafa. Hem delilik hem dehalik

600 mcg levotiroksin içmiş çocuk. Tirotoksikoza girme ihtimali çok yüksek, tremor, çarpıntı, hatta kalp yetmezliğine kadar yolu var. Ne kadar rahatsınız ya?

Buraya acil yardım yazınca ne oluyor yani biz ne yapabiliriz???

O hormon ilacı tiroid bezi çalışmayan kişilerin kullandığı , fazla alınırsa vücutta tiroit fırtınası denen bir duruma yol açan, yüksek ateş, çarpıntı, yüksek tansiyon, hatta Allah korusun kalp yetmezliği ve ardından ölüme kadar götürebilen bir ilaç.

Gerekirse sırtınızda taşıyın gidin çocuğu hastaneye götürün.

Kaç saat geçmiş üzerinden yeni gördüm, Allahım inşallah çocuğa bir şey olmamıştır.

Hayır ilaçları ortalıkta bırakmanızı geçtim, bu kadar gamsız nasıl olabiliyorsunuz onu anlamıyorum!!!

ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan
Yahu uydurmayın Allah aşkına, majör depresyon tedavisi gören kimsenin çocuğu alınmaz. Heyete çıktınız mı?? Heyete çıkmadan hiçbir şekilde böyle bir karar verilmez. Ya eksik anlatıyorsunuz ya da uyduruyorsunuz. Elim ayağım titredi şu an.

Elimden alınacak diye çaresiz bekliyorum diyorsunuz. Ha ölü de olsa elimde kalsın diyorsunuz yani. Allahım sen aklıma mukayyet ol.

Bir de daha önce de başıma geldi diyip rahat rahat anlatmanız????

Majör depresyondan elinizden alınmaz o çocuklar, belli ki sizin sakladığınız başka bir şey var. Hele ki büyük çocuğunuzun yoğun bakımlık olmasından sonra başınıza böyle bir şey geldiyse.

O yaştaki çocuk susuz bir şekilde altı tane hapı yutamaz tadı acı gelir zaten.Muhtemelen zavallı çocuk kasten öldürülmek istendi belki bişeye tanık oldu yada anne ağır ruh hastası yoksa bir telefon açsa ambulans gider hadi gitmiyor oralara diyelim polis,jandarma yardım eder önceki çocuğunda bu şekilde ilaç içmesi çok şüphe uyandırıcı zaten.umarim hayattadır bu çocuk ve umarım vücudu bı hasar görmemiştir

Ne oldu yavrucağa konu sahibi ceza mı aldı oldugğu yer tespit edilseydi keşke,ruh hastası mi ya biran önce hastaneye götürülmesi gerek

Benimde 4,5 ve 2,5 yaşında kızlarımi gözümden ayirmiyorum , sokakta parkta sürekli yanlarindayim. Banada evhamlı anne ,ne paniksin diyolar, diyorum ben böyleyim kimseye güvenim yok , kaşla göz arasında olan oluyor , Allah'a emanet olsun bütün kuzucuklar

Bende böyle düşünüyorum yazmıştım hatta. Çok üzdü telaşlandrdi hepimizi, bı haber gelirse benide etiketlermisiniz

Bizim 2023 için bebek düşüncemiz vardı ama depremden sonra bende travmatik bozukluklar meydana geldiği için erteledik. Şu psikolojide bir bebeğe yeterli ilgi ve özveriyi gösteremem biliyorum. Dünyaya bir canlı getiriyorsan her şeyi düşünmek zorundasın.

Yalnız 2 çocuğun da hap içmesi hiç normal değil! İnşallah gerekli işlemler yapılır gerekirse bir süre gözetim altına alınır çocuklarınız.Asla normal bir durum değil bu!

Sürekli bu konuyu takip ediyorum deli cikacagim. Hiç kimse harekete gecti mi acaba
Bi sonuca varıldı mi bebeğin sağlık durumu vs hakkında hiçbirimiz bilgi sahibi değiliz ne yazikki. İşlem başlatılmış dahi olsa özel hayatın gizliliği sebebi ile yetkili kişiler bilgi paylaşımı yapmazlar. En fazla sayfa sahiplerine belki bilgilendirme olur ama burada sonucun paylasilacagini da düşünmüyorum. Kendisi de geri gelip bunu yaptım bunu yaptılar diye anlatamaz bu saatten sonra. Bu yüzden sakinleşip herseyi Allaha ve devlete emanet edip yolumuza bakmamız gerek.

Allah bağışlasın tabii ki dikkat edilmesine rağmen kazalar olabiliyor ama ihmal tedbirsizlik çok başka, küçük çocuk olunca ben de evhamlıyımdır, kızım büyüyene kadar yeri geldi ev kalk gidelim dedi işi gücü bıraktım kızımla ilgilendim, zaman eskiden de kötüydü ama şimdi daha kötü, insanların kötülüğünü bir kenara bıraksak çocuk başkasına emanet ettiğimizde bir kaza geçirse başına bir şey gelse vicdan azabıyla yanarız Allah korusun.
Biz mi fazla düşünüyoruz insanlar mı doğar büyür ne olacak diye çocuk yetiştirmeyi kolay görüyor anlamış değilim ailurophile

Okuyup okuyup kalbim sıkıştı inşallah faketir doğru degildir bu yazilanlar. Siz evde kimseye demediniz sanırım yoksa hepinizin böyle bebeği uyutup rahatça öldü mü kaldi mi diye kontrol edeceğine inanmak istemiyorum. 6 tane hapi tek tek nasil açtı içti lütfen gerçek olmasin o çocuğa bişey olmasin

Tabii ki elinizden alınması gerekiyor. İhmal üzerine ihmal var burda. Umarım şikayet edilirsiniz ve daha güvende olacakları bir yerde kurum bakımına yerleştirilir çocuklarınız. Evinizde başlarına ne geleceği meçhul.

okudukça cinleniyorum ya
vakti zamanında köydeki tek araba babamdaydı
herkesin düğününe hastasına doğumuna cenazesine babam koşardı
kimseye de hayır demedi
çocuk bu çocuk
kim hayır der hastalığa hem de çocuğa
inşallah gerçek değilsindir
gerçeksen de o çocuklar elinden alınır
başında mı durucaz diyor
ilk iki sene yarım saatte bir uyanıp çocuğun üzerini değiştirdim terledi diye be
lanet

Ay hiç haber yok mu ya bu saat oldu. Ana olacak kişi de tandır mandır geveleyenr kadar yazsaydı hastaneye gidip gitmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…