- 12 Temmuz 2006
- 56.259
- 216.222
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Onlar zaten başka bir kafa başka bir mesele, dileyen dilediği kadar doğursun ama çocuk ne kocaya ne anaya ataya güvenerek doğurulmaz, koca sahibi olmak kocayı eve bağlamak için de doğurulmaz, kadın maddi manevi, fiziken ve ruhen kendine güveniyorsa doğuracak, ayrıca herkes istemeden ev kazaları yaşıyordur lakin özellikle 0-5 yaş grubu çocuklara ekstra ihtimam göstermek gerekiyor, oraya nasıl çıktı bunu nasıl aldı demeyecekler çocuk bu alamaz sandığınızı alır yapamaz sandığınızı yapar, daha birkaç gün önce bisikletle turlarken sokakta 2 yaşlarında kız çocuğu bulunmuş onun anonsu yapılıyordu, çocuk ismini söyleyemeyecek kadar küçük ki üzerindeki kıyafetleri saç ve göz rengini söyleyerek anons geçtiler, annesi babası ne yapıyordu da el kadar bebe sokakta başı boştu?Maalesef herkes bu kadar hassas düşünmüyor ki abla geçen burada biri vardı sevgilisini elinde tutmak için çocuk yapmaya çalışandünyanın en masum varlıkları en kirli ameller için kullanılıyor bu çok acı gerçekten
Normal bir anne baba böyle bir durumda zehir hattını ya da ambulansı arar. Asla çocuğu yatırmaz. Ve bir çocuk bir ilaçtan üst üste almaz. Çünkü ilaçların tadı çok kötüdür. Ve onları açıp yiyene kadar üzerinden çok uzun zamanlar geçmesi lazım. Bu da yine ayrı bir istismarı ortaya seriyor.Oha. Bu mümkün olabilir mi ya. Gerçi konuşmalarına savunmalarina bakarsak sanki olabilir gibi de geldi ama.. bide şunu düşündüm bi çocuk kazara başına bi sey gelse hemen ilk olayda devlet alıyoruz demez bu konuda ilac alımı da dahilmi bilmiyorum ama çok tuhaf gelmisti bana.demekki yetkili kişiler bi anormallik gördü zamanında.
Korkunç gerçekten. Sağlıklı bi insan bile bu kadar derin plan yapıp ince düşünemez. Bu inanılmaz bi kafa. Hem delilik hem dehalikNormal bir anne baba böyle bir durumda zehir hattını ya da ambulansı arar. Asla çocuğu yatırmaz. Ve bir çocuk bir ilaçtan üst üste almaz. Çünkü ilaçların tadı çok kötüdür. Ve onları açıp yiyene kadar üzerinden çok uzun zamanlar geçmesi lazım. Bu da yine ayrı bir istismarı ortaya seriyor.
Çorbasına, yemeğine vs kattığını düşünüyorum. Hareketsiz kalınca da ölüp ölmeyeceğini buralara yazıp teyit etmek ve eğer adli bir süreç olursa “bakın yardım istedim” demek için kendine kılıf hazırlamak istiyordur.
İlk çocuğu da aynı olayı yaşamış. O yüzden bu öyle basit bir “çocuğum ilaç yuttu, ne yapmalıyım” olayı değil.
600 mcg levotiroksin içmiş çocuk. Tirotoksikoza girme ihtimali çok yüksek, tremor, çarpıntı, hatta kalp yetmezliğine kadar yolu var. Ne kadar rahatsınız ya?3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Yahu uydurmayın Allah aşkına, majör depresyon tedavisi gören kimsenin çocuğu alınmaz. Heyete çıktınız mı?? Heyete çıkmadan hiçbir şekilde böyle bir karar verilmez. Ya eksik anlatıyorsunuz ya da uyduruyorsunuz. Elim ayağım titredi şu an.ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan
Benimde 4,5 ve 2,5 yaşında kızlarımi gözümden ayirmiyorum , sokakta parkta sürekli yanlarindayim. Banada evhamlı anne ,ne paniksin diyolar, diyorum ben böyleyim kimseye güvenim yok , kaşla göz arasında olan oluyor , Allah'a emanet olsun bütün kuzucuklarOnlar zaten başka bir kafa başka bir mesele, dileyen dilediği kadar doğursun ama çocuk ne kocaya ne anaya ataya güvenerek doğurulmaz, koca sahibi olmak kocayı eve bağlamak için de doğurulmaz, kadın maddi manevi, fiziken ve ruhen kendine güveniyorsa doğuracak, ayrıca herkes istemeden ev kazaları yaşıyordur lakin özellikle 0-5 yaş grubu çocuklara ekstra ihtimam göstermek gerekiyor, oraya nasıl çıktı bunu nasıl aldı demeyecekler çocuk bu alamaz sandığınızı alır yapamaz sandığınızı yapar, daha birkaç gün önce bisikletle turlarken sokakta 2 yaşlarında kız çocuğu bulunmuş onun anonsu yapılıyordu, çocuk ismini söyleyemeyecek kadar küçük ki üzerindeki kıyafetleri saç ve göz rengini söyleyerek anons geçtiler, annesi babası ne yapıyordu da el kadar bebe sokakta başı boştu?
Araba çarpar, pedofili bir sapığa denk gelir, biri kaçırır benim çocuğum der, kusura bakılmasın kaba kaçacak ama ben köpeğimin tasmasını bile saniyelik dahi olsa bırakmıyorum, çocuk yalnız bırakılır mı?
Bende böyle düşünüyorum yazmıştım hatta. Çok üzdü telaşlandrdi hepimizi, bı haber gelirse benide etiketlermisinizO yaştaki çocuk susuz bir şekilde altı tane hapı yutamaz tadı acı gelir zaten.Muhtemelen zavallı çocuk kasten öldürülmek istendi belki bişeye tanık oldu yada anne ağır ruh hastası yoksa bir telefon açsa ambulans gider hadi gitmiyor oralara diyelim polis,jandarma yardım eder önceki çocuğunda bu şekilde ilaç içmesi çok şüphe uyandırıcı zaten.umarim hayattadır bu çocuk ve umarım vücudu bı hasar görmemiştir
Bizim 2023 için bebek düşüncemiz vardı ama depremden sonra bende travmatik bozukluklar meydana geldiği için erteledik. Şu psikolojide bir bebeğe yeterli ilgi ve özveriyi gösteremem biliyorum. Dünyaya bir canlı getiriyorsan her şeyi düşünmek zorundasın.Bilinçsizlik olduğuna katılıyorum, İstanbul’da şizofreni hastası bir abiyle 5 yıl komşuluk yaptım, bizi çok severdi ailesi ilgilenmediğinde veya onlar bile adamcağızla dalga geçtiğinde bizim kapımıza gelirdi sokaktan topladıklarını bana hediye ederdi bizde karnı açsa ya da sigara istiyorsa elimizden ne geliyorsa yapardık, İstanbul gibi bir şehide yaşayıp da oğlu şizofreni tanısı almış bir babanın bilinçsizliğini bu abinin ailesinde görmüştüm, doktoru kesinlikle evlenemez dediği halde adamı iradesi dışında nişanlamışlar ne’ymiş evlenirse düzelirmiş, Allah’tan o abi ailesinden daha bilinçliydi hasta olduğunu söyleyip nişanı bozmuş.
Bedensel veya ruhsal sorunlarda elimden geldiğince hassas olmaya çalışıyorum ama yani bazı hastalıklarda bilinçsizce bodoslama işler yapılmasını yine de anlayamıyorum Strobe, insan kendisini geçse dahi gelecekte doğacak çocukları için endişe duyar duymalı.
Yalnız 2 çocuğun da hap içmesi hiç normal değil! İnşallah gerekli işlemler yapılır gerekirse bir süre gözetim altına alınır çocuklarınız.Asla normal bir durum değil bu!Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
İnşallahBende böyle düşünüyorum yazmıştım hatta. Çok üzdü telaşlandrdi hepimizi, bı haber gelirse benide etiketlermisiniz
İnşallah iyi bir haber gelir ne diyelim...Bende böyle düşünüyorum yazmıştım hatta. Çok üzdü telaşlandrdi hepimizi, bı haber gelirse benide etiketlermisiniz
Bi sonuca varıldı mi bebeğin sağlık durumu vs hakkında hiçbirimiz bilgi sahibi değiliz ne yazikki. İşlem başlatılmış dahi olsa özel hayatın gizliliği sebebi ile yetkili kişiler bilgi paylaşımı yapmazlar. En fazla sayfa sahiplerine belki bilgilendirme olur ama burada sonucun paylasilacagini da düşünmüyorum. Kendisi de geri gelip bunu yaptım bunu yaptılar diye anlatamaz bu saatten sonra. Bu yüzden sakinleşip herseyi Allaha ve devlete emanet edip yolumuza bakmamız gerek.Sürekli bu konuyu takip ediyorum deli cikacagim. Hiç kimse harekete gecti mi acaba
Allah bağışlasınBenimde 4,5 ve 2,5 yaşında kızlarımi gözümden ayirmiyorum , sokakta parkta sürekli yanlarindayim. Banada evhamlı anne ,ne paniksin diyolar, diyorum ben böyleyim kimseye güvenim yok , kaşla göz arasında olan oluyor , Allah'a emanet olsun bütün kuzucuklar
Biz mi fazla düşünüyoruz insanlar mı doğar büyür ne olacak diye çocuk yetiştirmeyi kolay görüyor anlamış değilimBizim 2023 için bebek düşüncemiz vardı ama depremden sonra bende travmatik bozukluklar meydana geldiği için erteledik. Şu psikolojide bir bebeğe yeterli ilgi ve özveriyi gösteremem biliyorum. Dünyaya bir canlı getiriyorsan her şeyi düşünmek zorundasın.
Tabii ki elinizden alınması gerekiyor. İhmal üzerine ihmal var burda. Umarım şikayet edilirsiniz ve daha güvende olacakları bir yerde kurum bakımına yerleştirilir çocuklarınız. Evinizde başlarına ne geleceği meçhul.Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?