Çocuğum ilaç içti

Ne bicim insanlar var yahu ne aşkmiş bu çocugunun canindan dahami onemli gitmesi kalmasipiskopat bu insanlar

Bir gelişme olursa mutlaka bizide haberdar edin.

Kayseri’de yaşamıyor bence sizin düşündüğünüz gibi Manisa’da. Üzüm bağından falan bahsetmiş çünkü. Öylesine işaretlemiş olabilir.

Kayseri’de yaşamıyor bence sizin düşündüğünüz gibi Manisa’da. Üzüm bağından falan bahsetmiş çünkü. Öylesine işaretlemiş olabilir.
Manisa’da olduğunu tespit ederlerse Kayseri cbs yetkisizlikle dosyayı buraya gönderir. Ben de doğma büyüme manisalı değilim ama Salihliden dönülecek Manisa ilçesi olarak kula var. Sonrası uşak zaten.

Manchusen by Proxy sendromu söz ettiğiniz, çocuğu bilerek hasta ediyor kendi çıkarları için.

Bilinçsizlik olduğuna katılıyorum, İstanbul’da şizofreni hastası bir abiyle 5 yıl komşuluk yaptım, bizi çok severdi ailesi ilgilenmediğinde veya onlar bile adamcağızla dalga geçtiğinde bizim kapımıza gelirdi sokaktan topladıklarını bana hediye ederdi bizde karnı açsa ya da sigara istiyorsa elimizden ne geliyorsa yapardık, İstanbul gibi bir şehide yaşayıp da oğlu şizofreni tanısı almış bir babanın bilinçsizliğini bu abinin ailesinde görmüştüm, doktoru kesinlikle evlenemez dediği halde adamı iradesi dışında nişanlamışlar ne’ymiş evlenirse düzelirmiş, Allah’tan o abi ailesinden daha bilinçliydi hasta olduğunu söyleyip nişanı bozmuş.

Bedensel veya ruhsal sorunlarda elimden geldiğince hassas olmaya çalışıyorum ama yani bazı hastalıklarda bilinçsizce bodoslama işler yapılmasını yine de anlayamıyorum Strobe, insan kendisini geçse dahi gelecekte doğacak çocukları için endişe duyar duymalı.

Ya aşırı sinir oldum jandarma polisi arasan onlar bile götürürdü.

Ya senin saçını başını elime dolamak vardı çocuk orda kıpırdamadan yatıyor sen burdakilere laf yetiştiriyorsun pühhh

Ay o kadar olur mu sahiden ya hiç aklıma gelmedi
Ben bunu yazdiktan sonra bif sürü kişi aynı şeyi yazdi. Bir üye bilimsel aciklama da getirdi hatta. Su anda tek istegim bu konunun Fake olması. Hoş Fake de olsa konu sahibi hasta bence. Ama çocuğun fotosuna kadar paylasti...

Aracı olan var ama kimse götürmez kısmında gayet ele veriyor kendini çocuğum bir tane hap yemiş olsun kucağıma aldığım gibi sokağa atarım kendimi kapı kapı gezerim bizim milletimiz önem verir böyle şeylere en az 5-10 ev çıkar yardım etmeye birinin kapısını çalsak seferber olurlar bahane ettiği öyle belli ki

Manisa’da yaşayan biri olarak ekim ayına üzüm de kalmıyor zaten ağustosun son on günüdür üzüm toplama zamanı yalan söylüyor.
Bence de yalan da, uydururken bile üzümden bahsetmesi Manisalı olduğunu düşündürdü.

Nasıl zaten sadece gözlemde tutuyorlar? Kafayı yicem. Prosedür var hanım efendi! Saatler geçmiş. Gözlem altında tutmazlar hemen tedaviye başlarlar. Bu şu anki fotosu da değildir. Çoktan yavrum kendinden geçmiştir. Cehennem de yanın! Ban da yesem yatacak yeriniz yok!

Maalesef herkes bu kadar hassas düşünmüyor ki abla geçen burada biri vardı sevgilisini elinde tutmak için çocuk yapmaya çalışan dünyanın en masum varlıkları en kirli ameller için kullanılıyor bu çok acı gerçekten

Evet 7 24 başında olacaksınız. Ya ben hele şu sıralar bir fincan kahve içemedim içtiğimi bile anlamadım. Bazen saçımı zor tarıyorum hep peşindeyim. Dünyaya getirdiysek bakıcaz ne demek başında mıyız her dakika evet başındayız. Saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz saat tutmuyor vakit tutmuyor anlattığınız saçmalıklarda. İnşallah polis çoktan dayanmıştır kapına. Eşimle sabah sabah ben bile kavga ettim bu mesele yüzünden eşim bişey yapamam ihbar gelmesi gerek diyor. Allah siz ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…