- 12 Temmuz 2006
- 56.259
- 216.224
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi asyaamm2020
-
Bekleyip göreceğizNasıl öğreneceğiz çocuk iyi mi değil mi konu gerçek mi değil mi diye
Ya biz salagiz o zaman cocugumuzu gozumuzun onunden ayirmiyoruz. 3 yasindaki cocugun basi tabi ki de 7/24 beklenir. Gozun onunden ayrilmaz. Kaza yine de herkesin basina gelebilir, sizinki de ihmalkarliktan gelmis. Olabilir insaniz derim ama siz oturmus cocugun olmesini bekliyorsunuz hastaneye goturmek yerine. Bunun neresi normal??Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
İnşallah kurabiyem yaa okurken şok oldumİnşallah gerçek değildir sweetim
Gerçekse de kadın hasta yani başka mantıklı açıklaması olamaz bununInşallah gerçek değildir ..sanki bir boşanma aşaması var vekalet gitmesin diye saklıyor gibi geldi bana
Yaa çok geçmiş olsun ablaKonuyu tüm sayfaları olmasa da az çok okudum, şahsen ben de gerçek olmamasını diliyorumYaşananlar gerçekse ne bileyim bir anne hareketsiz yatan bebeği için sakince konu açamaz, ki kızı 15 aylıkken havale geçirmiş bir anneyim, evladım oynarken üzerime yığıldığında aklımı yitiriyordum o an şoka girdim sanırım, ambulans aklıma gelmedi ama yalın ayak sokağa fırlayıp çocuğumu kurtarın diye feryat ettim, bilmiyorum ne diyeyim ne söyleyeyim beynim durdu doğrusu.
El kadar bebe bi avuç ilaç içmiş, kadın "sabah otobüsünü bekliyecem" diyor delirirsin.Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsunYaa çok geçmiş olsun ablabenim oğlum da gece bi uyandım titriyor gibiydi havale sandım hemen taksiyi arayıp acile götürmüştük. Aklı başında olan biri öylece ölecek mi kalacak mı diye bekleyemez ya çocukların o kadar sayıda ilaç içmeleri de çok şüpheli sonuçta şeker tadı yok ki art arda yesin
Ölmesini bekliyorsun acile götür3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
İnş öyledir.Kendisi soğukkanlı cani olsa aileden biri arar ambulansı ya da kapar götürür çocuğu. Bir şey olacaksa hepsinin başı yanar. Siz niye polisi hastaneyi vs aramadınız diye onlardan da hesap sorulur. Anneanne kurulu robot gibi saatlerce ekmek mi yapıyor, dede kaç saat olmuş bağda mı geziyor? Bu insanlar hiç mi bir gariplik olduğunu sezmiyor? Çocuk 6-7 tane ilaç içiyor ve yatıyor, herkes mi bişey olmaz yaa kafasında? Sivas'taki hemşire görümce de üyenin bulunduğu ildeki acil yardım ekiplerini ambulansı arayıp yönlendirmiyor, sağlık personeli hastayı görmeden kafadan teşhis koyuyor, hem de 3 yaşında 6-7 tane ilaç içmiş bir çocuk var ortada.
Üstelik üye tüm bu tantana arasında siteyi yorumları takip ediyor ve üyeliğini kapatma fırsatı bile buluyor. Hepsi yalan, sayfalarca eğlenirim gülerim dedi ama millet Cimer savcılık polis deyince korktu kaçtı.
Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?