Çocuğum ilaç içti

Öncekide aynını yaşamış
Senin çocugun ilaç içse yoğun bakımda yatsa ilaç görmeye tahammülün olur mu bide ikinci bulacak içecek sende geliceksin buraya soracaksın
Yanitlayayim ben, suan ilaclari birak vitaminler bile kendimin de sandalyeye cikip alabilecegim yukseklikte, kilitliye yakin bir ecza kutusunda duruyor.

Bu nasıl rahatlık ya. Tecrübeliymişsiniz bu konuda helal (!) neden götürmediğiniz de belli. Gerçi gerçek olduğunuzu düşünmüyorum

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bu konu gerçek mi ya çok üzücü
Eğer gerçekse nasıl ulaşabiliriz bu aileye bide foto var abla şikayet edeyim kaldırabilir misin
Bu konu gerçek midir trollemek için mi açılmıştır bilemiyorum şu an kesin bir şey söylemem yanıltıcı olur, ilgili kurumlara gerekli şikayetler yapılmış, biz de üyenin kim olduğunu anlamak için prosedürü uyguladık bekleyeceğiz bakalım

Öldürmene gerek yok devlete ver çocukları ilk kez olmamış hiç iyi değilim bu konuyu gördüğümden beri adresi tespit edilmeli bir an önce bu kadının

Bu nasıl rahatlık ya. Tecrübeliymişsiniz bu konuda helal (!) neden götürmediğiniz de belli. Gerçi gerçek olduğunuzu düşünmüyorum
Inşallah gerçek değildir ..sanki bir boşanma aşaması var vekalet gitmesin diye saklıyor gibi geldi bana

Allah razı olsun abla inşallah fakedir
Gerçek olmasındansa boşuna bu kadar sinir stres yapmış olmayı tercih ederim

Ayy şoklar içinde okudum. Siz iyi değilsiniz hanımefendi! Psikolojik sorunlarınız varsa gidin tedavi olun. Önceki çocukta da yaşamışsınız aynı şeyi 4 gün yoğun bakımda yatmış çocuk yazık günah!
Bence de alsınlar o çocuğu elinizden. Ortalığı yıkıp ambulans ve araç bulacak yerde burada konu açıp millete laf yetiştiriyorsunuz. Konuyu gerçek değildir inşallah diye okudum ama çocuğunuzun fotoğrafını bile buraya atmışsınız.

Diğer çocuğu da ilaç içmiş, komaya girmiş yoğun bakımda tedavi görmüş. Bence konu gerçek değil, burada ortalığı karıştırıp ilgi çekmeye çalışan biri. Ya da psikolojik hastalığı var üyenin. Direk buraya mı yazıp sorar çocuğu ilaç içen kadın?

Bence konu gerçek ama kadın hasta

Ayni iş ayni ananjn cocuklarina oluyo surekli. Bebekler buyuk insanlarin burda 1 tanesini yutamiyorum dedigi ilaclari 20 tane birden iciyor. Anne hasta psikolojik tedavi goruyor. Hersey gayet ortada aslinda

Allah razı olsun abla inşallah fakedir
Gerçek olmasındansa boşuna bu kadar sinir stres yapmış olmayı tercih ederim
Konuyu tüm sayfaları olmasa da az çok okudum, şahsen ben de gerçek olmamasını diliyorum Yaşananlar gerçekse ne bileyim bir anne hareketsiz yatan bebeği için sakince konu açamaz, ki kızı 15 aylıkken havale geçirmiş bir anneyim, evladım oynarken üzerime yığıldığında aklımı yitiriyordum o an şoka girdim sanırım, ambulans aklıma gelmedi ama yalın ayak sokağa fırlayıp çocuğumu kurtarın diye feryat ettim, bilmiyorum ne diyeyim ne söyleyeyim beynim durdu doğrusu.

Nasıl öğreneceğiz çocuk iyi mi değil mi konu gerçek mi değil mi diye

Bahsi geçen ilaç da böyle paketli. Açılması zor,küçük olduğu için. Yutulması da daha lanet,üstündeki + işaretleri sebebiyle ve iğrenç tadı yüzünden susuz içersen ağzına yapışıyor ve acımsı bir tat bırakıyor. Küçücük çocuğun ne kadar elleri becerikli yetenekli olursa olsun bunu tek başına yapması zor. Kafamda soru işaretleri oluştu şahsen,kadın ruh hastası falan mı acaba kendisi mi içiriyor?

Olecegine elinden alsinlar. Ihmalkar degilim demissin ama ihmalkarin dikalasisin. Cocuk bunu ilk defa yapmio. Cekinme koy onune de secip begenip alsin bosuna ugrasmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…