Cocugum hircinlasiyor...

acitiongirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
10
0
dr hanım benim küçük kızım çok asabi ben ne söylersem ters anlayıp bana bağırarak öfkelenerek yada kızgınlıkla cevap veriyor kızımla artık iletişim kuramıyorum ne yapmam gerektiğini bana yazarsanız çok sevinirim

Merhaba actiongirl, kızınızın bu kadar hırçın olmasının olası sebeplerine bakalım öncelikle: evde huzursuzluk var mı? şiddet var mı? yeni bir kardes geldi mi? son zamanlarda yaşamınızda ciddi bir değişiklik oldu mu? sizin ve eşinizin kızınıza yaklaşımında sizce hatalar var mı? Tüm bu sorulara cevabınız hayırsa, lütfen yakınınızda bulunan ve çocuklarla çalışan bir meslektaşıma başvurun. Cevaplardan bir ya da birkaçına cevabınız evet ise, lütfen öncelikle o kısmı çözün.
Sağlıkla kalın,

drkavcar-sirmali cevap verdiğiniz için çok mutlu oldum yazdığınız gerekçeler evimizde yok çok şükür ama ablamız var oda sınava hazırlanıyor ona biraz fazla ilgi gösteriyoruz şuaralar ama onu çok seviyor yanlız çok agresif daha önce çapa çocuk bölümüne götürdüm ama orda herşeyin normal olduğunu söylediler nasıl davranacağımı bilemiyorum acaba benmi ona gerekli ilgiyi gösteremiyorum

olabilir ama hiç öyle görünmüyor arkadaş gibiler çok iyi anlaşıyorlar yaşı 10 ablası 17

Kızınız büyükmüş. 3-4 yaşlarında olsa, protesto sürecindedir, merak etmeyin derdim. Ama 10 yaş tam ergenlik öncesi. Size önerim, kızınızı çocuk ve ergenlerle çalışan bir meslektaşıma götürmeniz. Ergenlik öncesinde bu şiddette olan bir karşı geliş, ergenlikte çok şiddetlenebilir. Şimdiden önlem almak akıllıca olacaktır.
Sağlıkla kalın,

merhaba benimde bir kızım var,7 yaşında birinci,sınıfa gidiyor,dersleri iyi çabuk ögrendi ,ama sinirli ve söz dinlemiyor,başka kardeş yada abla yok tek çocuk ,benim önceden her dedigimi yapardı ,akıllı uslu bir çocuktu ama şimdi yapmıyor bu aralar dersleride çalışmıyor geçici bir dönem olabilirmi sizce cevap yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Elbette olabilir. Hayatınızdaki değişiklere bir bakın bakalım, kızınızın bu davranış değişikliğini tetikleyecek bir şey var mı. Toplam 6 aylık bir dönemde bu olumsuz davranışlarda değişiklik olmazsa, yakınınızda bulunan ve çocuklarla çalışan bir meslektaşıma başvurursunuz.
Sağlıkla kalın,

merhba dr. hanım. benim deoğlumla iletişimde sorunum var. derslerinde yardım ederken anne sen söyleme diyor tepki veriyor. ağlıyor. hatasını kabullenmiyor.
sürekli evde olunca koşuyor oturmuyor .okulda yalnız olmayı tercih ediyor. arkadaş istemiyor. kardeşi yok.bana da bir çare lütfen

X