- 12 Temmuz 2006
- 55.539
- 213.122
- 52
Konunun uzmanı değilim, ki zaten siz en doğrusunu yapıp randevu almışsınız, işin uzmanı size sağlıklı bir bilgilendirme yapacaktır lakin oğlunuzun eşinizle sizi uygunsuz görmesi kısmı hariç, sizin vücudunuzu tanımaya çalışması normal bence.Sonuç olarak ben ne yapmalıyım suçluluk duygusu hissediyorum böyle bir durumda ne yapacağımı bilmiyorum yada böyle bir şeyi oğluma kondurmak falan kötüyüm ben diyorum yada kondurmamak isterken ya normal değilse deyip içim içimi yiyor,yardımcı olursanız sevinirim
4-5 yaş grubu çocuklar hem kendi vücutlarını hem karşı cinsin vücudunu tanımaya çalışır, kız çocukları babanın bedenini, erkek çocukları da annenin bedenini keşfetmeye meraklıdır, bunu bazen dokunarak, bazen wcye, odaya aniden girerek, özel bölgelerinize çarparak yapar.
Kızım önce bebek nasıl olur soruları sormaya başlamıştı, ki o zamanlar 3-3,5 yaşlarındaydı sonra babasını merak etmeye başladı, koşup koşup çarpıyordu adama.
Bir arkadaşımın oğlu da oğlunuz yaşındayken hepimizi dudaktan öpmek istiyordu, cinselliğini keşfetme ve merak yaşı, siz gerekli desteği alın en azından bu gibi durumlarda nasıl davranmanız ve çocuğunuzla nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenirsiniz, sağlıksız bir durum varsa da uzman yardımıyla çözersiniz.