20 saniye izledigi kanisina nereden vardiniz?Tabii ki öyle birsey yok hemen bitirdim çocuğu görür görmez
3,5 yasta üzerine önem atfetmedigi seyleri unutabiliyorlar diye düşüüyorum gene de... bunu onemsememeli hatırlamamalı hatırlatılmamalı. küfür ima dahi cagrısım yapabiir.Asla unutmaz cocuklar benim kiz arkadasim vardi oda annesini babasini uygunuz vasiyete görmüstü halende kendi anlatir ne oldugunu anlamadigini ama büyüdügü zaman ne olup anladigini der odalari ayirmakta cok cok gec kalmisiniz
bilinçaltı her şeyi kaydediyor. anı olarak hatırlamayabilir ama izi kalıyor ki yukarıda anlattığım gibi yaşanan durumları psikologlar anlatıyor.3,5 yasta üzerine önem atfetmedigi seyleri unutabiliyorlar diye düşüüyorum gene de... bunu onemsememeli hatırlamamalı hatırlatılmamalı. küfür ima dahi cagrısım yapabiir.
yukarda anlatan arkadasın tabii bir daha asla konusunu acmamasını, ve bundan sonra asırı dikkatli davranması gerekiyor.
O kadar dikkatli o kadar bilinçlisinki çocuğun seni sevişirken gördü, böyle şeyleri ayırt edebilecek yaşta olmasan çocuk daha nelere maruz kalacak acaba? bravo! Ziyan edin böyle çocuklarıİlk defa oldu bu olay benim üç çocuğum var en büyüğü 9 yasinda olmak üzere ben ilk defa böyle bir talihsizlik yaşıyorum diğerleri odaları ayrı her zaman kapım kilitli ve çok dikkatlice davranırım 12 yıllık evliyim ben böyle şeyleri ayırt edebilecek yastayim
Sanırım bu onu korkuttu üyeliğini silmişİtirafta etmiş ne güzel cimere yazalımda sosyal hizmetler yardımcı olur size.
3.5 yaşındaki çocuğunuzun olduğu odada mi sevisiyorsunuz igrencsiniz yaa bebekken duyulan sesten bile etkilendiklerini biliyorum bu yüzden bebeğimin yanındayken bile asla yapmıyorum değil 3.5 yaşında yapayım bu nerenin rhaatligiOglum 3 buçuk yasinda babası ile beni çok uygunsuz bir şekilde gördü kaç saniye izledi bilmiyorum ama en az 20 saniye izlemiş bizi uykudan uyanmisti zaten hemen geri uyudu unutur mu gördüklerini çok utanıyorum suçluluk duygusu hissediyorum ne olur bilen biri cevap yazsın
Kapıyı açık mı bıraktınızOglum 3 buçuk yasinda babası ile beni çok uygunsuz bir şekilde gördü kaç saniye izledi bilmiyorum ama en az 20 saniye izlemiş bizi uykudan uyanmisti zaten hemen geri uyudu unutur mu gördüklerini çok utanıyorum suçluluk duygusu hissediyorum ne olur bilen biri cevap yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?