• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugu yada kendksj skolyoz olan var mi'?

tgbacrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
6
1
1
33
hayirli geceler kizima gecen hafta persmbe cekilen akciger.filminde.tesadufen skolyoz oldugunu ogrendik bu.sabah ortopediye goturdum ve herhangi bir film cekilmeden duzelir.bu.iki.sene sonra getir denilerek gonderildik ama benim icim hic.rahat degil cunki kizim 3 yasnda ve gelisim asamasinda olan.bir.cocuk skolyoz.kemik gelisimi devam ederkn cocugun buyumesiyle.es oranda ilerliyor diye biliyorumbu.konuda.bilgisi.tecrubesi.olan.var mi
kizimin.filmi.bu

Eklentiler

• Screenshot_20180525-161622.png
    Screenshot_20180525-161622.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 200
hayirli geceler kizima gecen hafta persmbe cekilen akciger.filminde.tesadufen skolyoz oldugunu ogrendik bu.sabah ortopediye goturdum ve herhangi bir film cekilmeden duzelir.bu.iki.sene sonra getir denilerek gonderildik ama benim icim hic.rahat degil cunki kizim 3 yasnda ve gelisim asamasinda olan.bir.cocuk skolyoz.kemik gelisimi devam ederkn cocugun buyumesiyle.es oranda ilerliyor diye biliyorumbu.konuda.bilgisi.tecrubesi.olan.var mi
kizimin.filmi.bu
Siz yine de ayrıntılı bilgilendiren bir doktora denk gelene kadar gidin. Evet çok düşük ama eğilmeye devam edebilir sonuçta. Bende vardı. Çocuğun duruşuyka belki bir egzersizle ilgili yapmanız gereken varsa öğrenmelisiniz. Bende vardı ameliyat oldum çok yüksekti derecem.

Bence başka bir doktora daha gidin. İlgisiz gibi geldi kendisi. Çok geçmiş olsun.

Hem kuzenim hem de yakın 2 arkadaşım var hasta. Kız arkadaşımınki küçükken fark edilmiş. Yürümesi bile zor, dik duramaz demişler. Şu anda Hacettepe'de modern dans eğitimi alıyor. Ailesi fark edince 7 yaşında dansa yönlendirmiş. Hiçbir problemi yok gayet sağlıklı, fiziği güzel. Size de tavsiye ederim iyi bir doktorla görüşüp fikir alabilirsiniz. Endişe etmeyin.

Back