• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu uyumadan büyütenler..

Benim oglumda böyleydi. Gitmedigimiz doktor kalmadı. 5 yıl sonra ortaya çıktı tesadüf eseri. Ultrason bebekliginde çekilmesine ragmen cahil doktorlar göre memiş🙄 5 yıl sonra kaçıncı ultrasondan sonra at nalı böbrek oldugu enfeksiyon oldugu ortaya çıktı. Devamlı huzursuzluk uykusuzluk karın agrısı gibi. Belkide sizin de bebeğiniz konuşamıyor bir sıkıntısı nı saglık problemini öyle gösterirdir... baktırın böbregine bile bakılsın uykusuzluk yapar
Kaç yaşında oğlunuz bizdede var 11 yaşında oğluşum

İlk kızım asla uyumazdı. Gelişimi çok iyiydi, hiçbir sebep yoktu. Sürekli rutinler oluşturmaya çalışıyordum. Hiç fayda etmedi. Sürekli uykusuz stresli bir kadına dönüştüm. Doktor gelişiminde bir problem yok sal çocuğu ne zaman istiyorsa o zaman uyusun dedi. Ben de kendimi ona göre düzenledim. İnanın gece 2 ye kadar oturuyorduk. Ama ona adapte olunca ben toparladım stresim geçti. Erken uyuyan bebekleri görmezden geldim. 2,5 yaşında derin ve düzenli uykuya geçti. Cennet buymuş dedim. Şimdi çok şükür 1. Sınıfa gidiyor hala çok düzenli uykuları. Bu süreç sizde daha çabuk düzene girebilir kendinizi şartlamayın. Belki 1 yaşına doğru belki 2 yaşında. Ama stres olup hayatı kendinize zehir etmeyin. Anlatamazsınız bazı bebekler uyumaz. Gelişimi iyiyse sıkıntı yapmayın

Back