Çocuk Hastalıkları Çocuğu Şeker hastası olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

syh_inci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
66
7
86
Diğer
ARKADAŞLAR BENİM KIZIM 2 YAŞINDA GENİZ ETİ AMELİYATI OLACAKTI ŞEKERİ 126-118-113-119 ÇIKTI VE DİYABET ŞÜPHESİYLE AMELİYAT ERTELENDİ ENDOKRİN BÖLÜMÜNE GÖNDERİLDİK DÜN TAHLİLLERİ VERDİK HENÜZ SONUÇLAR ÇIKMADI. ÇOCUĞU ŞEKER HASTASI OLAN ANNELERDEN YARDIM İSTİYORUM.ZORMU BU HASTALIK ÇOK KORKUYORUM:1no2: BİRDE KAN ALINIRKEN ÇOCUĞUM ÇOK AĞLIYO DOĞAL OLARAK O KORKUYLADA YÜKSELMİŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ. DOKTOR DİYET VERDİ AMA YAŞI ÇOK KÜÇÜK HERŞEYİ YEMEK İSTEMİYO TAM ANLAMIYLA UYAMIYORUM LİSTEYE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM İNŞALLAH DİYABET DEĞİLDİR TECRÜBELİ ANNELERDEN YARDIM BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

gecmis olsun canim,dusuncesi bile yeterince aci veriyo dime,umarim bi yanlis anlamadan ibarettir hersey....saglikli gunler dilerim canim:1hug:

gecmis olsun canim,dusuncesi bile yeterince aci veriyo dime,umarim bi yanlis anlamadan ibarettir hersey....saglikli gunler dilerim canim:1hug:

çok teşekkür ederim eliscim tabiki düşüncesi bile kötü. düşünsene çocuğum 2 yaşında yaz gelecek benden dondurma isteyecek çikolatayı çok sever ve ben herşeyi rahatlıkla yediremeyeceğim hayatı bir diyet kağıdından ibaret olacak:1no2: ne kadar acı benim için allahım hasta olan bütün çocuklara yardım etsin şifa versin. şimdi o anneleri çok daha iyi anlıyorum senağlama

evet cok kotu bi durum canimben de anneyim seni cok iyi anliyabiliyorum ama diyecegim su bi doktorla sinirli kalmayin,bi kac doktora daha gidin,belki oyle bi rahatsizligi yoktur yada cok hafif gecirebilir,,,dilerimki sifalar olsun yavruna canim benim.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…