- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
Kaynana der çıkarımKırmaz San daha da depene biniyor. Sorunu hep kadında bilir genelde ama hiç erkekde olanı düşünmez bazı larida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynana der çıkarımKırmaz San daha da depene biniyor. Sorunu hep kadında bilir genelde ama hiç erkekde olanı düşünmez bazı larida
Sanane diyorum ben. Sonuna argo da ekliyorum sananenin daha guzel oluyor.Merhaba canlar,
Ben iki düşük yapmış ve kimseye söyleyememiş 1.5 yıldır evli biri olarak tabi ki eş dostun kadrajina girmem uzun sürmedi. Kalbini duyim söylerim dedim nasip olmadı. Sonra da iyi değildim zaten söyleyecek gücüm yoktu. Olsa da bu özel durumu herkese anlatamam gerek de yok. Anneden, halaya, yengeden, eltiye, kayinvalideden, arkadaşa, gittiğim kuaföre, köşedeki bakkal teyzeye a noktasından z noktasına kadar herkesin beni gördüğünde tek bir derdi vardı. O an tüm dertlerini unutup benim için tek yürek oldular. Sağolsun var olsunlar gözyaşlarımı tutamıyorum şuan ve ağlıyorum Beni bu kadar düşünmeleri... Neyse. Ne diyorduk. Çocuk mu aa o ne öyle sümüklü kakalı hiç istemem, asla düşünmem, bir karavan alıp dünyayı dolaşacağım demememe rağmen bir yanım çocuk diye yanarken bir yanımda hala düşüklerin acısı varken beni bu denli teşvik etmeye içime sanki onlardan nefret ediyormuşum gibi çocuk sevgisini aşılamaya çalışan pek deneyimli ve bilge insanlar 'Ben sizi anlıyorum daa "Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunu tuttuğunun aynı yerde kesişmesine rağmen algılamamakta çok isyankarsın demek geliyor içimden. 'ismail abiye selam olsun :))' o bile bizi daha çok anlarmış Leyla ile Mecnuncular bilir
Sizin de yaşınız 30u geçkinse etrafınızda hemen herkesin çocuğu varsa. Muhabbetiniz bir iki cümleden sonra çocuğa ya da çocuğuna bağlanıyorsa hoş geldin dostum. Yalnız değilsin!!! Hemde hiç değilsin. Düşünmem dersin aklına sokarlar, şartlar uygun değil dersin uydururlar, deniyoruz dersin olmuyor mu derler çözüm yine onlardadır. Her şeye bir cevapları vardır. Ne diyeceğini şaşırırsın. Ne desem de sussa bir daha konuşma dersin. Senin özel hayatına burnunu soktuğuna mı yanarsın, yarana bastığına mı, buna ne desem diye beynini yormana mı...Bi de şöyle tipler var. Tek çocuk olmaz bir kardeşi olmalı. İki çocuk az üçüncüyü yapın. Üç de yetmez beş tane ver ver ver Allah'ım verYap kardeşim sen ister 1 yap ister 10 valla buna hiç bir itirazım yok. Ben o an bomba var diye bağırıp kaçasım geliyor Haydi gelin toplaşın beyin fırtınası yapalım o dış minnaklara kırmadan ne cevap veririz paylaşalım. Kırıcı olmasın her gün yüz yüze geldiğimiz insanlar var. Yaratıcı cevaplara açığız. Şahsen bende durumlar bu kadar ciddiyken onları ciddiye almamaya çalışıyorum ve espri yollu kapatıyorum konuyu. Yoksa tüm birikmişliğimi kusacam yüzüne mevzu uzar da kendimi tutamamazsam diye korkuyorum
Nasıl yerinde bir cevap değil mi ama söyleyemiyoruz onlar düşüncesizlik yapıyor biz bir sanane diyemiyoruz birgün soylicem ama sanane değil de benzeri sen bu konuyla ne kadar alakalısın öyle dicem daha kibar bide gulecem üstüne kendi utansın hadsizzzz
Ben diyorumNe demiş Neşet Baba SANANE LAH SANANE diyesi gelir insanin ama diyemez
Kahkaha patlat canimNasıl yerinde bir cevap değil mi ama söyleyemiyoruz onlar düşüncesizlik yapıyor biz bir sanane diyemiyoruz birgün soylicem ama sanane değil de benzeri sen bu konuyla ne kadar alakalısın öyle dicem daha kibar bide gulecem üstüne kendi utansın hadsizzzz
Edepsizlik edin, şak sperm testini cikarin masaya yapıştırın, şak hormon testinizi cikarin yapıştırın." Sevişmeye doyduktan sonra düşünüyoruz, umarim bir daha sormazsiniz" deyin.Ben napim peki kuzu daha yeni vajinusmus yenmişim
2,5 senelik evliyim
Beklentiye girmeleri başlı başına saçma
Adı üstünde özel hayat ÖZEL
Millet kısır olmuyor zannediyor
Sen bitanesin valla kuzum daha evliliğin balayini yaşıyorsunuz 2.5yil bir şey değil inşallah güzel haberlerini alacağız ya toplumda her şey ayıp kısa giymek kolsuz giymek bacak bacak üstüne atmak ayıp ama yatak odasına giden bir muhabbeti herkesin ortasında yapmak ayıp değilBen napim peki kuzu daha yeni vajinusmus yenmişim
2,5 senelik evliyim
Beklentiye girmeleri başlı başına saçma
Adı üstünde özel hayat ÖZEL
Millet kısır olmuyor zannediyor
Süper ötesi cevapEdepsizlik edin, şak sperm testini cikarin masaya yapıştırın, şak hormon testinizi cikarin yapıştırın." Sevişmeye doyduktan sonra düşünüyoruz, umarim bir daha sormazsiniz" deyin.
"2,5 yildir doymadin mi?" diye karşi atak bir edepsizlik gelirse, edepsizlik dozunu arttırıp "Doymadim" deyin.
Ohoo koptum koptum çok iyiydiEdepsizlik edin, şak sperm testini cikarin masaya yapıştırın, şak hormon testinizi cikarin yapıştırın." Sevişmeye doyduktan sonra düşünüyoruz, umarim bir daha sormazsiniz" deyin.
"2,5 yildir doymadin mi?" diye karşi atak bir edepsizlik gelirse, edepsizlik dozunu arttırıp "Doymadim" deyin.
Ya evetSen bitanesin valla kuzum daha evliliğin balayini yaşıyorsunuz 2.5yil bir şey değil inşallah güzel haberlerini alacağız ya toplumda her şey ayıp kısa giymek kolsuz giymek bacak bacak üstüne atmak ayıp ama yatak odasına giden bir muhabbeti herkesin ortasında yapmak ayıp değil
Aaa süpermiş bu da ne güzel. DoktorSüper ötesi cevap
En mütevazi doktorun cevabiydi
Bırakın bebeği aşkınızı yaşayın dedi
Doktorun cevabını verseniz, bebegin aşkı güçlendirdiğini falan soylerler.Süper ötesi cevap
En mütevazi doktorun cevabiydi
Bırakın bebeği aşkınızı yaşayın dedi
Mantık akıyor resmen yaDoktorun cevabını verseniz, bebegin aşkı güçlendirdiğini falan soylerler.
Bebek doğunca evlilikleri nirvanaya ulaştı sanki. Onlar mutsuz oldu ya, sizin daha cok mutlu olmaya hakkiniz yok.
Hemen dogurup uykusuz kalip, az sevişip, stres icinde yasamaniz lazim.
Sonra cocuk evin neşesidir diye orada burada soylemeniz lazim.
Elbette ki neşesidir ama kimse bu neşeye çiçekli yollardan yüründüğünü iddia etmesin.
Eşim ayrı şokAaa süpermiş bu da ne güzel. Doktor
Bak bunu bende düşünüyorum biz rahatız yan gelip yatıyoruz efendim geceleri 7 8 saat uyku gezmeler falan dert yok tasa yok yaşıyoruz bu hayatı her gece dışarıda kop kop olmazzzz hemen bizi de bu sıkıntıya sokmalari lazım. Sorarsın nasıl gidiyor ya hiç uyuyamadım hiç durmadı iki dakika oturmadım perperisanim derler sen bir korkarsın sonra da ama iyiki dogurmusum sende yap derler ee ama beni bitirdin sen sonra da diyorsun yapDoktorun cevabını verseniz, bebegin aşkı güçlendirdiğini falan soylerler.
Bebek doğunca evlilikleri nirvanaya ulaştı sanki. Onlar mutsuz oldu ya, sizin daha cok mutlu olmaya hakkiniz yok.
Hemen dogurup uykusuz kalip, az sevişip, stres icinde yasamaniz lazim.
Sonra cocuk evin neşesidir diye orada burada soylemeniz lazim.
Elbette ki neşesidir ama kimse bu neşeye çiçekli yollardan yüründüğünü iddia etmesin.
Bu mantıkla 7 çocuklu bir ailenin milyarder olması lazım boşver kuzum sen en iyisini bilirsin. Bende şuan hazır hissetmiyorum kendimi sanıyorlar deniyorum olmuyor aslında denediğimi söylemedim de neyseeeMantık akıyor resmen ya
Birde bereketiyle gelir diyorlar
Daha ben yolun başındayım hiç başa saramam birde tekrardan vajinusmus olmakta var
Dogurduktan sonra yineleyebiliyormus
Tekrardan çile çekemem
Teşekkür ederim
Korkmayin, o korku vajinismusu besler. Ben de vajinismustum, iyilestim. Simdi hayat bambaşkaMantık akıyor resmen ya
Birde bereketiyle gelir diyorlar
Daha ben yolun başındayım hiç başa saramam birde tekrardan vajinusmus olmakta var
Dogurduktan sonra yineleyebiliyormus
Tekrardan çile çekemem
Teşekkür ederim