• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Gunesgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
82
57
8
30
Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum

Allah’ım inşallah kucağınızı boş bırakmasın inşallah sizinde yavrunuz olsun biraz akışına bırakmanız en doğrusu çünkü insan taktıkça daha da zorlaşıyor tam artık olursa olur olmazsa olmaz dediğiniz anda ve normal yaşantınıza döndüğünüz anda Allah’ın izniyle kapınızı bebek çalar :KK16:

Umarım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur. O kadar dert etmeyin. Bazen bazı şeyleri oluruna bırakmak, sakin olmak lazım. Stres ve üzüntü olmayan hastalıkları da beraberinde getirir. Yazık olur.

Tamm takmıycam artık üzülmüycem diyorum 1 hafta 2 hafta böyle takılıyorum çat biri geliyo niye cocugunuz olmuyor sil bastan oluyorum o laf bana o kadar agır geliyoruk gögsüm daralıyor nefes alamıyorum sanki cok kafama takıyorum biliyorum ama elimde degil yapamıyorum işte yazan herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen :(

Allah tez zamanda nasip etsin canım . Inşallah olur en kısa zamanda Allah yar ve yardımcınız olsun

Bende korunmayı bıraktıktan uzun bir süre sonra hamile kaldım ilk zamanlar çok kafama takıyordum ama sonra Allah nasip ederse olacaktır deyip düşünmeyi bıraktım hatta sanki hiç çocuk yapmayı düşünmüyormuşum gibi hayatıma sadece kendimle alakalı planlar yaptım tam böyle yaşarken spor salonuna yazılıp kendim için hobiler bulurken Allah bir bebek nasip etti hatta komik olacak ama üyeliğim yandı gitmedim aynı şekilde bir arkadaşımda çok denedi olmadı bir gün hamileyim dedi eeeee nasıl oldu dediğimde tam bunu düşünmeyi bıraktım hatta unuttum hamile kalmışım dedi Yani diyeceğim o ki bir ay adet döngüsünü bile kafamıza taksak adetimiz gecikiyor kanser çok büyük bir hastalıkken tek ilaç moral deniyor her şey beyinde kafada bitiyor evet zor olacak ama bir süre rahatlamayı deneyin tıp çok ilerledi elbet sizinde bir bebeğiniz olacak ama önce psikolojik olarak rahatlamalısınız iyiyi düşünmelisiniz Allah a tevekkül edin bol bol o ol derse olur inşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız Allah yar ve yardımcınız olsun

Bende 3.5 yıllık evliyim. Bende de durumlar aynı . Peki tüp bebek denediniz mi
Suan 10.bin lira birkmişimz var denicez ama kiracyz ve eşim fabrika işcisi eger tutmassa yıkılırz bi dha yapamayz da cok arada kaldık bi kaç ay dha beklelim pskolojin biraz düzelsin baslıyalım diyor eşim ama suan bu kafayla bn snn bi dha yıkılmanı istemyrm hiç toparlanama o zmn diye düşünüyor bekliyoruz o yüzden

Aslında bu meseleyi unutup hayata devam etmek lazım. Calismiyorsaniz kurslara gidin . Kafanız dağılır en azından .

Bitkisel şeyler denediniz mi? Kadınlarda soğan suyu çok faydalı. Bende 2 sene bekledim, sonra kendiliğinden oldu. Bir sperm bir yumurta yetiyor çocuk için. Kısmet meselesi. Bu kadar stresliyken tüp bebek de tutmaz. Önce siz bi rahatlayın mutlu hissedin.

Bitkisel şeyler denediniz mi? Kadınlarda soğan suyu çok faydalı. Bende 2 sene bekledim, sonra kendiliğinden oldu. Bir sperm bir yumurta yetiyor çocuk için. Kısmet meselesi. Bu kadar stresliyken tüp bebek de tutmaz. Önce siz bi rahatlayın mutlu hissedin.
Ben tedavi oldm zayflamam gerekiyodu zayfladm ama eşimdeki rahtszlık biraz zorluyo azospermi tedavisi neredeyse yok gibi

Suan 10.bin lira birkmişimz var denicez ama kiracyz ve eşim fabrika işcisi eger tutmassa yıkılırz bi dha yapamayz da cok arada kaldık bi kaç ay dha beklelim pskolojin biraz düzelsin baslıyalım diyor eşim ama suan bu kafayla bn snn bi dha yıkılmanı istemyrm hiç toparlanama o zmn diye düşünüyor bekliyoruz o yüzden
Devlette deneme şansınız var . İlk etapta devlet ile başlayin .şartlarınız tutuyor sanırım . En azından ilk olarak maddi anlamda o kadar yıpranmamis olursunuz . Hoş insan parasını düşünmüyor ama bu alternatifi düşünün derim .

Tamm takmıycam artık üzülmüycem diyorum 1 hafta 2 hafta böyle takılıyorum çat biri geliyo niye cocugunuz olmuyor sil bastan oluyorum o laf bana o kadar agır geliyoruk gögsüm daralıyor nefes alamıyorum sanki cok kafama takıyorum biliyorum ama elimde degil yapamıyorum işte yazan herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen :KK43:
Ben de 3 yıllık evliyim, sebepsiz infertilite. bir oraya yolluyorlar bir buraya. Bir türlü cozemediler. Size teşhis konmuş hiç olmazsa. O kadar yıprandım ki. Mesela yarın yine muayenem var çok mutsuzum. Ben de ara vermek istiyorum olmuyor yakamı bırakmıyorlar. Aralıkta polip aldırdım kontrole gitmem lazım. Çok yorulduk. Çok üzüldük. Etrafta hiç hamile ve çocuklu bulunmayan uzak bir yere gidip eşimle kafa dinlemek istiyorum :(

Çoçuk olunca bin dert olmayınca bir dert der annem hep gerçekten öyle hayırlısını iste Allahtan inşaallah olur kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde ama inan oluncada dert bitmiyo

Bu kadar stres yapmayın.iyi tarafından düşünün.Allah ol dese,hastalığa engellere rağmen olur.sabredin.demek ki zamanı gelmemiş.kafaya takmaktan da olmaz.bu size bişey kazandırmaz.bir günunuzu ayırın,o günü ağlayın üzülün,içinizi boşaltın ondan sonra devam edin hayatınıza.Allah nasip eder inşallah her isteyene bu duyguyu tatmayı

Back