Kimseye acimiyorum inan,cunku beni de kimsenin onemsedigi yok,en fazla 40 gun yas tutulur.arkadasım napıyosun ne dıyorusn sen. Allahtan ümit kesilmez. sakın ha sakın. sen evladın olmadıgı ıcın ıntıhar edıcem dıyorsun ama sende bır ana-babanın evladısın. tatmadıgın bır duygu senı bu hale getırdı pekı bırde onları dusunsene. sensız nasıl bırakabılırsın ne HAKLA!!!!
Kimseye acimiyorum inan,cunku beni de kimsenin onemsedigi yok,en fazla 40 gun yas tutulur.
Ya ben ? Bn bi omur bu duyguyu tadamicam belki.
Esime aksam soyledim,ölursem ne yaparsin diye,nerden cikti bu dedi,sonra zorlayinca,neden sordun dedi,ailene tasinir misin evimizde mi kalirsin dedim,herhalde kendi evimde kalirim dedi,evlenir misin dedim,hyr dedi.HANGI DUYGUYU ARKADASIM ?? Yıne dıyorum tatmadıgın duygu için ölüp ailenin doyamadığı evladına sana bbunu yapamzsın. hakkın yok. sakın arkadasım sakın. dualar edelım , alternatıflerıne bakalım arastıralım ama sakınç boyle bırsey dusunme.
Esime aksam soyledim,ölursem ne yaparsin diye,nerden cikti bu dedi,sonra zorlayinca,neden sordun dedi,ailene tasinir misin evimizde mi kalirsin dedim,herhalde kendi evimde kalirim dedi,evlenir misin dedim,hyr dedi.
Evlenmeni istiyorum cocuklarinin olmasini istiyorum,butun arkadaslarin mutlaka 1 2 cocugu var Dedim,ya Allah askina sus deyip susturdu.Bu kadar uzulmemin sebebi bu,esim hic sorun etmez aslinda ama bn onun arkadaslarina bakinca ona cok uzuluyorum,yasi 32 ve bulundugumuz yore icin baba olmak icin yasli bile sayilir
Ama inan cok istiyorum olmeyi,Allahim intihar edemeden alsin canimi ins.
Yanımda olsan kendine getirmek için neler yapmadım sana. Çocuğun olmuyor ya da olmayacak diye mi ölmeyi düşünüyorsun. Kendine bunu yapmaya hakkın yok.belki bol keseden attığımi düşünüyorsun ama bende senin çocuğun olmaz lafını duymuş ve bunun acısını dibine kadar yaşamış biriyim.Kimseye acimiyorum inan,cunku beni de kimsenin onemsedigi yok,en fazla 40 gun yas tutulur.
Ya ben ? Bn bi omur bu duyguyu tadamicam belki.
Hickimseyle konusamadigim icin de boyle umitsizlige kapiliyorum,aslinda.Yanımda olsan kendine getirmek için neler yapmadım sana. Çocuğun olmuyor ya da olmayacak diye mi ölmeyi düşünüyorsun. Kendine bunu yapmaya hakkın yok.belki bol keseden attığımi düşünüyorsun ama bende senin çocuğun olmaz lafını duymuş ve bunun acısını dibine kadar yaşamış biriyim.
Intihar çözüm yolu mu, en basit olan şeyi seçme lütfen.
Bize anlat o zaman, neden çocuğunuz olmuyor doktorlar ne diyor.tedavi oldun mu.Hickimseyle konusamadigim icin de boyle umitsizlige kapiliyorum,aslinda.
Ailem uzakta,ki anlatinca da bi sekilde susturuyolar,abarttigimi soyluyorlar olmazsa da olmasin vs diyorlar..
Icimdeki kafamdan gecen herseyi konusabilsem belki iyi olcam bi nebze..
Arkadas deseniz yada esimin ailesi vs hepsi de bnm icin tehlikeli,ya anlatinca yadirgarlarsa yada ilerde yuzume bi sekilde vururlarsa..
Anlatilmiyor herkese anlattigim insanlarda bi sekilde beni dinlemeden hakli oldugunu dusundugu fikrini ortaya atip konuyu kapattiryor..
Öyle düşünmeyin, her şeyin hayırlısı.Bikac gundur aklimda olan durum beni bu sayfaya getirdi,bende olmek istiyorum artik
Allah affetsin beni.
Essek kadar oldunuz bi cocuk yapsaniza diyenler,hic guzellememissin halbuki evlenince kadinlar guzellesir,yoksa snn cocugun mu yok,belli cnm snn cocugun yok,olsaydi guzellesirdin hala bekarken ki gibisin diyen oldu
Dayimda mi sorun yenge yoksa sende mi diyen esimin ardindan sorun sendeyse bosanin evlensin dayim,hakkin yok onu cocuksuz birakmaya diyen pislikler...vs vs
Hayatın sonu mu sanki.evlatlık alırsın koruyucu Aile olursun. Anne olmak yürek ister ve kesinlikle hamile olmak yada doğurmak değil annelik. Bunları deneyimlemiş biri olarak yazıyorum. İnşallah nasip olur ikinci çocuğum u evlatlık almak. Yani çözümsüz bir şey yok. Hayat güzel yaşamak güzel26 yasindayim hatta 27den gun aldim. Benmde olmuyo bu haberden etkilendim bende mi intihar etsemhayat herseye ragmen guzel,yazik etmis kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?