Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsun da toplum baskısını görmezden geliyorsun, isteyerek yıllarca yapmayan çiftler var aslında normali de bu bana göre 2,3 yıl geçmeli en az ama ilk günden hamile kalanlar, iki ayda hemen başlayan "çocuk ne zaman" soruları, "hadi sizde yapın çok iyi olur "nasihatleri insanı bunalıma sürükleyebiliyor, üstelik olmadığını veya zor olacağını öğrendiğin zaman daha da yıkılıyorsun "hiç olmayacak mı, ben anne olamayacakmıyım, benim suçum ne, ben eksikmiyim" gibi düşüncelere kapılıyorsun, kimbilir neler yaşadı, belki kimseden, eşinden bile destek görmedi.. herkesin ailesi, eşi bizim bildiğimiz gibi anlayışlı olmayabiliyor.Allah kimseyi bu acıyla sınamasın, bu duruma da düşürmesin ama yaşamayan bilmez, cidden zor...
Toplum dayatiyo zaten bunu. Evlenmeye cocuk yapmaya odakli kadinlarla dolu ortalik. Birinden biri eksik olursa bunalimlar geciriyoruz. Halbuki bakima ihtiyaci olan binlerce cocuk var. Bu intihar bencillik. Altinda baska sebepler de vardir illa sadece cocuk degildir sorun. Ne biliyim su an internetten arastiriyorum muhtemelen bebek dogurmam beni mahvedicek fiziksel olarak. O kadar fazla derdim var ki buna uzulmedim biliyo musun. Ben bebek dogurmayiveririm bi bebege bakarim cocuk okuturum. Cocuklari cok seviyorum hem de..
Sizi takdir ettim eşinizde ayakta alkışlıyorum herkes böyle destek olsa keşke.. umarım rabbim şifa kapılarını sizin içinde açar..
Cok tesekkur ederim canim. Belki de olur o kadar da umitsiz degilim. Ama su an tedavimle ilgilenmek durumundayim. Buna odaklanmayi yanlis buluyorum. Birkac yil sonra bi 30 olayim da oyle veririz kararimizi.
dansçım bir oğlumuz var 33 yaşımda tedavisiz oldu..şu an 50 kiloyum boyum 159 göbek selülit falan yok bende..yaşımda 37..o biraz dikkat etmekle alakalı canım..Toplum dayatiyo zaten bunu. Evlenmeye cocuk yapmaya odakli kadinlarla dolu ortalik. Birinden biri eksik olursa bunalimlar geciriyoruz. Halbuki bakima ihtiyaci olan binlerce cocuk var. Bu intihar bencillik. Altinda baska sebepler de vardir illa sadece cocuk degildir sorun. Ne biliyim su an internetten arastiriyorum muhtemelen bebek dogurmam beni mahvedicek fiziksel olarak. O kadar fazla derdim var ki buna uzulmedim biliyo musun. Ben bebek dogurmayiveririm bi bebege bakarim cocuk okuturum. Cocuklari cok seviyorum hem de..
Bikac gundur aklimda olan durum beni bu sayfaya getirdi,bende olmek istiyorum artik
Allah affetsin beni.
dansçım bir oğlumuz var 33 yaşımda tedavisiz oldu..şu an 50 kiloyum boyum 159 göbek selülit falan yok bende..yaşımda 37..o biraz dikkat etmekle alakalı canım..
ikinci çocuk düşünmüyorum manevi olarak yetebilceyimi sanmıyorum..ama dediğin gibi ülkemizde bu konulara herkez bir yorum yapar..mutlaka yapmalısın diyorlar..ama manevi olarak sevgiyi ve eğtimi vermekte gerek değilmi
arkadasım napıyosun ne dıyorusn sen. Allahtan ümit kesilmez. sakın ha sakın. sen evladın olmadıgı ıcın ıntıhar edıcem dıyorsun ama sende bır ana-babanın evladısın. tatmadıgın bır duygu senı bu hale getırdı pekı bırde onları dusunsene. sensız nasıl bırakabılırsın ne HAKLA!!!!Bikac gundur aklimda olan durum beni bu sayfaya getirdi,bende olmek istiyorum artik
Allah affetsin beni.