• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olmayan genç kadın intihar etti

arkadasım napıyosun ne dıyorusn sen. Allahtan ümit kesilmez. sakın ha sakın. sen evladın olmadıgı ıcın ıntıhar edıcem dıyorsun ama sende bır ana-babanın evladısın. tatmadıgın bır duygu senı bu hale getırdı pekı bırde onları dusunsene. sensız nasıl bırakabılırsın ne HAKLA!!!!
Kimseye acimiyorum inan,cunku beni de kimsenin onemsedigi yok,en fazla 40 gun yas tutulur.
Ya ben ? Bn bi omur bu duyguyu tadamicam belki.

Kimseye acimiyorum inan,cunku beni de kimsenin onemsedigi yok,en fazla 40 gun yas tutulur.

HANGI DUYGUYU ARKADASIM ?? Yıne dıyorum tatmadıgın duygu için ölüp ailenin doyamadığı evladına sana bbunu yapamzsın. hakkın yok. sakın arkadasım sakın. dualar edelım , alternatıflerıne bakalım arastıralım ama sakınç boyle bırsey dusunme.

HANGI DUYGUYU ARKADASIM ?? Yıne dıyorum tatmadıgın duygu için ölüp ailenin doyamadığı evladına sana bbunu yapamzsın. hakkın yok. sakın arkadasım sakın. dualar edelım , alternatıflerıne bakalım arastıralım ama sakınç boyle bırsey dusunme.
Esime aksam soyledim,ölursem ne yaparsin diye,nerden cikti bu dedi,sonra zorlayinca,neden sordun dedi,ailene tasinir misin evimizde mi kalirsin dedim,herhalde kendi evimde kalirim dedi,evlenir misin dedim,hyr dedi.
Evlenmeni istiyorum cocuklarinin olmasini istiyorum,butun arkadaslarin mutlaka 1 2 cocugu var Dedim,ya Allah askina sus deyip susturdu.Bu kadar uzulmemin sebebi bu,esim hic sorun etmez aslinda ama bn onun arkadaslarina bakinca ona cok uzuluyorum,yasi 32 ve bulundugumuz yore icin baba olmak icin yasli bile sayilir :(
Ama inan cok istiyorum olmeyi,Allahim intihar edemeden alsin canimi ins.

@hamelnanur arkadasım dıcek bısey bulamıyorum sana. dıger forumlara bıgoz at kac sene evlatsız beklemıs ınsanlar ummadıkları anda rabbım dusurmus karıncıklarına. ha oda olmayanlar var evlad edınmısler. dogurmadıgı cocuk için memelerinden süt getiren annelerın hıkayesını okudum ben aglaya aglaya. senın farkın ne onlardan. neyın eksık , fazla yada üstün yaratıldıkı ?
sen ınancını kaybetmıssın o bebegın tutacagı varsada tutmaz sen o psikolojıdeyken.. sen hamıle kalabılecegıne ınanmıyorusn..

Esime aksam soyledim,ölursem ne yaparsin diye,nerden cikti bu dedi,sonra zorlayinca,neden sordun dedi,ailene tasinir misin evimizde mi kalirsin dedim,herhalde kendi evimde kalirim dedi,evlenir misin dedim,hyr dedi.
Evlenmeni istiyorum cocuklarinin olmasini istiyorum,butun arkadaslarin mutlaka 1 2 cocugu var Dedim,ya Allah askina sus deyip susturdu.Bu kadar uzulmemin sebebi bu,esim hic sorun etmez aslinda ama bn onun arkadaslarina bakinca ona cok uzuluyorum,yasi 32 ve bulundugumuz yore icin baba olmak icin yasli bile sayilir :KK43:
Ama inan cok istiyorum olmeyi,Allahim intihar edemeden alsin canimi ins.

canım lütfen bi psikologa psikiyatriste falan git, belki görmediğin bi pencere açar sana
İnan bana özellikle çocuk yapmayan karı kocalar var, kk da bunun için başlıkları bile var, okumanı tavsiye ederim
dünyanın sonu değil, suçluluk hissetme, çevreyi eşi dostu akrabayı boşver, onlar için var değilsin onlar için yaşamıyorsun, eşinle muhabbetiniz varsa, hayatını zehir etme kendine de eşine de, olmuyorsa çocuksuz da gayet mutlu olunur, herkes aynı hayatı aynı rutini yaşayıp ölmek zorunda değil

Yazık olmuş daha gencecik yaşta acaba toplum baskisimi hiç bitmez ki sorular söz olur nişan ne zaman nisan olur düğün ne zaman düğün olur bebek var mı diye başlarlar 1 2 ay sonra bıkmadan aynı sorular ne kadar oldu evleneli olmuyo mu bebek hatta geçen bi kadın orta katı kiraya verdin mi dedi anlamadım tabi meğer bebek var mı diyormus hiç bıkmazlar...

Yanımda olsan kendine getirmek için neler yapmadım sana. Çocuğun olmuyor ya da olmayacak diye mi ölmeyi düşünüyorsun. Kendine bunu yapmaya hakkın yok.belki bol keseden attığımi düşünüyorsun ama bende senin çocuğun olmaz lafını duymuş ve bunun acısını dibine kadar yaşamış biriyim.

Intihar çözüm yolu mu, en basit olan şeyi seçme lütfen.

Yanımda olsan kendine getirmek için neler yapmadım sana. Çocuğun olmuyor ya da olmayacak diye mi ölmeyi düşünüyorsun. Kendine bunu yapmaya hakkın yok.belki bol keseden attığımi düşünüyorsun ama bende senin çocuğun olmaz lafını duymuş ve bunun acısını dibine kadar yaşamış biriyim.

Intihar çözüm yolu mu, en basit olan şeyi seçme lütfen.
Hickimseyle konusamadigim icin de boyle umitsizlige kapiliyorum,aslinda.
Ailem uzakta,ki anlatinca da bi sekilde susturuyolar,abarttigimi soyluyorlar olmazsa da olmasin vs diyorlar..
Icimdeki kafamdan gecen herseyi konusabilsem belki iyi olcam bi nebze..
Arkadas deseniz yada esimin ailesi vs hepsi de bnm icin tehlikeli,ya anlatinca yadirgarlarsa yada ilerde yuzume bi sekilde vururlarsa..
Anlatilmiyor herkese anlattigim insanlarda bi sekilde beni dinlemeden hakli oldugunu dusundugu fikrini ortaya atip konuyu kapattiryor..

Hickimseyle konusamadigim icin de boyle umitsizlige kapiliyorum,aslinda.
Ailem uzakta,ki anlatinca da bi sekilde susturuyolar,abarttigimi soyluyorlar olmazsa da olmasin vs diyorlar..
Icimdeki kafamdan gecen herseyi konusabilsem belki iyi olcam bi nebze..
Arkadas deseniz yada esimin ailesi vs hepsi de bnm icin tehlikeli,ya anlatinca yadirgarlarsa yada ilerde yuzume bi sekilde vururlarsa..
Anlatilmiyor herkese anlattigim insanlarda bi sekilde beni dinlemeden hakli oldugunu dusundugu fikrini ortaya atip konuyu kapattiryor..
Bize anlat o zaman, neden çocuğunuz olmuyor doktorlar ne diyor.tedavi oldun mu.

Sebepsiz infertil grubuyuz
Yani sebep olmadigi halde olmuyo
8 yilim bitecek temmuzda.
Esim 32 yasinda bn 26 olcam,bu yorede cocuk dogurmak icin cok gec kalmis sayiliyoruz,bu baski da cok yipratiyor.
3 kiz kardesim evlendi benden sonra,biri cok yeni evli,ikisinin de cocugu var.
Kiskanmiyorum ama benden sonra evlenen herkes cocuk sahibi.oldu,cok soruluyor herkesede ayak ustu boyle detaylandiramiyorsunuz "kisir" muamelesi goruyoruz.
Ki zaten 2,5 yil cocugu olmayanlar tibben kisir sayiliyor :KK43:

1 asilama yaptik gecen ayda tup bebek yaptik,esim isci ben ogrenci,8 yillik birikimimizi gecen ay tup bebege verdik,bi daha ne zmn yapabiliriz bilmiyorum :(

Essek kadar oldunuz bi cocuk yapsaniza diyenler,hic guzellememissin halbuki evlenince kadinlar guzellesir,yoksa snn cocugun mu yok,belli cnm snn cocugun yok,olsaydi guzellesirdin hala bekarken ki gibisin diyen oldu :(
Dayimda mi sorun yenge yoksa sende mi diyen esimin ardindan sorun sendeyse bosanin evlensin dayim,hakkin yok onu cocuksuz birakmaya diyen pislikler...vs vs

Bende o durumdayım inanin yok artık çarem 2 Tüpte hidroselpenks tek care tüp bebek ve yapacak ne para var ne imkan ne aile ayirmak daha kolaylarina geliyor tek oğlan sonucta ama ben eşimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni ama bi şeyi kırk kere söyle birine mecbur yapar ben evime huzur gelsin istiyorum ÂLEMLERİN YÜCE RABBİ yardım et gerçekten çok caresizim kapına geldim artık boş çevirme yoksada al canımı ben hata etmeden yalvaririm

Essek kadar oldunuz bi cocuk yapsaniza diyenler,hic guzellememissin halbuki evlenince kadinlar guzellesir,yoksa snn cocugun mu yok,belli cnm snn cocugun yok,olsaydi guzellesirdin hala bekarken ki gibisin diyen oldu :KK43:
Dayimda mi sorun yenge yoksa sende mi diyen esimin ardindan sorun sendeyse bosanin evlensin dayim,hakkin yok onu cocuksuz birakmaya diyen pislikler...vs vs

Büyük konuşanın başına gelir merak etme.

Ayrıca eşin seni seviyorsa gerisi boş, istedikleri kadar kudursunlar.

Rabbim sana en güzelinden, en hayırlısından evlat nasip etsin...

Onu bu hale düşüren insanlardan Allah hesap sorsun.
Yazık ya çok üzüldüm.

Yazik olmus.yani cocuk olmuyor diye intihar etmek olur mu hic ya anlam veremiyorum bende istemiyorum mesela.hayat iste

26 yasindayim hatta 27den gun aldim. Benmde olmuyo bu haberden etkilendim bende mi intihar etsem o_O:KK53: hayat herseye ragmen guzel,yazik etmis kendine...
Hayatın sonu mu sanki.evlatlık alırsın koruyucu Aile olursun. Anne olmak yürek ister ve kesinlikle hamile olmak yada doğurmak değil annelik. Bunları deneyimlemiş biri olarak yazıyorum. İnşallah nasip olur ikinci çocuğum u evlatlık almak. Yani çözümsüz bir şey yok. Hayat güzel yaşamak güzel

Bu ilaçlar insan piskolojisini çok etkiliyor kullandıgım için biliyorum, benimde kendimi toparlamam zaman alıyor, aklımdan geçmiyor deil benimde ama hemen ailem annem babam aklıma geliyor sadece ağlamakla bişeyleri kırıp dökmekle geçiştiriyorum, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış ben anlıyorum nasıl bi piskolojiyle intihar ettiğini, zaten birsürü hormon alıyosun ilaçlar iğneler üstüne birde toplumsal baskı insanı çıgrından çıkartıyor :(

Back