• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olmayan genç kadın intihar etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ANTALYA’da bir süreden bu yana çocuğu olmadığı için ilaç tedavisi gören 25 yaşındaki Rabia Altun intihar etti.
Sitene Ekle
cocugu-olmayan-genc-kadin-intihar-etti-4732394.Jpeg

Olay, dün akşam Muratpaşa İlçesi, Konuksever Mahallesi’nde meydana geldi. 2 yıl önce evlenen Oktay ve Rabia Altun çifti, çocuk sahibi olmak istedi. Çocuk sahibi olamayan çift, doktora giderek ilaç tedavisi almaya başladı.

Antalya Havalimanı’nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Rabia Altun, iddiaya göre ilaç tedavilerinden de sonuç alamayınca bunalıma girdi. Evde yalnız olduğu sırada çok sayıda ilaç alarak intihar eden Altun’un cesedi, eşi tarafından bulundu.

Çağrılan sağlık ekipleri Rabia Altun’un öldüğünü belirledi. Polisin incelemesi ardından Rabia Altun’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
http://www.milliyet.com.tr/cocugu-olmayan-genc-kadin-intihar-gundem-1934032/

Son düzenleme:
Allah taksiratini affetsin boyle haberler cok uzucu
Ailesine de sabirlar versin

26 yasindayim hatta 27den gun aldim. Benmde olmuyo bu haberden etkilendim bende mi intihar etsem o_O:KK53: hayat herseye ragmen guzel,yazik etmis kendine...

Evet toplum baskisi...daha evleneli bir ay olmustr baslar sorular.yillar gectkce siddetlenir.akraban ailen komsun hatta yeni tanistgn kisiler nasilsindan sonra kac cocuk? Niye yok? Hayirlisi der gecistirirsn devam ederler eee tup bebek yaptrsana.bir de prof kesilip nasihatlari siralarlar.bir bebegi seveyim sevmeyiyem mi diye tereddute iterler seni.sevsen aciyarak bakirlar Allah sana da versin derler.sevmesen kiskandi derler.bunlari yapanlarda maalesef kadinlar...cocugu olmayana verimsz bakiyolar halbuki Allahin takdiridr..gencecik kadin cok yazik olmus..dayanamamis belli.Allah affetsn..

daha 2 yıllık evlilermiş artık çoğu çift zaten 2-3 yıl korunuyor bile, çocuk olmazsa sonradan farkına varıyor

Mutlulugu tek bir seye odaklarsan bu hayatta nah iste boyle olur. Biz hic denemedik yapmayi. Agir bir romatizmal hastaliga yakalandigimi ogrendim yeni. Dr hamile kalma dedi. Hic mi dedim. Bir sure gozlemleyelim dedi. Biraz duygusallastim. Esimi aradim. Amaaan dogurup napican kilo alican memelerin sarkicak bebek istemiyom ben seni istiyorum dedi :) gulduk ve kapndi konu orda. 5 dk konustuk sadece bebek mevzusunu. Nasil hayatlar var. Inanamiyorum.

çevresine yetmeyince gücü kendisini cezalandırmak istemiş belli ki,
pek üzüldüm, Allah affetsin, kalanlarına da sabır versin inşallah
ben de 30 yaşındayım...umut hep var......... olmalı....

ne acelesi var ki.
ben istemiyorum 35ime kadar bebe falan

bu arada fotoşop korkunç.

ah be ya, ah be ya :( tamam 2 yıldır tedavi görüyordun ama anneciğine göre sen daha çocuksun? ne bu acele? belki hiç olmayacakta ama hepimiz bir yerden sınanmıyor muyuz? ALLAH cc affetsin inş. :( paramparça oldum.

Nasıl bir psikolojideydi ki kızcağız, intiharı seçmiş. Yazık olmuş. Allah affetsin.

ANTALYA’da bir süreden bu yana çocuğu olmadığı için ilaç tedavisi gören 25 yaşındaki Rabia Altun intihar etti.
Sitene Ekle
cocugu-olmayan-genc-kadin-intihar-etti-4732394.Jpeg

Olay, dün akşam Muratpaşa İlçesi, Konuksever Mahallesi’nde meydana geldi. 2 yıl önce evlenen Oktay ve Rabia Altun çifti, çocuk sahibi olmak istedi. Çocuk sahibi olamayan çift, doktora giderek ilaç tedavisi almaya başladı.

Antalya Havalimanı’nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Rabia Altun, iddiaya göre ilaç tedavilerinden de sonuç alamayınca bunalıma girdi. Evde yalnız olduğu sırada çok sayıda ilaç alarak intihar eden Altun’un cesedi, eşi tarafından bulundu.

Çağrılan sağlık ekipleri Rabia Altun’un öldüğünü belirledi. Polisin incelemesi ardından Rabia Altun’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
milliyet

yazık olmuş,yetiştirme yurtlarında onca sahipsiz yavru var,yardıma muhtaç...

Mutlulugu tek bir seye odaklarsan bu hayatta nah iste boyle olur. Biz hic denemedik yapmayi. Agir bir romatizmal hastaliga yakalandigimi ogrendim yeni. Dr hamile kalma dedi. Hic mi dedim. Bir sure gozlemleyelim dedi. Biraz duygusallastim. Esimi aradim. Amaaan dogurup napican kilo alican memelerin sarkicak bebek istemiyom ben seni istiyorum dedi :) gulduk ve kapndi konu orda. 5 dk konustuk sadece bebek mevzusunu. Nasil hayatlar var. Inanamiyorum.
Doğru diyorsun da toplum baskısını görmezden geliyorsun, isteyerek yıllarca yapmayan çiftler var aslında normali de bu bana göre 2,3 yıl geçmeli en az ama ilk günden hamile kalanlar, iki ayda hemen başlayan "çocuk ne zaman" soruları, "hadi sizde yapın çok iyi olur "nasihatleri insanı bunalıma sürükleyebiliyor, üstelik olmadığını veya zor olacağını öğrendiğin zaman daha da yıkılıyorsun "hiç olmayacak mı, ben anne olamayacakmıyım, benim suçum ne, ben eksikmiyim" gibi düşüncelere kapılıyorsun, kimbilir neler yaşadı, belki kimseden, eşinden bile destek görmedi.. herkesin ailesi, eşi bizim bildiğimiz gibi anlayışlı olmayabiliyor.Allah kimseyi bu acıyla sınamasın, bu duruma da düşürmesin ama yaşamayan bilmez, cidden zor...

tup bebek tedavisi sirasinda alinan ilaclar da malesef cok agir depresyonlara neden olabiliyor bazen. Sonucta bir kadin bir ayda 1 tane yumurta olgunlastiracagi yerde 15 20 yumurta olgunlastirsin diye verilen hormon ilaclari bunlar. eger boyle bir durumunuz var ise kesinlikle yalniz kalmayin kendinizi mutlu edecek aktivitelerde bulunun ve psikolojik destek alin.

Back