Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuğu Kreşe Giden Annelerin Paylaşım Alanı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

anlattığın şeyer çok güzel bunları okuyunca içim rahatladı benim 5 aylıkbir oğlum var 1 yaşından sonra kreşe göndermek istiyorum hangi kreşe gönderdiğini benimle paylaşırsan çok sevinirim

buraya okadar güzel bir konu açılmışki anlatamam.
benim oğlum şunda 18 aylık.bakıcımı kreşmi karar veremedik.
ilk bakıcımız hüsranla sonuçlandı.şimdi artık bakıcılarada güvenemiyorum......
arkadaşlarımın çoğu 19 aylıktan itibaren krese verdiler.ve çok memnunlar.ama benim oğlana annaanne baktığı için kefyine çok düşkün yanı yeme içme saatleri ve uyku saatleri çok düzgün. tek korktuğum uyku problemi.annem oğlumu sabah ve ikindin olmak üzere 2 kere uyutuyor. ve krese gittiği zaman uyku düzeninin bozulmasından korkuyorum.birde oğlum evde biri olduğunu bildimi uyumuyor onunla oynamak istiyor.....bana yardımcı olun lütfennnnnnnn...kafam öyle karışıkki....
bakıcıya versem...bulduğum bakıcının odası çok küçük.soba koltuklar ve oğlumun beşiğiyle çok daralacak diyor kendiside.oynama alanı yok yanı evde. benim evime gelip bakmıyorda. karşı komsum .çok kararsız kaldım açıkcası....

innukcum seni okadar çok iyi anlayabiliyorumki......
benim oglumda daha yeniye kadar blandır çocuğuydu ama allahıma binlerce şükür annem baya bıraktırdı....bende yeme içmesi okadar güzelken uyku düzeni mükemmelken bunların bozulmasından korkuyorum...ama ya bakıcı ya kres.annemde memleketine gidecek buralar çok sıcak çünkü burda oruç tutamaz... çıkmazdayım yani

Ben bir anneyim, 3.5 yasındaki kızımı 16 Eylül 2013 de izmir Bahçelievlerdeki Rüzgargülü kreşine yazdırdım. Baska bir semte taşındığımız için kreşimizi değiştirmek zorunda kaldık.. İlk 4. gün kızım aglamaya gitmek istememeye, evde çekingen davranmaya başladı. Hemen durumu fark edip kreşin sahibi Perihan Hanımla görüştüm ve önemsenmedim.. Kızım daha önceden de 1 senelik kreş tecrübesi vardı ve ilk defa bunları yaşadık. Uykularım kaçtı. 8. gün tekrar gittiğimde "yarın birgün beni dövdüler de diyebilir cocuk bunlar" gb samimiyetsiz ve yapıcılıktan uzak bir cevap aldık. kızıma yaramazlık yaparsan annen senı bırakıcak demiş öğr.! Siz siz olun uzak durun burdan. Hala travmayı atlatamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…