çocuğu için yatırım yapan anneler veya bankacı veya sigortacı arkadaşlar bakarmısını

Ben bilmeden iki yıldır cocuğuma yatırım yapıyormuşum %25 devlet katkısı cıktığından beri bes ödüyorum o birikiyor.

Diğer yandan ben de bir kumbara yapmayı planlıyorum, kendi bozuklarımı atıcam bir de evdekilerin bütün bozuklarına el koyucam

Son düzenleme:

O evde kumbara olayı müthiş birşey.Hele ki alışkanlık yapınca her gün atma ihtiyacı duyuyorsun.Bazen kağıt para da atmaya başlıyorsun.Hele ki bir süre sonra oturup sayarken sanki çil çil altınlarını sayıyorsun gibi oluyor.

ahahahah çil çil altın :) aslında altın almak da mantıklı :)

Dun kizimin hesabindan babası olacak iki ayakli 1000 lira cekmis. Sigorta yaptirmak daha mantikli. Kesecem kulaklarini aksam..

bizde bes yaptırıcaz eşim bankacı o kendi adına ben de kendi adıma 50 şer tl aylık vericez devlet katkısı da %25 olacağı için gayet mantıklı 10 yıl sonra da çekebiliriz ya da 18ini doldurur ta taaaam sana biriktirdiğimiz para var eğitimine harca diyebilicez Allahın izniyle tabi

aaa hayırlı olsun ne ara evlendin ne ara hamiş kaldın :) ben çoook uzun ayrı kaldım sanırım siteden. hayırlı uğurlu olsun inşallah. konuyu böldüm ama duramadım yazmadan :)

aaa hayırlı olsun ne ara evlendin ne ara hamiş kaldın :) ben çoook uzun ayrı kaldım sanırım siteden. hayırlı uğurlu olsun inşallah. konuyu böldüm ama duramadım yazmadan :)

Teşekkür ederim lilyuumcum, evlenmedim henüz haftaya evlenicem inş

Sen uzun kalmadın ben hızlıyım biraz

Teşekkür ederim lilyuumcum, evlenmedim henüz haftaya evlenicem inş

Sen uzun kalmadın ben hızlıyım biraz

hızlı olmak iyidir bende düğünden 1 ay sonra hamile kaldım bende hızlı sayılırım yani :) Allah hayırlı uğurlu etsin güzel bi yuvanız güzel ve sağlıklı bi bebişiniz olsun :)

hızlı olmak iyidir bende düğünden 1 ay sonra hamile kaldım bende hızlı sayılırım yani :) Allah hayırlı uğurlu etsin güzel bi yuvanız güzel ve sağlıklı bi bebişiniz olsun :)

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :)

konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum
evde 5-10 kuruşları beğenmeyip oğlanın eline veriyoruz bende kumbara fonu açtırtacağım bankaya yolum düşer düşmez....
hatta 5 yıl gibide bi vade oluyorsa koduracam eşim bi yerde para bildiği zaman o para orda kalmaz

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı. bende çok sevindim altta bir gram yazıyo ya kilosuna çok sevimli yaw:)

Cok teşekkür ederim dilek. bir pirinc tanesi ne kadarsa benimki de o kadarmış :) cok garip ya ilahi bi durum

kumbara hesabı risksiz gibi geliyo ama vadeyi bozunca burdaki akadaşın dediği gibi kesinti yapılıyormuş. vede pek birsey eklemiyor üstüne benimde kafam karıstı bu konuda

kumbara hesabı risksiz gibi geliyo ama vadeyi bozunca burdaki akadaşın dediği gibi kesinti yapılıyormuş. vede pek birsey eklemiyor üstüne benimde kafam karıstı bu konuda

dün akşam eşimle konuştum aç dedi ama vadeli yap dedi ben adamımı bilmezmiyim 10 yıl vade koyacam dedim çekemeyelim o parayı diye ben kendime birikim yapmayacağım oğlum adına yapacağım o yüzden hiç çekmeyi düşünmüyorum
ama vadede faiz işliyor galiba derdim şuanda o faizle felan işim olmaz onuda hallederim inş bugun gidip açtıracağım oğlumun hesabını inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…