çocuğu erken uyanan anneler burda mı?

theogretmen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2023
16
2
34
arkadaşlar oğlum 4 buçuk yaşında kaçta uyursa uyusun sabah 7,7 buçuk gibi ayakta. çevremde o yaş grubunda olan çocuklar 10,11 gibi saatlere kadar uyuyor ama ben görmedim böyle bir şey.cok yoruluyorum artık uykuya hasretim aynı şeyi yaşayanlar var mı?

Ben. İki çocuğum da akşam en geç 8de yatarlar sabah da 8den erken kalkarlar yatış saatlerine göre. Ama bu bir disiplin. Mesela biz de dışarıya çıkmıyoruz geceleri, onların yatış saatinde evdeyiz. Görüyorum pek çok aile gece dışarıda oluyorlar, çocuklar da yetişkinlenele beraber dışarı çıkıp onların yattıkları saatte yatıyorlar. Siz bu istikrarı sağlayabilecek misini?

arkadaşlar oğlum 4 buçuk yaşında kaçta uyursa uyusun sabah 7,7 buçuk gibi ayakta. çevremde o yaş grubunda olan çocuklar 10,11 gibi saatlere kadar uyuyor ama ben görmedim böyle bir şey.cok yoruluyorum artık uykuya hasretim aynı şeyi yaşayanlar var mı?
Benm oğlum 21aylik saat =5.30-6 gibi kalkıyor. Gecede sürekli kalkıyor haci yatmaz gibi oldum. Yaprak dökümünde Hayriye iyim ben ,iyi bir ordan darbe bir burdan darbe yikilmiyorum haci yatmaz gibi kalkıyorum diyordu bende öyle hissediyorum

Ben. İki çocuğum da akşam en geç 8de yatarlar sabah da 8den erken kalkarlar yatış saatlerine göre. Ama bu bir disiplin. Mesela biz de dışarıya çıkmıyoruz geceleri, onların yatış saatinde evdeyiz. Görüyorum pek çok aile gece dışarıda oluyorlar, çocuklar da yetişkinlenele beraber dışarı çıkıp onların yattıkları saatte yatıyorlar. Siz bu istikrarı sağlayabilecek misini?
Ben cok nadir cocuklarla disarda gezerim. Kacta yatarlarsa yatsinlar sabah 7’fe ayaktalar ayni konu sahibininki gibi. Bu arada disarida kalip gec yatma sene 4-5’i gecmez, onun disinda 8:30 yat borusu calar evde

Kızım 6 yaşında, 10’a kadar belki doğduğundan beri bir kere, o da hastaysa yatmıştır. Bi de 10 aylık bebek var. İkisi de en geç 8.30’da kalkar. O günü nimet sayarım. Genelde 7-7.30’da kalkarlar. Kız daha uyumadı bile, babasıyla gezmeye gitti. Evde de olsa yatakta sohbet muhabbet 9.30-10’u buluyor her gece uyuması. Oğlanı sallıyorum şu an.

Benim oğlumda 5 buçuk yaşında akşam 8 de de yatsa 10 da da yatsa sabah 6 da kalkar.
Kendi uyanınca bizi rahatsız etmez dergilerine ya da kitaplarına bakar. Bizde 6.40 en geç 7 de kalkıyoruz zaten .
Bazen sıkıldığı için girer yanımıza ayakları ile iter. Goya o uyandırmıyor bizi haha
Biraz çocuğum mizacıyla alakalı bence. Çünkü kızım 8 de yatsa 7 de 10 da yatsa 8.30 9 gibi falan kalkar.

Benimki calar saat gibi 6.30da uyaniyor. 7.30 yapsa onu iyi olur diyorum. Sizinkinin bence kotu degil. 10 11e kadar uyumak saglikli degil. Bu sefer aksam kaliteli saglikli uyku saatinde uyumuyor olacak. Oglumla 8.30da yataga gireriz, 9da uyumus olur. Sabahta alistim artik, bircok isimi sabahin korunde halletmis oluyorum.

Benimki de oyle. Yazin genelde 7-7 bucuk kisin cok sukur 8-8 bucuk oluyor 😄 biz de 5 yasina yaklastik. Ben memnunum ama bu durumdan. Okulu 1-5 arasi gelip yemegini yiyip 8 bucuk gb uyuyor. Erken uyumasa evet dert olur ama erken uyuyup erken uyanmasi benim icin guzel. Hep boyleydi hic 10 lara kadar uyudugunu gormedim. Nadiren 9 olmustur o da en son ne zaman hatrlamiorum bile 😊

X