- 15 Aralık 2014
- 66
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi nehir nilll
Merhabalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 31 haftalık gebeyım bebegıme Dı George tanısı kondu. Ne yaptınız acaba bilgilendirir mısınız cok endıselıyım
Merhaba.size teshis nasil konuldu? Kizinizda ne gibi sorunlar var?Merhaba bnm kızım 40 günlük ve di George sendromu teşhisi konuldu hastalığa dair hiçbir fikrim yok doktor da pek bişey demedi bu hastalıkla ilgili konuşmak istiyorum ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım neye dikkat etmeliyim bilmiyorum fikir verirmisiniz tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Benim bebeğimi de di george sendromu diyolar ama kromozom testimiz temiz çıktı tekrarsan kanları alındı sonuçları bekliyoruz. Numaramı versem özelden konuşup sizden bilgi alsam olur muMerhaba bnm kızım 40 günlük ve di George sendromu teşhisi konuldu hastalığa dair hiçbir fikrim yok doktor da pek bişey demedi bu hastalıkla ilgili konuşmak istiyorum ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım neye dikkat etmeliyim bilmiyorum fikir verirmisiniz tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Neye göre böyle diyorlarBenim bebeğimi de di george sendromu diyolar ama kromozom testimiz temiz çıktı tekrarsan kanları alındı sonuçları bekliyoruz. Numaramı versem özelden konuşup sizden bilgi alsam olur mu
Ayrıntılı ultrasona girmedimSelam ultrasonda soylemislermiydi?
Yüz görünümüne göre basık bütün düşük kulak küçük çene olunca şüphelendilerNeye göre böyle diyorlar
Bende ayrıntılı ultrasona girdim hepsi iyiydi kötü bişey görmemişlerdiSelam ultrasonda soylemislermiydi?
Bende ayrıntılı ultrasona girdim hepsi iyiydi kötü bişey görmemişlerdi
Allah allah genelde ayrıntılı da buluyolar bu gibi değişiklikleri ben de girmedim diye pişmanımBende ayrıntılı ultrasona girdim hepsi iyiydi kötü bişey görmemişlerdi