- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 23
- 43
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Dehb ile cinsel bölgeye dokunma arasında ne ilişki varmış? Geçmiş olsun ilaç yan etki yapar mı dedim ama a
Tekrar yapıyorum bu sefer oldu sanırımDehb ile cinsel bölgeye dokunma arasında ne ilişki varmış? Geçmiş olsun bu arada.
Eğitim verdik anlayacağı şekilde sadeleştirerek. Başkalarının önünde ve okulda yapılmayacağını da söyledik. Kendimi tutamıyorum diyor.Asla kınama ve yanlış bir şey yapıyormuş algısı yaratma çocukta. Cinselliği erken keşfediyor artık çocuklar. Mastürbasyon da yapabilir kızmayın asla. Babası neyin ne olduğunu anlatsın doğrusunu öğretsin. Siz çok üstelemeyin.
Kıyamam ya, sabah okula gitmeden yapsın.Eğitim verdik anlayacağı şekilde sadeleştirerek. Başkalarının önünde ve okulda yapılmayacağını da söyledik. Kendimi tutamıyorum diyor.
Onu da söyledim. Dedi ki bir süre sonra yeniden istek geliyor. Bu konuda kendini tutmak için bir yöntem varmış, bir arkadaşımın oğluna psikolog söylemiş ama oğlu sır gibi saklıyormuş.Kıyamam ya, sabah okula gitmeden yapsın.
İşte bu bile cinselliğin çok küçük yaşlara düştüğünün kanıtı. Artık çocuklar kendi aralarında efsaneler üretmeye bile başlamışlar. Genelde o şey aklına geldiğinde çok alakasız bir şey düşünmesi onu dizginler.Onu da söyledim. Dedi ki bir süre sonra yeniden istek geliyor. Bu konuda kendini tutmak için bir yöntem varmış, bir arkadaşımın oğluna psikolog söylemiş ama oğlu sır gibi saklıyormuş.
Büyük sırrı açıklıyorum. Üçe kadar sayıyordur. Yeğenim 4 yaşında o da yapıyordu ya. Odadan çıkın diyordu bir de. Çıkıyorduk:)Onu da söyledim. Dedi ki bir süre sonra yeniden istek geliyor. Bu konuda kendini tutmak için bir yöntem varmış, bir arkadaşımın oğluna psikolog söylemiş ama oğlu sır gibi saklıyormuş.
Deneyelim. Sağolun.Büyük sırrı açıklıyorum. Üçe kadar sayıyordur. Yeğenim 4 yaşında o da yapıyordu ya. Odadan çıkın diyordu bir de. Çıkıyorduk:)
Evet psikiyatrist ile görüştük, dediğiniz gibi dozu kiloya göre attırdı. 2 hafta sonra etki edecek dedi. Bu sırada biz de tutarlı şekilde okulda yapmaması için konuşuyoruz her gün.Çocuk psikiyatristi ile görüştünüz mü? Kilo ve yaş büyümesi ile birlikte eski ilaç oranı yeterli gelmiyor olabilir.Dürtüselliği artmış olmasa her ne kadar haz verici olsa da özel bölgesine okul içinde dokunmazdı .Çocuğunuzun okulda mastırbasyon yaptığı başka öğretmenler veya çocuklar tarafından farkedilirse çocuğunuz zor durumda kalır.
Okuldaki rehber öğretmen yumuşak top alsn annen demiş stres topu.onu da deneyeceğim. Sağolun. Haklısınz sürekli uyaran istiyor.Dehb’liler için oyuncaklar oluyor, elinde oynasın diye çünkü dehbliler sürekli uyarılma ihtiyacı duyuyor o da muhtemelen o yüzden yapıyor. Stres Küpü yeni nesil pop it yazınca çıkıyor ya da bu tarz elini oyalayacak bir şeyler iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?