https://www.facebook.com/Bilsem-Sınavı-1641895609411141 bilsem ile ilgili bir sayfa sorular paylaşılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlerhttps://www.facebook.com/Bilsem-Sınavı-1641895609411141 bilsem ile ilgili bir sayfa sorular paylaşılıyor
birkaç kitap aldım onları çözüyor.Benim oğlumda sınava girecek mayısta
Size sorum çocuğunuz sınava girmeden önce bir hazırlık yaptınız mı?
Oğlumun üstün yetenekli olup olmadığını bilmiyorum ama belki yavrusunu pamuğum diye seven anneyim ya da çevrenin etkisinde kalıyorum belki ama zeki olduğunu düşünüyoruz
Ne yapayım bekleyim mi sınavı yoksa bir hazırlık yapalım mı
birkaç kitap aldım onları çözüyor.
bilsem hazırlık kitabı(editör yayınları),ayrıca her kitapçıda satılan dikkat, zeka ve hafıza geliştirme kitaplarından aldım.bolca kitap okutturuyorum.dil bilgisi kitabı da aldım ama hepsini yapınca sıkılıyor diye çözdürmüyorum.geçen senenin sınav sorularını çözdürdüm seviyesini ölçmek için.hiç hazırlanmaya başlamadan önceki ile şimdiki arasında fark var ancak çocuğun sınavı geçmesi yeteneği ile alakalı. ben hızlandırmaya ve hatırlatmaya çalışıyorum.hızlı ve yeteneği fazla çocuklar zaten hiçbir hazırlık yapmadan sınavda başarılı oluyorlarmış,amaç da bu zaten.sınav martda değil mi?Hangi kitapları aldınız Önerebilir misiniz
Ben hiçbirşey yaptırmadım
Mayıs diye biliyorum ama çok da önemsemedim işin açıkçasıbilsem hazırlık kitabı(editör yayınları),ayrıca her kitapçıda satılan dikkat, zeka ve hafıza geliştirme kitaplarından aldım.bolca kitap okutturuyorum.dil bilgisi kitabı da aldım ama hepsini yapınca sıkılıyor diye çözdürmüyorum.geçen senenin sınav sorularını çözdürdüm seviyesini ölçmek için.hiç hazırlanmaya başlamadan önceki ile şimdiki arasında fark var ancak çocuğun sınavı geçmesi yeteneği ile alakalı. ben hızlandırmaya ve hatırlatmaya çalışıyorum.hızlı ve yeteneği fazla çocuklar zaten hiçbir hazırlık yapmadan sınavda başarılı oluyorlarmış,amaç da bu zaten.sınav martda değil mi?
d&r a ben de baktım pek bir şey bulacağını sanmıyorum.Bulduğum tek kitap olan mat olimpiyat kitabı almıştım, o kitapda sorular çok zor benim bile zorlandığım sorular var,bir daha yüzünü açtırmadım bıkmasın ,karamsarlığa kapılmasın diye.Mayıs diye biliyorum ama çok da önemsemedim işin açıkçası
Hırs yapıp çocuğu bunaltmak istemiyorum bende beklentiye girmek istemiyorum diye
Ama haftasonu d&r bakayım var mı çocuğa sadece tüm okullarda sınav yapılacak dedim Okadar biliyor kendini zeki falan zanneder falan
Siz nerden aldınız bana yayınevi ve kitap adı verirmisinizd&r a ben de baktım pek bir şey bulacağını sanmıyorum.Bulduğum tek kitap olan mat olimpiyat kitabı almıştım, o kitapda sorular çok zor benim bile zorlandığım sorular var,bir daha yüzünü açtırmadım bıkmasın ,karamsarlığa kapılmasın diye.
Oğlum için söyleyeyim soruları dikkatsiz okur yapılmamalıdır mesela yapılmalıdır okur sonra soru yanlış der geçer yada ilk seçeneği işaretler geçerArkadaşlar böyle bir sınav için kesinlikle hazırlık yapılmamalıdır ki zaten çocuk üstünse gereği de yoktur. Ne yani, çocuğumu zorla üstün zekalı yapacağım bu sınavla çalışması mı bu? Lütfen yapmayın.
Dikkat geliştirmek için birçok zeka oyunu var, biraz külfetli olur ama daha faydalı olur. Isterseniz önerebilirim. Ama ne olursa olsun bilsem için oturup ders çalışmak çok yanlış, olumsuz bi sonuçta çocuk da sıkılır, yıkılır. Yapacağı varsa da bile bile yanlış yapar. Bunların örneklerini kurslarımızda işledik, gördük. Kafadan konuşmuyorum. Dikkate alın derim. Seçim sizin yine de ailesi olarak.Oğlum için söyleyeyim soruları dikkatsiz okur yapılmamalıdır mesela yapılmalıdır okur sonra soru yanlış der geçer yada ilk seçeneği işaretler geçer
Dikkatini geliştirmem gerekiyor diye düşünüyorum evde ve okulda çözdüğü testlerden hep hatası buyüzden çıkıyor yoksa sınav sonucu benim için önemli değil
Bizi bilsem sınavına gireceğini bilmiyor yani ne için gireceğini bilmiyor sınava girecek birinden duydu sanırım zekiliğimizi ölçeceklermiş Dedi bende herkes zeki arkadaşın yanlış öğrenmiş dedim sadece çalışkan ve gayretli öğrenciler giriyor DedimDikkat geliştirmek için birçok zeka oyunu var, biraz külfetli olur ama daha faydalı olur. Isterseniz önerebilirim. Ama ne olursa olsun bilsem için oturup ders çalışmak çok yanlış, olumsuz bi sonuçta çocuk da sıkılır, yıkılır. Yapacağı varsa da bile bile yanlış yapar. Bunların örneklerini kurslarımızda işledik, gördük. Kafadan konuşmuyorum. Dikkate alın derim. Seçim sizin yine de ailesi olarak.